1 ile 30 arası toplam 199 sonuç

Konu: Fm 2008 Oyununda Çıkan Hataların Çözümleri

Hybrid View

Quote Originally Posted by OnuldinhoHizmet View Post
    Mac Farklı Spiker Farklı İlerliyor Bilgisayarı Formatladım oyunu yükledim sorun yok türkçeyi yükledim tekrarladı aynı hatayı ne yapmalıyım
    aynı sorunu bende yaşıyorum maç bitiyor ama hala oyna seçeneği çıkyor takım konuşmasına gelemiyorum ilk yarıda bi sorun olmuyo ama ikinci yarıda görüntü ile spiker arasındaki senkron kayıyor bunu çözümünü bilen varsa ne olur yardımcı olsun şimdiden teşekkürler...

Quote Originally Posted by mussolini View Post
    aynı sorunu bende yaşıyorum maç bitiyor ama hala oyna seçeneği çıkyor takım konuşmasına gelemiyorum ilk yarıda bi sorun olmuyo ama ikinci yarıda görüntü ile spiker arasındaki senkron kayıyor bunu çözümünü bilen varsa ne olur yardımcı olsun şimdiden teşekkürler...
    evet arkadaşlar bende de aynı sıkıntı var maçta altta gol yazıyo ben taç atıyorum o sırada birden skor tabelası değişiyor kendi kafasına göre maç bitince de tatile gitmeden maçtan çıkamıyorum hala maç devam ediyor gibi oluyor bunun bir çözümü varsa sevinirim

Quote Originally Posted by mussolini View Post
    ben de aynı sorunu yaşıyorum devama basamadığım için maç bitince bi günlük tatile çıkmam gerekiyor lütfen birisi yardm etsin ama bence sorun türksportalın masaüstü yazılımından kaynaklanıyor

Mesaj Yetkileri