1 ile 30 arası toplam 228 sonuç

Konu: [5. Sezon] Sırada Recreativo de Huelva ve GaLLer iLe YoLa Devam

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

İsmailcim çok iyi gidiyorsun Liverpool, Chelsea, Man5Utd geleni geçeni tokatlamışsın, ŞL de ispanyada berabere kalman normal Marsilyada biliyorsun benim takımım Nasride adamımdır ben çekerim onun kulaklarını sana nasıl yamuk yaparmış bakiim

Quote Originally Posted by King_Theoden View Post
    İsmailcim çok iyi gidiyorsun Liverpool, Chelsea, Man5Utd geleni geçeni tokatlamışsın, ŞL de ispanyada berabere kalman normal Marsilyada biliyorsun benim takımım Nasride adamımdır ben çekerim onun kulaklarını sana nasıl yamuk yaparmış bakiim
    deplasmanda dersini verdim ama marsilyaya

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    ligte man city peşini bırakmamış ama sen onu geçersin şl'de 1. çıkarsın süper gidiyorsun

teşekkurler elimden gelenin en iyisini yapmaya çalişiyorum.son mac realle şimdilik 5 mac 11 puan liderlik savaşi yapacağim

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Sir FRD View Post
    man city bir süre sonra düşüşe geçer abi sen man utd ve arsenal'a dikkat et bir seri yakalarlarsa sonuna kadar giderler

ferdicim city duşuşte ama arsenal birakmiyor bu seferde.2 mac daha yapayim sslleri ekleyeceğimm
    Last edited by puskas : 05.Temmuz.2008 at 14:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Arap Şükrü / Bursa

Deplasmanda derslerini vermen normal İsmailcim Açtım telefonu Nasriye dedimki 2. maçtada İsmailciğime yamuk yaparsan ben geri döndüğümde değil sahada oynamak, kale arkasında top toplayıcı bile olamazsın takımda

Mesaj Yetkileri