1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: pas türü,tempo ve genişlik

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

teşekkürler arkadaşlar yorumları dinleyince kısa pas-dar alan-düşük tempo daha mantıklı geldi bundan sonra böyle yapacağım

Nesil
    2007
    Yer
    Amasya

Quote Originally Posted by juanov View Post
    teşekkürler arkadaşlar yorumları dinleyince kısa pas-dar alan-düşük tempo daha mantıklı geldi bundan sonra böyle yapacağım
    ya kimseyi inandoırmıyom şu benim taktiğe ya. istersen taktik bölümünden taktik-ül takatuka'ya bak. benim tatiğim. ordada millet benim bu kimsenin katılmadığı kısapas-daralan-çabuk tempo ya takıldı. istersen ordaki cevaplarada bak.
    İŞTE LİNK: http://forum.turksportal.net/vb/show...light=TAKATUKA

Quote Originally Posted by xxestergonxx View Post
    Cemir bence rakip takım senin pas türünü görünce değil kadroyu görünce baştan sapıtıyordur...silvalı villa li messili kadron duruyorsa eğer
    evet durmamı.

kısa pas hızlı tempoda bekleriniz çok canınızı yakabilir ama hucumda faydalıda olabilir ..bu anlamda size bir tavsie defans oyuncularınıza kısa pas yaptırmayı bir değil 5 kez düşünün.. uzun oynamasını istemiyorsanız hiç olmazsa direkt veya karşık (mix) oynasınlar..bu anlamda yüksek tempoda beklerinizi mix veya uzun pas oynatıp hucumda veya kanatlardaki adamlarınızı kısa pas oynatmanız mümkün...

ama tüm takımı kısa pas ve yüksek tempo yaparsanız..saç baş yoldurtan defans hataları ve top kaptırmalarada hazrılıklı olun derim...

en iyisi kısa pası defans hattında hangi tempo türü olursa olsun hiç kullanmamak bence tabi defanms oyuncularınız kaliteside önemli ...
    valla benim canımın bu konudan yandığını pek hatırlamıyorum. tabii birde dediğin gibi defans'ının çok kaliteli olması lazım...

velhasıll...

pas türü tempo ve genişlik için söyleyebileceğim son söz...bu üç opsiyon...oyunun en dar kapsamlı bölümü olan taktik varyasyon değişiklikleri konusunda bize sunulmuş en önemli hususlar...ve bu konuda sabit tek bir doğru aramaktansa maçın ve takımın değişen durumuna göre değişiklikler yapmak ve genel geçer doğru yerine tek tek maçlık varyasyonlar denemek hem daha doğru hem daha etkili olacaktır diye düşünüyorum...
    buna bende katılıyorum(). ara sıra taktiği değiştirmek lazım. gerçi ben değiştirmeesemde eskisi gibi olmuyor. önceden 5-10 maç yapınca hemen çözüyorlardı taktiğimi. şimdi 5 maç anca yapıyom hemen yein bir taktik.
    Last edited by cemir05 : 09.Temmuz.2008 at 18:09

Mesaj Yetkileri