Yaşına saygıdandır o
Şaka bir yana Aziz Yıldırımda dediği gibi geçen seneki otorite eksikliğini giderirse bizim için transferdende önemli bir iş yapmış olur.
Yaşına saygıdandır o
Şaka bir yana Aziz Yıldırımda dediği gibi geçen seneki otorite eksikliğini giderirse bizim için transferdende önemli bir iş yapmış olur.
Umarım Xavi Enriquez de gelir, onun yaptığı işi dünyada hiçkimse yapmıyor.
Maçlardaki tüm kamera kayıtlarını buluyor, tüm çekimleri sabahlara kadar montajlayarak her sabah zorunlu toplantı ile oyuncuların hatalarını ve rakiplerin eksikliklerini sinema filmleri edası ile kafalarına kazıtıyor.
Zaten eski profesyonel bir yönetmenmiş.
Ayrıca César Mendiondo İspanya'da en iyi bir kaç taktisyen yardımcıdan biriymiş, geleceğin Mourinho'su diyorlarmış, o yüzden pek sıkıntım yok benim..
ps. Aragones işine kimseyi karıştırmaz, bırakın taktiği soyunma odasının kapısından içeri bile sokmayacaktır.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Mendiondo geldi, ancak dediğin ismi ilk kez duyuyorum, o yok sanırım ekipte. İki kişi daha katılacak ekibe, birisi Angel Ferez, diğeri kim bilmiyorum ama Ufarte olabilir.
Aragones ile 2 güzel yıl geçirirsek eğer, kendisi gitmek isterse yerini Mendiondo'ya bırakır bakarsın.
Desene bizim başkan giremeyecek artık soyunma odasına![]()
Alex'in 32 dişiyle gülmesine sasırdım doğrusu![]()
Alex gerçekten çok acayip olmuş gözüme garip geldi![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Delikanlı Güiza pazartesi günü kampta olacak!..
Fenerbahçe Güiza savaşından galip çıkan taraf oldu, İspanyol yıldız verdiği sözün arkasında durdu... Sarı-lacivertli kulüp ile Güiza arasındaki görüşmeler dün resmen sona erdi. EURO 2008 öncesi Fenerbahçe'ye söz veren Güiza, İngiliz kulüplerinin ısrarlı transfer tekliflerine rağmen sözünden caymadı ve Fenerbahçe ile transfer görüşmeleri olumlu sonuçlandı. Pazartesi günü Avusturya kampına katılacak olan İspanyol yıldız salı günü ilk idmanına çıkacak. Güiza'nın imza töreni İstanbul'a dönüşte yapılacak.
Kaynak:Sabah
Hadi bakalım hayırlı olsun Fenerbahçeye..
İnşALLAH hayırlı olurda, Türkiye´de gol kralı olma şerefini takımımızın oyuncusu diye bizde tadarız..
Real Betis’in transfer listesinde bulunan Mehmet Aurelio’yu İspanya milli takımının orta sahadaki yıldızı Senna’ya benzeten tecrübeli teknik adam, "O benim olmazsa olmazım" dedi.
Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü Luis Aragones, sarı lacivertli yönetim ile yaptığı görüşmede, adı İspanyol kulüplerinin transfer listesinde geçen Mehmet (Marco) Aurelio’nun kesin olarak takımda kalmasını istedi. Önceki akşam geç saatlerde indiği İstanbul’da büyük bir coşku ile karşılanan ve geceyi otelde geçirdikten sonra sabahın erken saatlerinde soluğu kulüp binasında alan Aragones, Mehmet Aurelio’nun oynatacağı sistemin olmazsa, olmazı olduğunu dile getirdi.
Aurelio takımda kalsın
Şükrü Saracoğlu Stadını, Fenerium mağazasını, kulüp müzesini ve soyunma odalarını inceledikten sonra başkan Aziz Yıldırım ve arkadaşlarıyla tanışarak uzun süren toplantı yapan Aragones, geçen yıl Şampiyonlar Ligi’nde iyi bir çıkış yakalayan takımın birçok oyuncusunu tanıdığına işaret ederek, "Benim için Mehmet Aurelio önemli bir oyuncu. İspanya milli takımında Senna ne ise, Türkiye’de de Aurelio öyle. Bu oyuncunun takımda kalmasını istiyorum" dedi.
