1 ile 30 arası toplam 123 sonuç

Konu: (4.sezon) Yeni Durak Sevilla-Brezilya

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Transferlerin fena değil özellikle farfan sakho ve sankhare transferlerini çok beyendim özellikle sankhare yi kiraya vermemen akıllıca olmuş ondan ilk sezon faydalanabilirsin maçlarada güzel başlamışsın sanırım korner taktiğin çok başarılı samba'nın nerdeyse her maç golü var başarılarının devamını dilerim

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Transferlerin fena değil özellikle farfan sakho ve sankhare transferlerini çok beyendim özellikle sankhare yi kiraya vermemen akıllıca olmuş ondan ilk sezon faydalanabilirsin maçlarada güzel başlamışsın sanırım korner taktiğin çok başarılı samba'nın nerdeyse her maç golü var başarılarının devamını dilerim
    ewet sankhare cok ıyı oynuo ama de zuuv ılk 11 cıkıo cunku odaha tecrubelı farfan mukemmel oynuyor.yorum için tesekkur ederım
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by PcGamer View Post
    Bence şampiyon olursun sen Baksana çok iyi gidiyorsun başarılar..
    o ımkansız bence cunku buyuk takımlara karsı ıyı oynayamıoz gelecek yıllarda sampıyonluk beklıyorum
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by kaydırı kuppak View Post
    tebrikler,başarılar...

tesekkurler
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by puskas View Post
    kardeşim super gidiyorsun bence hedefin ilk 3 olmali ona göre ilerlemelisin çok super gidiyosun başarilarr
    saol abı olur ıns dedıgın gıbı
    Last edited by Trabzonspor : 08.Temmuz.2008 at 23:15 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri