real betiside o kadar kötülemeyin şurda 3 büyükler arasında kadro kalitesi olarak hangi takımdan çok düşük.2 sene önce onlarda şampiyonlar liginde oynadı ispanya liginden çıkarak.
bayram tutumlu tilkilik yapmış sanırım yüksek para istemiş fenerbahçeden ama fenerbahçe neden bu parayı kabul etmemiş.şurda kezmana yakın bir para alması çok mu anormal fenerbahçe tekrar gözden geçirmeli.artık şansları kaldıysa.aurelioda hak verin sonuçta çok zeki bir futbolcu olduğunu herkes kabul ediyor.bile bile küme düşcek bir takıma gitmez.aurelioyada saygı duyulmalı giderse umarım başarılı olur.sonuçta lejyonerimiz olacak giderse.
ha bana sorarsanız aurelio takımda kalmalı ama bazı faktörler var aurelio la ligada oynamak istiyor.barcelonadan teklif geldi de gitmedi mi imkanlar dahilinde betisten teklif gelmiş oraya gitmiş.aurelionun kezmandan daha az para almamlıydı bence.fenerin dinamosu çünkü aurelio.
giderse fenerin kaybı çok büyük olur yeri öyle kolay kolay doldurulamaz.
Betis'in kadrosu iyi ancak sonuç ortada büyük düşüş içindeler bir daha kolay kolay Şampiyonlar Ligi'ni göremezler.Atletico toparlandı seneye Valencia'da bu kadar kötü olmaz en iyi Uefa'ya giderler o da en iyisi.Bence giderse milli takım kapısı da kapanır.Fatih Hoca Selçuk'u tutardı yedekken bile almıştı bir kez o mevkiyi Topal'la Selçuk'a verir.Ama ben yinede kalacağını düşünüyorum yönetim bu sefer işi sıkı tutar
Gitmek isteyenin önünde dağ olsa yıkılır. ne yönetim ne başkası engelleyemez. Bizi istemeyeni biz niye isteyelimki. Çok efendi saygılı bir oyuncuydu umarım çok başarılı olur
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Aurelio bu sene ayrılmazsa bir dahada Avrupa'ya gidemeyeceğini bildiği için gidiyor
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
FENERBAHÇE sahaya herzaman 11 kişi çıkacak
Last edited by ogcj_me : 06.Temmuz.2008 at 01:57 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
Usta : " Kelebek " der ..
Mehmet Aurelio
amma çok basını meşgul etti yahu adamın gideceği varsada kısmetini kapıyacaklar ..
Her gün Bayram!
lDENİZ DERİNSU
F.Bahçe'nin opsiyon hakkıyla sözleşmesini uzattığı Aurelio hakkında transfer haberleri bitmek bilmiyor. Kaynak ise 'komisyon' derdindeki menajer Tutumlu..
- Koeman Aurelio'yu çok istiyor. Valencia transferi yapacak Koeman Aurelio'yu çok istiyor. Valencia transferi yapacak
- Laudrup, hangi takıma giderse gitsin Aurelio'yu götürecek Laudrup, hangi takıma giderse gitsin Aurelio'yu götürecek
- Fenerbahçe'nin sözleşmeyi tek taraflı uzatmaya hakkı yok Fenerbahçe'nin sözleşmeyi tek taraflı uzatmaya hakkı yok
- Real Betis Marco'yu çok istiyor. Bu transfer gerçekleşecek Real Betis Marco'yu çok istiyor. Bu transfer gerçekleşecek
F.Bahçeli Aurelio konusunda her gün yeni bir senaryo ortaya atan menajer Bayram Tutumlu, şimdi de İspanya'dan Real Betis'i gündeme getirdi. Geçen sezonun devre arasında Valencia'nın Aurelio'yu alacağını söyleyen Tutumlu, o dönem İspanyol takımını çalıştıran Koeman'ın sambacıyı çok istediğini belirtiyordu. Ama Valencia, F.Bahçe'nin istediği parayı vermedi; transfer yattı. Tutumlu daha sonra Laudrup'un hangi takıma giderse Aurelio'yu da götüreceğini açıkladı. Ama Laudrup da boşta. Tutumlu, F.Bahçe'nin sözleşmedeki bir yıllık opsiyonu tek taraflı kullanamayacağını söyledi.
OPSİYON HAKKI VARMIŞ!
Ama sarı-lacivertli kulüp bu hakkını kullandı ve federasyona da onaylattı. Kulüp, Aurelio'nun 1.150 milyon dolar olan ücretini 2 milyona çıkarmayı; Tutumlu'ya da 700 bin dolar vermeyi önerdi. Ama Tutumlu, Aurelio'ya 3, kendisine 1 milyon dolar isteyince görüşmeler durdu. Ardından Real Betis gündeme geldi. Ama İspanyol basınındaki haberlere göre Betis, Aurelio için 1.150 milyon doları vermeye bile yanaşmıyor. Bu da, "Tutumlu, komisyon için sürekli transfer haberi yayıyor. Ama ortada F.Bahçe'den daha iyi şartları sunan bir kulüp yok" yorumlarını beraberinde getirdi.
