Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
Ben ne Sivok un ne de Zapo nun kötü oLacağını düşünmüyorum. Gerçekten ikiside daha önceki kariyerLerinde kendiLerini ispatLamış, beLLi kriterLeri aşmış oyuncuLar. Gordon vs biLmem kim gibi hem piyango dan son anda çıkmamış oLmaLarı da yönetimin bu oyuncuLarı ne kadar uzun süredir takip ettiğinin göstergesidir. HoLosko dan sonra yabancı transferinde yapıLmış nokta isimLerdir.
Ben seninle aynı fikirde değilim.

Higuain konusunda Sağlam'ın tam onayı vardı, hatta yardımcısı Mutlu Topçu da izlemiş ve beğenmiş, açıklamaları da hep olumluydu, kurtarıcı olacağını söylüyordu Higuain'in ama fiyaskodan başka bir şey olmadı.

Quote Originally Posted by Ertuğrul Sağlam
Farklı bir ülkeye geldi. Belli bir uyum süresi olacak. Özellikleri itibarıyla bize çok katkı yapacaktır. Rakip defansı yıpratacak yeteneklere sahip.
____

Gordon Schildenfeld konusunda da Ertuğrul Sağlam bu transferi ısrarla istedi ve izlediğini söyledi, ona güvendiğini söyledi ama sonuç yine fiyasko.

Quote Originally Posted by Ertuğrul Sağlam
Önümüzdeki yıllarda verdiğimiz paranın kat kat fazlasını alabileceğimiz kalitede bir oyuncu transfer ettik.

Yeni transferimiz Beşiktaş'a hayırlı olsun. Daha önce izlediğimiz oyuncuydu. Dinamo Zagreb'de 2 oyuncuyla ilgilendik. Ama ilk dönemde kulüp Schildenfeld'i satma gibi düşünceleri olmadığını söyleyince Drp ic'e yöneldik. Drp ic'de de bazı sorunlar çıkınca; başkanımızın Dinamo Zagreb başkanı ile kurduğu iyi ilişkilerden dolayı Schildenfeld'i satma kararı aldılar.

Sağlam, Schildenfeld'in, Drp ic'den biraz daha maliyetli olduğunu kaydederek, ''Ama daha genç ve daha uzun vadede Beşiktaş'ın faydalanacağı, önümüzdeki yıllarda da verdiğimiz paranın kat kat fazlasını alabileceğimiz kalitede bir oyuncu transfer ettik'' dedi.
Ertuğrul Sağlam bence mümkünse transferlere karışmasın, çünkü bilmiyor belli ki bu işi, aldığı iki isim, hatta bir de Diatta'yı işe katarsak, üç isim tam fiyasko oldu ve Beşiktaş'a maddi külfiyet getirdi.

Zapotochny ve Sivok da Ertuğrul Sağlam'ın gözlemleri ve isteğiyle transfer edildiyse o zaman vay Beşiktaş'ın haline.