Fenerbahçe Yönetimi de, Aurelio ile bir problemleri olmadığını ve Brezilya asıllı futbolcunun kampa katılacağını tecrübeli teknik adama deklare etti. Aurelio’nun kazandığı yıllık ücrete hatırı sayılır bir zam yapıldığını dile getiren yöneticiler, Fenerbahçe’de mutlu olduğunu dile getiren Aurelio’nun menajerinin sorun çıkarmaya çalıştığını ifade etti.
Milliler’in izni sürecek
Gün boyu kulüpte yapılan toplantı sonrasında Samandıra Tesisleri’ne giderek futbolcular ve personel ile tanışan Aragones, yardımcı antrenör Önder Özen’den de takım hakkında bilgi aldı. İspanyol çalıştırıcı, yarın sabah takım ile birlikte Avusturya kampına gelmesi planlanan milli futbolcuların ekstra izin talebini de olumlu karşıladı. Euro 2008’den dönen futbolcuların bir kaç gün daha tatil yapmasını onaylayan Aragones, "Onları çok iyi anlıyorum. Yorucu bir kam döneminden geçtiler. Biraz daha dinlenmelerinde sakınca görmüyorum" diye konuştu.
Maraton
Last edited by TR.CaPTaiN : 05.Temmuz.2008 at 12:38
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Aragones'in listesinde 5 yıldız var
İspanyol teknik adamın yönetime verdiği transfer listesinde birbirinden ünlü 5 yıldız bulunuyor.
Başkan Yıldırım ve yöneticilere takımı çok iyi analiz ettiğini anlatan İspanyol hoca, transfer istedi; 5 yıldızdan oluşan bir de liste sundu.
Luis Aragones, kolları hemen sıvadı ve Fenerbahçe'de çalışmalara başladı. İspanyol çalıştırıcı, dün kulüp binasında bir araya geldiği başkan Aziz Yıldırım ve ekibiyle 3 saatlik bir toplantı yaptı. Aragones'in toplantıda takımı kasetlerden çok iyi analiz ettiğini ve bazı eksikler belirlediğini söylediği belirtilirken, yönetime hangi bölgelere transfer istediğini de bir rapor halinde anlattığı bildirildi. 70 yaşındaki tecrübeli hocanın, başkan Yıldırım ve yöneticilere 5 yıldızdan oluşan bir de transfer listesi sunduğu öğrenildi. Listede önemli isimler bulunduğu belirtildi.
REYES LİSTE BAŞI
Bu isimlerden en önemlisi Atletico Madrid'li Reyes. 3 yıl daha sözleşmesi olan İspanyol forvet, geçen yıl La Liga'da 26 maç yaptı ancak gol atamadı. Reyes'in alternatifi ise Barça'nın serbest bıraktığı Esquerro. 32 yaşındaki oyuncu geçen sezon 24 maçta 3 gol attı. Aragones'in, şartların zorlanması halinde Valencia'lı Morientes'in de alınabileceğini yönetime bildirdiği kaydedildi. Aragones'in orta saha için ise bonrservisi elinde olan Mallorca'nın Yunanlı yıldızı Basinas ile Udinese'li Gökhan İnler'i tavsiye ettiği ifade edildi. Yönetimin ise Carew ve Cisse isimlerini gündeme getirdiği öğrenildi.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Geçtiğimiz sezonun devre arasında askerlik problemi nedeniyle Yunanistan"ın Larisa takımına kiralık giden Tümer Metin, yeniden sarı lacivertli takıma dönüyor.
Başkan Aziz Yıldırım ile görüşen tecrübeli futbolcu, milli futbolcular gibi Avusturya"ya bir kaç gün sonra gidecek.