Kuşandık SARI-LACİYİ | Saracoğlu yokuşlarında | Siyah çoraplılardan doğan bu sevda | Büyüyor omuzlarımızda
Destanlar yazar tarihinde | Yarattığın değerlerinle | Onurumuzsun sen bizim KANARYA | 25 milyon Taraftarın omuz omuza
Zaptettiğimiz stadlara | Adını kazıyacağız | FENERBAHÇE söyleyecek son sözü | Haklıyız Kazanacağız
Efsane 100 yaşında | Taraftarıyla şanıyla | Dünya döndükçe sürecek, kalpleri hep titretecek, dillerden hiç düşmeyecek | FE-NER-BAH-ÇE
Bir gün girsek biz mezara | Gözümüz kalmaz arkada | Evladıma miras bu sevda
Fenerbahceye dayanarak amma isim yaptı adam yau Bayram Bayramsokakta dolasırken artık Bayram Bayram diyorum çünkü bu topicte Bayram yazısını cok gördüm.Mehmet Aureilo gidershiki öyle olacak hizmetleri için ona tesekkur ederiz.Ama bizi Bayram denen adam yüzünden yüz üstü bırakıp gittiği için de hep ona kırgınlık olaca içimizde.
Deniz Derinsu'nun bu gerçekleri yansıtması güzel olmuş
Bizim yönetimin bu konuya netlik kazandırması lazım, açıkçası bu Tutumlu'nun bir dediği bir dediği tutmuyor, ben sadece yönetimin söyleyeceği söze güvenirim, umarım yakın zaman içinde resmi bir açıklama gelir de bilgileniriz adam gibi, bu Tutumlu'ya kalsa bir gün Aurelio Betis'te, diğer gün Everton'da, diğer gün Laudrup'la...
Arkadaşlar tek taraflı düşünüyorsunuz bence.Aurellio Fenerbahçe ile şampiyonar ligi oynama şansı varken İspanya'da neden orta sıralara oynayan bir takıma gidiyor diyorsunuz.Sanki Aurellio hiç şampiyonlar liginde oynamamış gibi konuşuyorsunuz.Adam oranın tadını almış.Şimdide İspanya'da oynamanın zevkini yaşamak istiyor demekki.Bu adam gelmiş 30 lu yaşlara.İspanya'da oynama şansı bir daha kaç kere gelecek ki?
Bakın artık şunu kabul etmemiz gerekiyor.Tamam Fenerbahçe büyük kulüp ama Türkiye ligi ne kadar çekici.Oyuncular takımlara bakarken kriter olarak liginide bakıyorlar.Geçen Cabanas mıydı ne idi.Açıklama yapmıştı Türkiye'den teklif aldım ama İngiltere'den bilmem kimi tercih ederim cinsinden bir açıklaması olmuştu.Tuncay sırf İngiltere'de oynayabilmek için Middlesbrogh'a gitti.Çok mu büyük Middlesbrough Fenerbahçe'den? Hayır ama İngiltere liginde mücadele ediyorlar.Farklı bir lig,farklı bir ortam.Futbolcular bu işi bir meslek olarak icra ediyorlar.Bunu unutmamak lazım.Onlarında kendileri için istekleri olacaktır doğal olarak..
So what?
Saike
Mehmet tatilden dönünce kesinleşir zaten. Pek kasmamak gerek.
(/s)
Semsi benım kızdığım nokta kafasının karıstırılması yoksa kendisi gelse ben gitmek istiyorum a takımına b takımına benı zorlamayın dese neyse o Bayram denen adam Mehmetin aklını karıstırıyor.Yoksa zorlama tutacaz biz Memoyu.F tipi kapalı ceza evi değil ki burası.Ayrıca Şampiyonlar Liginde oynamanın zevki hiç bitmez bence ör:R.Carlos,Giggs,Scholes...Bu adamlar bıktı mı ki ya da o zevki alıp vazgeçti mi ki 3 yıl Şampiyonlar Ligi oynayan Mehmet bu sevdadan vazgeçsin.Tekrar söylüyorum Mehmet Aureilo'ya her zaman kızgın olacağım her zaman..
Bayram Tutumsuz...
Bayram Tutumlu hakkında resmi site çok sert bir yazı yazmıştı, sonra da Aurelio'nun sözleşmesinin uzatıldığını açıkladı. Aziz Yıldırım Aurelio'nun da gönlünü yapacağız dedi, yeniden sözleşme önerecekler yani.
Fenerbahçe'de kalırsa Tutumlu komisyon alamayacak, bunu da bildiği için Aurelio'yu bence yurt dışına çıkması için ikna etmeye çalışıyor. Aurelio tatilden döner, kulübe gelir ve bir görüşme yaptıktan sonra gideceğim derse zaten takımda zorla tutacak değilz ya gönderilir. Ama ben kulübe gelip görüşme yapıldıktan sonra ayrılacağını düşünmüyorum. Burada kurulu bir düzeni var.
