Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon
61 ile 90 arası toplam 228 sonuç

Konu: [5. Sezon] Sırada Recreativo de Huelva ve GaLLer iLe YoLa Devam

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

bayaa güçlendirmişsin takımı abi eğer uyum sorunu yaşamassan şampiyonluğa oynarsın.şl de en az yarı final bekliyorum

sakary Ali Misafir

şl ön eleme süper olmuş turu geçmişsin gibi birşey

Bu kadro ile artık şampiyonluğu istiyoruz.

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    ŞLye gideceğine inanıyoruz abi ssleri bekliyoruz.
    şlye kaldik yunuscum sira şimdi kupa almaya geldi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İsocum transferLer gerçekten harika. ÖzeLLikLe Borges e bayıLdım.

Birde dönem ortasında süper Rus orta saha Mamaev i de istiyoruz
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Quote Originally Posted by fernandez View Post
    Harika bir sezon geçirmişsin İsmail abi.Porsmouth gibi bir takımla ligde 3.olmak Manchester United,Liverpool gibi takımları geçebilmek çok az kişinin yapabileceği bir şeydir.Seneye gerekli takviyelerle ligde şampiyon olacağını,avrupa da da başarı sağlayacağını düşünüyorum.
    bende inandim takimda inandi inşallah şlyi alicaz muzemize.elimizden geleni yapariz

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Caeos View Post
    Bence Transferlerde Öncelik Kaleci ve Defans olmalı çünkü büyük takımlara göre fazla gol yemişsin.

haklisin bende oralara çok alternatif aldim.teşekkurler

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by n1ghtm4r333 View Post
    mütiş bi sezon olmuş açıkçası bu kadarını beklemiyodum tebrikler seneye artık şl yi alırısn
    bu takima iyi futbol oynamayi öğretiyorum alicam inşallah
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by ThersoN View Post
    buyuk takımların korkulu ruyası
    cidden büyük takımlara karşı korku salan bir performans oluşmuş
    2.sezon da devamını dilerim
    elimden geleni yaparim özellikle buyuk takimlari yenme vakti geldi.inşallah devireceğiz onlari.sağol iyi bi sezondu

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    abı transferler cok olmus ıns uyum sorunu olmaz ama zaten ş.l macında cok ıyı baslamıssın ıns bu yıl alırsın ligi hadş takipciniz

inşallah yaşamam ama çoğunu fransadan almam onlar icin uyum sorunu aşilir bence.başarili olucaz

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Sir FRD View Post
    bayaa güçlendirmişsin takımı abi eğer uyum sorunu yaşamassan şampiyonluğa oynarsın.şl de en az yarı final bekliyorum
    ben final oynamak istiyorum bu yil butun kupalara talibim.inşallah alicam
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    şl ön eleme süper olmuş turu geçmişsin gibi birşey
    evet bencede zaten ezdim adamlari deplasmandada kazanmak istiyorum

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    Bu kadro ile artık şampiyonluğu istiyoruz.
    inşallah olucam.inancliyim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    İsocum transferLer gerçekten harika. ÖzeLLikLe Borges e bayıLdım.

Birde dönem ortasında süper Rus orta saha Mamaev i de istiyoruz
    evet kanka bende en cok o cocuğu sevdim ama önce özellik kazandirmaliyim cok acemi suan.senin dediğin adamlarda devre arasinda klube katariz inşallah kankacim
    Last edited by puskas : 04.Temmuz.2008 at 14:22 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

İsmailcim transferler gerçekten güzel taraftar olarak Veteran Club sponsorluğunda Pilavcacıkı getirelim sana

1 hafta

2 hafta

3 hafta

4 hafta tam bi şansizlik gene

şl 2 macim

5 haftam tam bi şansizlikla gecti.böyle bi mac olmaz ez ez peanltidan gol ye hakem şaşirdi kendisini yenilmekte normal oldu tabi

6 hafta 2. siradaki takimi fena yaptim ama patlama yapacağim belliydi zaten

işte 6 hafta tablosu

şldeki grubum

özellikle nimaniden cok iyi bi verim aliyorum henuz 20 yşinda olmasina rağmen bence super bi yildiz olucak.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Kankacım bu yıLda Manch.City başına beLa oLucak sanırım.