Sezon sonunda Larissa"dan ayrılan ve milli takımın kampına katılmadan önce Samandıra Tesisleri"nde antrenmanlara katılan Tümer, başkan Aziz Yıldırım ile yaptığı görüşme sonrasında yuvada kaldı. Yurt dışında oynamak isteyen ancak gelen teklifleri cazip bulmayan Tümer, Avusturya kampına milli takımdaki arkadaşları gibi birkaç gün sonra katılacak. Askerlik yaş sınırının milli futbolcular için 38"e çıkması üzerine rahatlayan tecrübeli oyuncunun F.Bahçe ile bir yıllık sözleşmesi daha bulunuyor. Teknik direktör Luis Aragones, Tümer ile ilgili kararını kamp sonrasında verecek.
milliyet
Colin Kazım'a City kancası
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin , A Milli Takım ve Fenerbahçemizin genç yıldızı Colin Kazım-Richards'ı transfer etmek için girişimlere başladığı iddia ediliyor.
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nde A Milli Takım formasıyla başarılı maçlar çıkaran ve birçok takımın transfer listesine giren takımımızın yıldızı Colin Kazım için Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin devrede olduğu belirtiliyor. İngiliz basınında çıkan haberlerde yeni sezona iddialı hazırlanan Manchester City'de teknik direktör Mark Hughes'un da Kazım'ın transfer edilmesi için kulübe baskı yaptığı ifade ediliyor. Haberlerde, sözleşmesi devam eden Kazım'ı Fenerbahçemizin satmaya
niyetli olmadığı ancak City'nin yapacağı teklifin ise bu fikri değiştirebileceği savunuluyor.
Bu arada Colin Kazım için İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) köklü ekiplerinden Lazio'nun da transfer çalışmalarına başladığı iddia ediliyor.
Kaynak: İHA
Türkiye Gazetesi'nde Fatih Tekke veya Halil Altıntop 'un transferi için yöneticilerimizin Almanya'da olduğu yolundaki haberler gerçekleri yansıtmamaktadır. Adı geçen her iki oyuncu ile Kulübümüz ilgilenmemektedir.
Spor Kamuoyuna duyurulur,
Fenerbahçe Spor Kulübü
FENERBAHÇE KADROSU:çok transfere de gerek yok
volkan
gökan lugano edu drecena r.carlos
deived aurelio emre uğur boral
alex
guiza(semih)
bence böyle ve gidecekler appiah ve kezman kesin yolcu
Aragones imzaladı
Fenerbahçe Kulübü, İspanyol teknik direktör Luis Aragones ile sözleşme imzaladı.
Luis Aragones, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın basın toplantı odasında düzenlenen imza töreninde kendisini 2 yıllığına sarı-lacivertli ekibin teknik patronu yapan sözleşmeyi imzaladı.
İmza töreninde Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ile asbaşkanlar Mahmut Uslu, Murat Özaydınlı ve yönetici Tahir Perek de yer aldı. Aragones ile birlikte yardımcıları Carlas Carcallano ve Cesar Mediondo da imza töreninde hazır bulundu.
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Yıldırım, İspanyol çalıştırıcıyla daha önce sözleşme imzaladıklarını, bugün basın önünde bir kez daha tekrar ettiklerini bildirdi.
Yıldırım, törenin ardından Aragones ve yardımcılarına, adlarına düzenlenen taraftar kartları hediye etti.
ARAGONES: ÇOK MUTLUYUM
İmza töreninde açıklamalarda bulunan Aragones, ''Çalışma felsefemde olan tek şey çalışmaktır. Bunu iki yıl boyunca herkes görecek. Sonuna kadar burada çalışacağım'' dedi.
Fenerbahçe Kulübü ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın basın toplantısı odasında düşüncelerini aktaran İspanyol teknik adam, Fenerbahçeli olmaktan mutluluk duyduğunu ifade etti.