Tuncay ile karşılaştırmamak gerekiyor, Tuncay Middlesbrough'a kalıcı olarak gitmedi, orayı bir bsamak olarak görüyor ama Aurelio için Betis son basamak olur. Tutumlu da bunun son trasferi olacağını bildiği için son defa komisyon peşinde.
2-3 güne kadar milli oyunculara verilen tatil bitiyor. Fenerbahçe TV'de haberlerde sürekli tatilde bulunan oyuncularımız derken Aurelio'yu da sayıyor ve tatil dönüşü Avusturya kampına katılacaklar diyor. Ben de kalacağını düşünüyorum, en azından gitmeden önce Aziz Yıldırım ile karşılıklı bir görüşmesi mutlaka olacaktır.
"YÜCE ATATÜRK"
Colin Kazım'a Ada'dan talip var!
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin , A Milli Takım ve Fenerbahçe'nin genç yıldızı Colin Kazım-Richards'ı transfer etmek için girişimlere başladığı iddia ediliyor. 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nde A Milli Takım formasıyla başarılı maçlar çıkaran ve birçok takımın transfer listesine giren Fenerbahçe'nin yıldızı Colin Kazım için Premier Lig ekiplerinden Manchester City'nin devrede olduğu belirtiliyor. İngiliz basınında çıkan haberlerde yeni sezona iddialı hazırlanan Manchester City'de teknik direktör Mark Hughes'un da Kazım'ın transfer edilmesi için kulübe baskı yaptığı ifade ediliyor. Haberlerde, sözleşmesi devam eden Kazım'ı Fenerbahçe'nin satmaya niyetli olmadığı ancak City'nin yapacağı teklifin ise bu fikri değiştirebileceği savunuluyor. Bu arada Colin Kazım için İtalya Birinci Futbol Ligi'nin (Serie A) köklü ekiplerinden Lazio'nun da transfer çalışmalarına başladığı iddia ediliyor.
05.07.2008Kaynak : İHA
çok gitmek istiyorsa gitsin.Biz sonuçta Aurelio olsada olmasada sahaya 11 kişi olarak çıkacağız![]()
bence aurelio nun artık avrupa da oynama zamanı geldi.hem avrupa da şartlar daha iyi.ben sadece aurelio nun türkiye ye olan sevgisinin azalabileceğini düşünüyorum.kendi açısından gitsin ama fb açısından gitmemesi lazım ama galiba betis e imza atmış
Ayrıca bazı arkadaşlar Aurellio Betis'e giderse milli takım forması giyemez demişler.Neden böyle bir şey olsun ki?Aurellio Fenerbahçe'de oynadığı için mi sanki milli takımda forma şansı buluyor?
So what?
Saike
Manchester Cityde sağlam para var bence iyi bir teklife colin kazim'ı ellerinden çıkarabilirler
Deivid'in ayağı kırıldı, sağ açık bekliyorum..
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Of, çok kötü oldu bu. Deivid'in sol ayak bileği kırılmış antrenmanda, epey uzak kalacak sahalardan ve muhtemelen de sözleşmesi feshedilirÜzüldüm gerçekten, sakatlanmasına üzüldüm, gönderilmesine üzülmem ama sakatlık çok kötü, ciddi bir sakatlık.
Sağ açık bu yıl Kazım ve Burak'a emanet olacak büyük ihtimalle. Veya bir açık alınır ama bence gerek yok, kontenjan boşalmış olur, sol açık alınsa daha iyi olur.
kariyerinin belkide en üst performansına ulaşmıştı. bunu hep yapıyoruz. satmayarak hem kendimiz zararlı oluyoruz hem futbolcuların futbol hayatı bitiyor. psv istediğinde satmalıydık. appiah'ıda öyle.
muhtemelen sözleşmesi fesh edilecek. bence oraya transfer gerekmiyor. zaten deivid tam bir sağ açık değildi. kazım ve burak tam bir sağ açık. ben stoper yada bir ön libero alınmasını tavsiye ediyorum.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Burak abi aynısı Luciano'yada yapılmıştı. Eğer çok uzun süreliyse fesh ederler diye düşünüyorum.
Last edited by nerazzuri : 06.Temmuz.2008 at 22:54 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Luciano sakatlanınca Fenerbahçe Yönetimi sözleşmesini feshetmişlerdi. Şimdi de aynısını yaparlar Deivid'e.
Deivid kötü olmuş. Bence soldan cok sag tarafa transfer daha iyi olur. Solda ugur boral bence gayet iyi.
Eğer giderse ki öyle olur çok büyük bir oyuncuyu kaybetmiş oluruz.Sanki kendi ayağım kırılmıs gibi üzgünüm![]()