Şansız puan kayıpLarına rağmen Lige iyi bir başLangıç yapmışsın.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

bu kadroya şampiyonluk yakışır

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

İsmailcim ŞL de o gruptan 16 puandan aşağı toplarsan kendini başarısız say bir tek ispanya biraz zorlu olur orda berabere kalabilirsin Ligde de Şampiyon olman lazım İstersen sana Rus Mafyasından destek bulalım federasyonla ilgili Hakemler benim işim bilirsin bir daha sana yamuk yapmasınlar

Nesil
    2007
    Yer
    .

Kariyer süper gidiyor abi.Ayrıca arkanda Serkan abi gibi kulis yapmakta çok başarılı birisi var.Sırtın yere gelmez artık senin
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Lige güzel başlamışsın abi tebrik ederim fakat biran önce Man City'i geç Şl grubundan 2.olarak çıkarsın abi.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Kankacım bu yıLda Manch.City başına beLa oLucak sanırım.

Şansız puan kayıpLarına rağmen Lige iyi bir başLangıç yapmışsın.
    inşallah onu gecerim kanka

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by skinclub View Post
    bu kadroya şampiyonluk yakışır
    teşekkur bencede yakişir
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    İsmailcim ŞL de o gruptan 16 puandan aşağı toplarsan kendini başarısız say bir tek ispanya biraz zorlu olur orda berabere kalabilirsin Ligde de Şampiyon olman lazım İstersen sana Rus Mafyasından destek bulalım federasyonla ilgili Hakemler benim işim bilirsin bir daha sana yamuk yapmasınlar

gel bunlari mafyanla temizle serkancim.hakemler yakiyo beni.şuan 2 macta 2 puan şlde

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by fernandez View Post
    Kariyer süper gidiyor abi.Ayrıca arkanda Serkan abi gibi kulis yapmakta çok başarılı birisi var.Sırtın yere gelmez artık senin
    inşallah emrecim.elimizden geleni yapariz.şampiyon olup butun kupalara talibim bu yil
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    Lige güzel başlamışsın abi tebrik ederim fakat biran önce Man City'i geç Şl grubundan 2.olarak çıkarsın abi.
    lider cikicam şlden inşallah.cityide gecerim takilir şimdi yakinda onlar
    Last edited by puskas : 04.Temmuz.2008 at 21:26 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Yeni SS'leri bekliyoruz abi.

carling cup 3 tur

7 hafta

8 hafta

9 hafta

10 hafta

11 hafta

12 hafta

şampiyonlar ligi maclarim

Abi bak birde Garay'ı beğenmiyordun.Liverpool maçını kurtarmış.Şampiyonlar liginde ise Los Galactios deplasmanından 1 puan alman iyi olmuş.Ayrıca Carling cup maçının rövanşınıda Manchester United'den alman süper olmuş.Tebrikler.

2 beraberlik 1 galibiyetle cıkarsın ş.liginden.Marsilya deplasmanından puan almaya bak bence.

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    Abi bak birde Garay'ı beğenmiyordun.Liverpool maçını kurtarmış.Şampiyonlar liginde ise Los Galactios deplasmanından 1 puan alman iyi olmuş.Ayrıca Carling cup maçının rövanşınıda Manchester United'den alman süper olmuş.Tebrikler.
    garay iyi adam zaten frikikten guzel goller atiyor. everton maci cok ilginc oldu 10 kişi ile kazandim 70 dk sonra iyi gecti.

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Caeos View Post
    2 beraberlik 1 galibiyetle cıkarsın ş.liginden.Marsilya deplasmanından puan almaya bak bence.

