İlla futbolcu alınacak değil mi?Bırakın şu transfer sevdasını Allah aşkına. Sonra Türk futbolu neden ilerlemiyor diye kafa patlatırsınız. Genç menç almaya gerek yok. Galatasaray'ın Özgürcan'ı, Mehmet Düz'ü var. Bunlar varken transfere ne gerek var?
Ayrıca Ümit Karan, Nonda'da cabası.
I'm back...
ben forvet biliyodum yanlışım varsa özur dilerm
Cem Sultan,Mehmet Düz,Erhan Şentürk,Efecan Karaca,Erdem Hereke,Özgürcan Özcan bunların hepsi altyapıda hepside forvet aralarında hiç mi yetenekli yok?
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Mustafa abi benim mesajımı tam okursan alınabilir yazmışım illada alınsın alınsın demiyorum bana göre bu kadro yeterli bize.Alttan gelen çok önemli bir Cem Sultan var.Yaser Yıldız var Ferdi Elmas var senin eklediğin Özgürcan Mehmet Düz var.İlla alınmak isteniyorsa bonservissiz oyunculara yönelinmeli.Oysaki bana göre şu kadro bize yeterli.
ben dediğim gibi bir forvette ısrarcıyım
Efecan Karaca arkadaşımın kuzeni kendisi ayağını kırmış ve futboldan soğumuş onu atalım bi kenara elimizde çağrı yarkın vardı kendini gösteremedi satıldı cem sultan için yeni hakan şükür diyorlar ama henüz yaşı 16 yani ümit karan 35-36 yaşına geldiğinde kendisi forma için hazır olacak büyük ihtimal ben bir tek bu sezon için özgürcan dan umutluyum ama avrupada da özgürcanla gitmez mutlaka bir forvete ihtiyaç var bu aşikar aksini düşünenede saygı duyarım ama benim şahsi fikrim bu şekildedir
Semih Kaya defans oyuncusu. Stoper galiba.
Sanki herkes Ayhan'ı gözden kaçırıyor gibi. Kanımca Ayhan bu takımda her türlü banko oynar, hem defansif hem ofansif olarak çok iyi bir oyuncu, tek handikapı bazen kendisini kaybedip çirkefleşmesi. Bence artık tek alınması gereken oyuncu defansa olur, olmalı. O da defansımız kötü olduğu için değil, Milli Takım gibi orta saha oyuncusundan defans oyuncusu yaratmak zorunda kalmamak için. Kadro şöyle şekillenir gibime geliyor.
GK: Aykut (Orkun)
DL: Hakan (Volkan)
DC: Servet (Emre Aşık)
DC: Emre Güngör (Alınacak üst kalitede bir oyuncu)
DR: Sabri (Uğur -ki bence oynaması gereken oyuncu Uğur'dur bu mevkide)
DMC/MC: Mehmet Topal (Linderoth)
DMC/MC: Ayhan (Mehmet Güven)
MR/AMR: Kewell (Aydın Yılmaz)
ML/AML: Arda (Hasan)
AMC: Lincoln (Buranın alternatifi Arda veya Aydın olur. hatta keşke Lincoln gitse Aydın oynasa, rakip takımlara yazık olur derim başka da bir şey demem)
FC: Ümit (Nonda)
Kendime göre bir kadroda ben yapayım.
GK: Aykut(Orkun)
Dr: Sabri(Uğur Uçar)
Dl: Hakan Balta(Volkan Yaman)
Dc: Servet(Emre Aşık)
Dc: Emre Güngör (Mehmet Topal | Hakan Balta yeni defans oyuncusu alınmazsa bu ikisi alternatif olabilir Semihte var ama ben pek tanımıyorum inşallah yararlı olur.
Mr:Kewell(Hasan,Barış,Aydın,Arda,Yaser)
Ml: Arda (Hasan,Ferdi,Kewell)
Dm: Linderoth(Mehmet Topal)
Dm: Mehmet Topal(Ayhan Akman)
Amc: Lincoln(Kewell,Arda)
FC: Ümit Karan(Nonda,Yaser)
Yalnız böyle bir sistemle oynarsak 2 dmden 1 i mutlaka oyunu iki yönlü oynamalı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
@ Belgorth Ayhan konusunda sana katılıyorum.Oyunu çift taraflı oynayabilecek elimizde en iyi oyuncu o.Milli takımdaki performansınıda gördük zaten.Ama Mehmet Topal ve Linderothuda kesmek içimden gelmiyor açıkcası.
Bu arada Skibbe nasıl bir diziliş benimsemiş biri bilgilendirebilir mi ?
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Belgorth Aydın benim bildiğim kadarıyla Mr oynuyor.Bu sene çok iyi bir hücum hattı kurduk tek korkum Kewell'ın pres yapmaması.Kewell pres yapmazsa Lincolnde yapmıyor 2 kişi eksik oynarız direkt.