Belli hedefler için ekibiyle Fenerbahçe'ye geldiğini kaydeden Aragones, Fenerbahçe'nin kaliteli bir ekip olduğunu geçen yıl Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki performansıyla ortaya koyduğunu belirterek, ''Burada Fenerbahçeli olmaktan gerçekten çok mutluyum. Şu andan itibaren ben bir Fenerbahçeliyim ve Fenerbahçe teknik direktörüyüm. Anlaşmayı daha önceden yaptık. Ekibimle buraya belli hedefler için geldim. Fenerbahçe'nin çok büyük bir kulüp, camia olduğunu biliyorum. Bunu son yıllarda bütün dünya ve Avrupa biliyor. Özellikle geçen sezon elde edilmiş Şampiyonlar Ligi'ndeki başarıdan sonra. Kendi adıma, buraya tamamen çalışmaya, Fenerbahçe'nin hedefleri, Fenerbahçe'nin başarıları doğrultusunda bu çalışmayı yapabilmek için geldim. Aynı zamanda kendi çalışma stilim her zaman en iyiyi başarmak içindir. Aklımla, tüm kalbimle, ikisini birleştirerek Fenerbahçe için, başarılar için buradayım. Onun dışında çalışma felsefemde olan tek şey çalışmaktır. Çalışmak dışında hiçbir şeyi düşünmem. İki yıl boyunca bunu herkes görecek. Sonuna kadar burada çalışacağım'' dedi.
Kulüp başkanı Aziz Yıldırım'a, kendisiyle çalışmak istediği için teşekkür borçlu olduğunu ifade eden Aragones, ''Ben de bundan sonra umuyorum ki hem başkanımızla çok iyi ilişkilerde bulunup, hep beraber çalışacağız. El ele, bütün Fenerbahçeliler'in istediği gibi, Fenerbahçe Kulübü'nün istediği gibi başarılara doğru koşacağız'' diye konuştu.
''FUTBOL RİSK OYUNUDUR''
İspanyol teknik adam, teknik adam olarak ilk kez ülkesinin dışında çalışacağı ifade edilerek, bunun bir risk olup olmadığı yönündeki soruya, ''Futbol zaten bir risk oyunudur. Bizlerin de bu riskleri almamız lazım. Ben de kariyerimde belli başarılardan sonra bu camiada çalışmaya karar verdim. Öncelikle Türk futbolu içinde olmaktan büyük mutluluk duyacağım. Uzun zamandır bir yükselme içinde. Avrupa'da yükselen bir değer. Ben de bir kez daha burada olmaktan duyduğum mutluluğu belirtmek istiyorum'' yanıtını verdi.
Aragones, İspanya'nın Marca gazetesinin muhabirinin, ''Çok hızlı bir geçiş oldu. Neler düşünüyorsunuz?'' şeklindeki sorusunu ise, ''Bu beni çok şaşırtmadı. Buna hazırlıklıydım. Burada büyük bir ilgiyle karşılaştım. İspanya Milli Takımı'nda büyük bir başarıdan sonra İspanya'dan belli nedenlerden dolayı ayrılmam gerekiyordu. Milli takıma ve İspanya'ya karşı her zaman özlem içinde olacağım. Çünkü ben bir İspanyolum ve takımımı seviyorum. Buraya daha önce de geldim. Ülkeyi tanıyorum, beklentileri biliyorum'' şeklinde yanıtladı.
2008 Avrupa Şampiyonası'nda Fenerbahçeli futbolcuları izleme şansı bulduğu ifade edilerek, en beğendiği Fenerbahçeli'nin kim olduğu sorulan Aragones, ''Tabii ki milli takımdaki Fenerbahçeli oyuncuları inceleme şansım oldu. Zaten Euro 2008'den önce Fenerbahçe'yi Şampiyonlar Ligi'nde izleme şansı buldum. Sevilla ve Chelsea maçlarını izledim. Çalışacağım futbolcuları çok iyi tanıyorum. Tabii ki aralarında beğendiklerim var ama tek tek isim vermem doğru olmaz. Takım olarak kaliteli bir ekibe geldiğimi biliyorum. Bu açıdan mutlu olduğumu söyleyebilirim'' şeklinde konuştu.
"HER ŞEYİ YAPACAĞIZ"
Fenerbahçe Teknik Direktörü Luis Aragones, ''Pozitif düşünceyle, Fenerbahçe Futbol Takımı için her şeyi yapacağız'' dedi.
Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nın basın toplantı odasındaki imza törenin ardından yöneticilerle sahaya çıkan İspanyol teknik adam, başkan Aziz Yıldırım ile bir süre sohbet ettikten sonra, yardımcıları Carlos Carcallano ve Cesar Mendiondo ile FB TV'deki programa katıldı.
Avusturya kampının ikinci gününde ekibine bir de kaleci antrenörünün dahil olacağını bildiren ve kendisi için grup çalışmasının önemli olduğunu vurgulayan Aragones, ''Pozitif düşünceyle, Fenerbahçe Futbol Takımı için her şeyi yapacağız. Kısa sürede çok büyük bir ilgiyle karşılaştım. Başta başkan olmak üzere, diğer yöneticilerle konuştuk ve bana kulüp hakkında bilgiler verdiler. İlk izlenimlerim güzel ve her şey yolunda. Benim ekip çalışma anlayışımda bir grup olabilmek çok önemli. Bunu tüm futbolcularımıza aşılayacağız. En tecrübelisinden en gencine kadar bu bağ ve bütünlük sağlanacak'' dedi.
''FUTBOL TAKINTILI BİRİYİM''
Özel yaşantısına da değilen Aragones, bir futbol aşığı olduğunu söyledi.
Kendisini futbol takıntılı biri olarak tanımlayabileceğini anlatan İspanyol çalıştırıcı, ''Ben bir futbol aşığıyım. Kendimi futbol takıntılı biri olarak tanımlayabilirim. Hayatım futboldur. Ancak bunun dışında 5 çocuk ve 11 torun sahibiyim. Burada eşimle yaşayacağım. Çocuklarım, torunlarım buraya gelip gidecek. İşim dışında eşimle yürüyüşler yapmak ve ailemle zaman geçirmekten hoşlanırım'' şeklinde konuştu.
Basınla ilişkileri konusundaki soruyu da yanıtlayan Aragones, ''Basınla kulüp arasında bir çizgi olmalı. Biz bu çizgiyi koruyacağız. Aynısını Türk basınından da bekliyoruz'' dedi.
İspanyol çalıştırıcının yardımcısı Mediondo da Aragones'in belirlediği program doğrultusunda çalışacaklarını belirterek, bunun bir ekip çalışması olacağını ifade etti.
Carcallano ise tüm deneyimlerini profesyonellik içinde takıma aktaracaklarını kaydederek, ''Fenerbahçe'nin büyüklüğünü biliyoruz. Amacımız bu camiayı daha da büyütmek. 28 yıldır futbolun içindeyim ve Aragones ile birlikte başarı için buradayım'' şeklinde konuştu.
İMZA DAĞITTI
Aragones, FB TV'de katıldığı programdan sonra başkan ve yöneticilerle maraton tribününde bulunan Fenerium mağazasını gezdi.
Mağazadaki ürünleri inceleyen İspanyol teknik direktör, orada bulunan taraftarlara imza dağıttı.
Öte yandan, Fenerbahçe Futbol Takımı, 2008-2009 sezonu hazırlıkları kapsamında 15 günlük kamp için Avusturya'ya gidecek.
Teknik direktör Luis Aragones yönetimindeki sarı-lacivertliler, 6 Temmuz Pazar günü erken saatlerde uçakla Almanya'nın Münih kentine gidip, oradan karayoluyla Kitzbuhel kasabasına geçecek.
Sarı-lacivertli ekip, 20 Temmuza kadar 15 günlük kamp süresince hazırlık maçları da oynayacak. Milli takımlarda forma giydikleri için tatile geç çıkan ve bir haftalık süreçte antrenmanlara katılmayan futbolcuların da başından itibaren kampa katılacakları bildirildi.
NTV Spor
Seneye büyük ihtimalle çift forvet oynayacağız, bunlardan birisi yabancı forvet, diğeri de büyük ihtimalle Semih olur.
Avusturya kampında göreceğiz, oradaki hazırlık maçlarında nasıl bir şablonla oynatacağını ve kimleri oynatacağını göreceğiz.
Bir de Cesar Mendiondo ve Carcallana'nın yanı sıra Angel Ferez de ekibe katılacak, ekip baştan duyurulduğu gibi 4 kişilik değil, 3 kişilik.