2 galibiyet daha alarak liderliği garantilemek istiyorum şlde

Last edited by puskas : 05.Temmuz.2008 at 10:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

sakary Ali Misafir

ligte puan durumunu koyabilirmisin ce ş.lde

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

İsmailcim çok iyi gidiyorsun Liverpool, Chelsea, Man5Utd geleni geçeni tokatlamışsın, ŞL de ispanyada berabere kalman normal Marsilyada biliyorsun benim takımım Nasride adamımdır ben çekerim onun kulaklarını sana nasıl yamuk yaparmış bakiim

12 hafta tablosu

şl 3 mac tablosu

sakary Ali Misafir

ligte man city peşini bırakmamış ama sen onu geçersin şl'de 1. çıkarsın süper gidiyorsun

herkesin bu genc yildizi almasini tavsiye ederim ondan ekliyorum.bana cok faydasi dokundu sirti dönuk oynuyor

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

man city bir süre sonra düşüşe geçer abi sen man utd ve arsenal'a dikkat et bir seri yakalarlarsa sonuna kadar giderler

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    İsmailcim çok iyi gidiyorsun Liverpool, Chelsea, Man5Utd geleni geçeni tokatlamışsın, ŞL de ispanyada berabere kalman normal Marsilyada biliyorsun benim takımım Nasride adamımdır ben çekerim onun kulaklarını sana nasıl yamuk yaparmış bakiim
    deplasmanda dersini verdim ama marsilyaya

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    ligte man city peşini bırakmamış ama sen onu geçersin şl'de 1. çıkarsın süper gidiyorsun

teşekkurler elimden gelenin en iyisini yapmaya çalişiyorum.son mac realle şimdilik 5 mac 11 puan liderlik savaşi yapacağim

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Sir FRD View Post
    man city bir süre sonra düşüşe geçer abi sen man utd ve arsenal'a dikkat et bir seri yakalarlarsa sonuna kadar giderler

ferdicim city duşuşte ama arsenal birakmiyor bu seferde.2 mac daha yapayim sslleri ekleyeceğimm
    Last edited by puskas : 05.Temmuz.2008 at 14:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Deplasmanda derslerini vermen normal İsmailcim Açtım telefonu Nasriye dedimki 2. maçtada İsmailciğime yamuk yaparsan ben geri döndüğümde değil sahada oynamak, kale arkasında top toplayıcı bile olamazsın takımda

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

İsmail abi süper gidiyorsun ama Man City yeilmeyecek galiba
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

birazdan sslerde city cok kotu gidiyor ekleyeceğim.arsenal costu ama 18 haftam arsenal deplasmani eğer beni yenerler ise puan farki ayni olacak.bu arada şl macinda reale yedek kadro ile ciktim ve birde 3 oyuncum vardi 4 cezali as kadrodan 2 yedekte as kadrodan yine sakatti mac öncesi 3 yedekle ciktim ama reale boyun eğilmedim yinede.birazdan ssler ekleyeceğim .önce şu macimi yapayim arsenal deplasman macimi.inşallah kazanirim

çok ilginc ssler birazdann
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    13 hafta

14 hafta

15 hafta

16 hafta

17 hafta

18 hafta.cok sinirliyim cunkıu böyle sacmalik olmaz yilin en iyi futbolunu oyna sen kaleci 10 la değil sanki 20 ile oynadi.ve yine peşimdeler

19 hafta ve dönem arasi ilk yari sezon tamamlandi bu macla

işte tablo 19 hafta

şl 4-5-6 maclarim

real maci cok ilgincti gercektende 4 oyuncu cezali as oyuncularim ve 2 as oyuncum sakat bende yedeklerle ve altt yapidan 1-2 oyuncu alarak maca ciktim.şimdi kadromuda gorunce zaten anlayacaksiniz 3 yedek ile maca girdim.ilginc bi macti kazanmasini cok iyi bildik

işte şl tablosu bi sonraki kurada rakibim schalke 04 geldi bence gayet guzel bi kura

Last edited by puskas : 05.Temmuz.2008 at 16:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Gayet iyi gidiyorsun. Ama işte o Arsenal maçı ne öyle. Oyun kafaya koymuş senin yenilgini ne yaparsan yap saçma bir şekilde yanilmişsin. Bi de FB yi yenmen çok ayıp olmuş
    Bir Dost

Hellbells

Sayfa 3 / 8 İlkİlk 12345 ... SonSon

Mesaj Yetkileri