1 ile 30 arası toplam 123 sonuç

Konu: (4.sezon) Yeni Durak Sevilla-Brezilya

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

başarılar efendim blackburn rovers iyi bir kadroya sahiptir fakat MC bölgesinde sıkıntısı olduğu açıktır o bölgeye AMC oynayan fakat MC de oynayabilen marek sapara'yı alabilirsin bu arada başlığın hatalı olmuş rowers değil rovers olcak onuda düzelttirirsen çok güzel olur bu arada tugay'dan ilk sezon yararlanmaya bak birde kaleye diego cavalieriyi alırsan bu takım tadından yenmez

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    başarılar efendim blackburn rovers iyi bir kadroya sahiptir fakat MC bölgesinde sıkıntısı olduğu açıktır o bölgeye AMC oynayan fakat MC de oynayabilen marek sapara'yı alabilirsin bu arada başlığın hatalı olmuş rowers değil rovers olcak onuda düzelttirirsen çok güzel olur bu arada tugay'dan ilk sezon yararlanmaya bak birde kaleye diego cavalieriyi alırsan bu takım tadından yenmez

tavsıyelrın ıcın tesekkur ederım baslık konusdundada yardımın ıcınde cok tesekkurler dedıgın ısımlerı bılıodum ancak datayı orta yaptım bu ısımler cıkmamıs saglık olsun ne dıyelım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Başarılar renktaş.. sürekli takipçin olacagımdan şüphen olmasın..
    tesekkurler
    Last edited by Trabzonspor : 07.Temmuz.2008 at 17:07 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri