1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: pas türü,tempo ve genişlik

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arkadaşım ben kısa pas hızlı tempoda çok atak kaybediyorum hatta atağı kaybetmekle kalmıyorum kalemde atak görüyorum. Savunma çok abuk sabuk hatalar yapabiliyor. Sen kısa pas oynamak istiyorsan normalin biraz altına getir tempoyu derim. Ama oyuncularına güveniyorsan biraz hızlı yapabilirsin ama riskli olur. Dediğim gibi bazı oyuncular ayaklarında çok fazla top tutuyorlar ve kaptırıyorlar. Hızlı tepoya hızlı adam lazım.

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

Quote Originally Posted by THEFM View Post
    Arkadaşım ben kısa pas hızlı tempoda çok atak kaybediyorum hatta atağı kaybetmekle kalmıyorum kalemde atak görüyorum. Savunma çok abuk sabuk hatalar yapabiliyor. Sen kısa pas oynamak istiyorsan normalin biraz altına getir tempoyu derim. Ama oyuncularına güveniyorsan biraz hızlı yapabilirsin ama riskli olur. Dediğim gibi bazı oyuncular ayaklarında çok fazla top tutuyorlar ve kaptırıyorlar. Hızlı tepoya hızlı adam lazım.
    abi sen benim yaziklarimi olkudamın galiba. senin de son kelimelerde dediğin gibi, bende zaten hızlı adam'lar lazım diyorum. yoksa olmaz diyorum demi.
    birde dediğin çko pozisyon görme olayını sebastian frey adlı kaleci ile çözebilirsiniz. adam pantre mübarek. en bence oyundaki buffon'dan sonraki en iyi adam.

Mesaj Yetkileri