1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006

Semih Şentürk, Fiorantina'yı Fenerbahçe'den küçük bir kulüp diye ret etti ama; bakıyoruz ki Mehmet Aurelio Fenerbahçe'den kat kat küçük ve İspanya'nın sıradan takımlarından Betis'e gidiyor. Giderse gitsin biri gider biri gelir.

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Semih Şentürk, Fiorantina'yı Fenerbahçe'den küçük bir kulüp diye ret etti ama; bakıyoruz ki Mehmet Aurelio Fenerbahçe'den kat kat küçük ve İspanya'nın sıradan takımlarından Betis'e gidiyor. Giderse gitsin biri gider biri gelir.
    İnsanlar sadece kulübe değil lige de gidiyorlar. Üç büyük kulübümüz bir İngiltere'de falan olsaydı, emin olun daha çok oyuncu gelmek isterdi.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Ouzy View Post
    İnsanlar sadece kulübe değil lige de gidiyorlar. Üç büyük kulübümüz bir İngiltere'de falan olsaydı, emin olun daha çok oyuncu gelmek isterdi.
    Tabii ki oda var ama; Şampiyonlar Liginde oynamak var, La Liga'da oynamak var. Tuncay gibi genç değilki ileride daha büyük kulüplere gitsin. Aurelio şuan Betis'den başka takıma gitmeyebilirde. Son sözleşmeside olabilir. Tuncay gitti ama; büyük kulüplere gitme ihtimali olduğu için gitti, Aerelio'nun böyle bir ihtimali yok.

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Tabii ki oda var ama; Şampiyonlar Liginde oynamak var, La Liga'da oynamak var. Tuncay gibi genç değilki ileride daha büyük kulüplere gitsin. Aurelio şuan Betis'den başka takıma gitmeyebilirde. Son sözleşmeside olabilir. Tuncay gitti ama; büyük kulüplere gitme ihtimali olduğu için gitti, Aerelio'nun böyle bir ihtimali yok.
    Tugay'ın bir röportajını izlemiştim. Adam orada nasıl mutlu anlatamam. "Burada futbolculara gösterilen sevgi, saygı bambaşka birşey, çok mutluyum. Futbolu bıraktıkan sonra burada antrenörlük yapmak istiyorum" falan diyordu yani, ben bile imrenmiştim.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

real betiside o kadar kötülemeyin şurda 3 büyükler arasında kadro kalitesi olarak hangi takımdan çok düşük.2 sene önce onlarda şampiyonlar liginde oynadı ispanya liginden çıkarak.

bayram tutumlu tilkilik yapmış sanırım yüksek para istemiş fenerbahçeden ama fenerbahçe neden bu parayı kabul etmemiş.şurda kezmana yakın bir para alması çok mu anormal fenerbahçe tekrar gözden geçirmeli.artık şansları kaldıysa.aurelioda hak verin sonuçta çok zeki bir futbolcu olduğunu herkes kabul ediyor.bile bile küme düşcek bir takıma gitmez.aurelioyada saygı duyulmalı giderse umarım başarılı olur.sonuçta lejyonerimiz olacak giderse.

ha bana sorarsanız aurelio takımda kalmalı ama bazı faktörler var aurelio la ligada oynamak istiyor.barcelonadan teklif geldi de gitmedi mi imkanlar dahilinde betisten teklif gelmiş oraya gitmiş.aurelionun kezmandan daha az para almamlıydı bence.fenerin dinamosu çünkü aurelio.

giderse fenerin kaybı çok büyük olur yeri öyle kolay kolay doldurulamaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Betis'in kadrosu iyi ancak sonuç ortada büyük düşüş içindeler bir daha kolay kolay Şampiyonlar Ligi'ni göremezler.Atletico toparlandı seneye Valencia'da bu kadar kötü olmaz en iyi Uefa'ya giderler o da en iyisi.Bence giderse milli takım kapısı da kapanır.Fatih Hoca Selçuk'u tutardı yedekken bile almıştı bir kez o mevkiyi Topal'la Selçuk'a verir.Ama ben yinede kalacağını düşünüyorum yönetim bu sefer işi sıkı tutar

Mesaj Yetkileri