1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Eskişehirspor, Konyaspor, Gaziantepspor, Gençlerbirliği, Bursaspor gibi Anadolu ekiplerine karşı elbette çift forvet oynamalıyız, özellikle de iç saha maçlarımızda, zira bariz kalite farkımız var bu takımlara karşı. Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Kayserispor gibi deplasmanlarda ise tek forvet oynayabiliriz duruma göre, belki de yine çift forvet oynarız. 12 Temmuz'daki ilk hazırlık maçını iple çekiyorum.

Bu arada, hazırlık maçlarını herhangi bir kanal verecek mi? Geçen yıl D-Smart veriyordu galiba, Kadıköy'deki maçı yine o verir de, diğer maçları da verecek mi D-Smart, Avusturya'daki maçları, bilen var mı?

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Eskişehirspor, Konyaspor, Gaziantepspor, Gençlerbirliği, Bursaspor gibi Anadolu ekiplerine karşı elbette çift forvet oynamalıyız, özellikle de iç saha maçlarımızda, zira bariz kalite farkımız var bu takımlara karşı. Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Kayserispor gibi deplasmanlarda ise tek forvet oynayabiliriz duruma göre, belki de yine çift forvet oynarız. 12 Temmuz'daki ilk hazırlık maçını iple çekiyorum.

Bu arada, hazırlık maçlarını herhangi bir kanal verecek mi? Geçen yıl D-Smart veriyordu galiba, Kadıköy'deki maçı yine o verir de, diğer maçları da verecek mi D-Smart, Avusturya'daki maçları, bilen var mı?
    Oynanacak maçlar ve tarihleri daha yeni belli oldu yakında anlaşmalar yapılır ve reklamlar dönmeye başlar o zaman anlarız. Şu D-Smart denilen şeye uyuz oluyorum inşallah yine o vermez
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    daha ıyısı alınabılırdı o paraya .. bnm anlamadığım şey ise fenerbahçe'nin gözlemcileri falan hiçmi çalışmıyor keza futbolcu izleme komitesi vs.. Şuan fenerbahçe'nin ortasahada ki herşeyi olan , günlerdir tartışılan gidecek mi kalacak mı denilen Marco Aurelio'yu Özkan Sümer 10 kilo balık parasına Trabzonspor'a getirmişti.. Önemli olan bence az para verip malın iyisini bulabilmek yoksa benim elimede verin tonca para bende gider alırım malın en pahalısını..
    Bende biraz önceye kadar pahalı diyordum ama Eren bana şu örneği verdi M.Topuz'un bonservisi 13M , Gökdeniz 10M. La Liga'nın gol kralı ve eu08'De başarılı maçlar çıkarmış birisininde 15M olması bu şartlar karşısında normal olsa gerek.

Az para verip malın iyisnin bulmak tabikide çok harike bir şeydir ama bizim klüp hiç bir zaman yapamaz bunu çünkü bu bir risktir. Onun yerine biz bu kadar para verip gol kralını getirdik başarısız olursada biz daha ne yapalım diyecekler, böylece de taraftar ve camiyaya karşı ellerinde koz olacak. Fenerbahçe budur ve bu değişmeyecektir.
    Last edited by Jesus_FB : 09.Temmuz.2008 at 03:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Umarım D-Smart vermez Fb tvverir ama verirse de tekrarları Fb tv de yayınlanabilir.Beşiktaş'ın hazırlık maçlarının tekrarları veriliyor Beşiktaş Tv de

Mesaj Yetkileri