Last edited by Her026 : 04.Temmuz.2008 at 21:36 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bir kadroda ben yapayım.
Kaleci:Transfer(Aykut Erçetin)
Sağ Bek:Uğur Uçar(Sabri Sarıoğlu)
Stoper:Transfer(Emre Güngör)
Stoper:Servet Çetin
Sol Bek:Hakan Balta
Orta Saha Sağ:Kewell
Orta Saha Orta:Mehmet Topal
Orta Saha Orta:Lincoln
Orta Saha Sol:Arda Turan
Forvet:Nonda
Forvet:Ümit Karan(Serkan Çalık)
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Aydın şu anda AMR oynuyor doğrudur ama AMC'de oynayan bir oyuncu, oynadığı maçlarını gördüm.
Hızıyla mr de daha faydalı olur gibi.Kewellda forvet arkası oynayabiliyor.
Aslında Lincoln'u satsak en iyisi. O bölgede Kewell da oynayabilir. Sağ açığa da Aydın geçer. Daha verimli takım oluruz kanısındayım.
Kewell'ın orta sahanın sağında oynadığı nerede görülmüş yahu, adam yok sanki sağ kanat için. Kewell forvet arkası veya sol açıkta oynar.
yahu bütün videolarda sağ kanattan atıyor golleri
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada yeni transfer yaser çok soğuk birisi yavröportajlarda zorla konuşuyor ve duymak için son ses açıyorum
![]()
Last edited by Nedvedmania : 04.Temmuz.2008 at 21:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Biz Ümit Özat'tan sol bek gördük, Kewell'den sağ açık ne ki![]()
Adam kaç gündür milli maçta oynuyor..Eee sakat adamı oynatacak degiller
LUCAS NEİLL !!!!
Skysport asla sallama haber yapmayan bir haber kurulusu...Dogruluk payı olabilir..Skysports.com understands that Galatasaray have made an offer for West Ham defender Lucas Neill.
The ambitious Turkish side already claim to have captured Harry Kewell, who has been released by Liverpool, despite the winger’s agent insisting a deal has yet to be agreed.
And they have now set their sights on an Australian double with Neill emerging as a top target.
The 30-year-old moved to Upton Park from Blackburn in January 2007 and in his first few months at the club played a key role in their escape from the Premier League relegation zone.
He was made captain last summer and again impressed in 2007/08, but West Ham may be tempted by Galatasaray’s bid.Neill is one of West Ham’s highest earners and club bosses are contemplating whether to let him head to Turkey.
Kaynak:Skysports
Tercüme:Skysports.com sitesi, Galatasaray’ın West Ham’li defans oyuncusu Lucas Neill’e transfer teklifinde bulunduğunu iddia ediyor.
"İstekli (hırslı) Türk kulübü, menajeri henüz tam olarak anlaşmadıklarını söylemesine rağmen, Harry Kewell ile anlaştıklarını açıkladı.
Şimdi ise gözlerini bir başka Avustralyalı futbolcu olan Neill’e diktiler.
30 yaşındaki futbolcu, West Ham takımına Blackburn’den transfer olmuştu. (Ocak 2007)
Takımdaki ilk birkaç ayında, takımına bulunduğu katkılarla takımını küme düşmekten kurtardı.
Yeni sezonda takım kaptanı yapılan ve yeniden iyi bir performans gösteren Neill, West Ham yönetimi Galatasaray’ın teklifini beğenirse gidebilir (gibi bir anlam çıkıyor buradan).
Lucas Neill, aynı zamanda kulüpte en çok kazanan futbolculardan birisi. Yöneticiler onu satıp satmama konusunda kararsız."
Neill yararlı olabilir aslinda..
Bak Neill mantıklı.![]()
I'm back...
Yaseri bende merak ediyorum neler yapacak bakalım
Ferdi'nin oynaması çok zor gibime geliyor..Sol kanat'ta alternatif çok oldu..Verilen sansı çok iyi degerlendirmesi lazım..
son 15 dk GS TV naklen yayınlayacak Kewell in gelişini şuanda Skibbe Kewell i değerlendiriyor
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bence Kewell forvet oynasın..Leeds'de forvet oynadı benim kalbimde taht kurduğu yıllardır..
saat 22:40 da inecekmiş uçak şuanda canlı yayın başladı.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Diğer transfer çalışmalarımız var ve bunlardada sona yaklaştık dedi Adnan sezgin ve bunu gülerek söyledi demekki yakında geliyorlar
Arda konusunda ise onu ardanın yeride değil ardanın yanına aldık dedi
10 temmuza kadar bitebilir transferler dedi![]()
Last edited by Nedvedmania : 04.Temmuz.2008 at 23:21 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)