Mendiondo: Baş Antrenör.
Carcallana: Fitness (Form) Antrenörü / Kondisyoner
Ferez: Kaleci Antrenörü.
Aurelio, Betis'le resmen anlaştı
05 Temmuz 2008 Cumartesi 17:22
Marca Gazetesi, Betis Başkanı Lopera’nın tazminatı ödemeyi kabul ettiğini ve transferin de resmen bittiğini yazdı.
Fenerbahçe'nin sözleşmesini uzatıp Futbol Federasyonu’na bildirdiği Marco (Mehmet) Aurelio için İspanya’dan dün kötü haber geldi.
Bir süredir Real Betis takımı ile transfer görüşmeleri yapan Aurelio’nun yeşil-beyazlılarla kesin olarak anlaşmaya vardığı iddia edildi. Aragones transferini ilk duyuran gazete olan Marca, Real Betis Başkanı Lopera’nın Brezilyalı futbolcuya 1 milyon Euro’luk olası tazminat parasını vermeyi kabul ettiğini ve tarafların anlaştığını yazdı.
Gazete, Everton’dan da teklif alan Aurelio’nun, La Liga’yı tercih ettiğini belirtti. F.Bahçe’den daha fazla bir paraya anlaşan Marco’nun durumu görülen o ki, sonunda FIFA’ya yansıyacak.
Arkadslar bu isin tam icerigini bilen varmi haber cok aydinlatici degil
İnşallah doğru değildir bu haber.
Menajeri aklını çok buladı. AurelioLCU..
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Gidecekse gitsin, hiçbir oyuncu takım etmez. Yerine çok daha iyisini alırız. Onu "yıldız" yapan takımı küçük bir takıma değişiyorsa bir dakika durmasın bu kulüpte.
Mehmet Aurelio'nun Real Betis'e transferi kesinleşti. İspanyol kulübü resmi açıklamayı ise Pazartesi günü yapacak.
İspanyol spor gazetesi As'ın haberine göre; Real Betis ile Aurelio'nun avukatı detaylı ve sıkı pazrlıklar sonucunda her konuda anlaştı. İki taraf sadece resmi açıklamayı Pazartesi gününe bıraktı. Aurelio'nun da bu hafta içi tatilini bitirerek, Real Betis kulübünü bulunduğu şehir olan Sevilla'ya gelmesi bekleniyor.
MARATON.COM.TR/ KORAY BULUT
Tazminat 1 milyon Euro değil, FIFA'ya giderse durum FIFA'nın genel tavrı kulüplerden yana oluyor. Bu riski göze alıyorsa gidebilir Aurelio.
"YÜCE ATATÜRK"
Aureilo meselesi cok uzadı artık belirsizlik sürüyor resmi siteden de net bir acıklama gelmıyor![]()
Semih Şentürk, Fiorantina'yı Fenerbahçe'den küçük bir kulüp diye ret etti ama; bakıyoruz ki Mehmet Aurelio Fenerbahçe'den kat kat küçük ve İspanya'nın sıradan takımlarından Betis'e gidiyor. Giderse gitsin biri gider biri gelir.
Artık gitsin diyoruz,sıkıldık .Böyle yaparak kendisine 3 mn € teklif edileceğini mi düşünüyor bilmiyorum ama ayıp ediyor Aureilo
Gidecekse gitsin zorla tutmuyoruz kimseyi.Gitsin Real Betis'e ligde kalmaya oynasın ya da kalsın Fenerbahçe'de Ş.Liginde oynasın.Kendi bilir.
Tabii ki oda var ama; Şampiyonlar Liginde oynamak var, La Liga'da oynamak var. Tuncay gibi genç değilki ileride daha büyük kulüplere gitsin. Aurelio şuan Betis'den başka takıma gitmeyebilirde. Son sözleşmeside olabilir. Tuncay gitti ama; büyük kulüplere gitme ihtimali olduğu için gitti, Aerelio'nun böyle bir ihtimali yok.
Aragones, Mehmet'i Senna olarak görüyor. Yönetime kesin talimatı varmış ne yapıp edip takımda tutarlar.