Daha iyisi derken? Mesela Samir Nasri 15 milyon Euro'ya transfer oldu Arsenal'e. Şimdi bana sorsan, Nasri mi Güiza mı diye, ikisi de aynı para, gözüm kapalı gelecek vaad eden Nasri'yi tercih ederim; fakat durum şöyle ki Nasri bize gelmez. Alexandre Pato geçen yıl Milan'a 20 milyon Euro'ya gitti, şimdi onu biz tutup da alamazdık. Ben bir kez daha söylüyorum, bu paraya alabileceğimiz en iyi oyuncuyu aldık.
D-Smart vermez inşallah, FBTV veya başka ücretsiz yayın yapacak kanalın vermesi en iyisi.
M.Topuz 11 milyon Euro, Gökdeniz 8.7 milyon Euro, Serdar Özkan 7.5 milyon Euro, Fatih Tekke 7.5 milyon Euro ise Güiza da o kadar olsun bir zahmet, La Liga gol kralı sonuçta, birkaç sayfa önce ben de söylemiştim bunu, tekrarlıyorum, EreN'e de katılıyorum.
Şimdi alıp da genç bir adamı alamayız Tarık abinin de dediği gibi. Başkan bunu gayet net açıkladı. Yabancı kontenjanını takıma "doğrudan" katkı sağlayacak oyunculara harcıyoruz. Yani sabretme diye bir şey yok, direkt takıma adapte olabilecek ve katkı sağlayabilecek isimleri alıyoruz. Başkanın söylediği net bir şey var. "6+5 kuralı geliyor, alabileceğimiz kadar kaliteli yerlileri almak isterim. Bu sayede ileride genç yabancıları alacağım ve büyük paralara satacağım." Yani başkan düşünemiyor mu genç yetenek bulup da yıldız yapıp satmayı? Ama durum buna müsait değil. Gelecekte bunun yapılacağının sinyali verildi, 2010 veya 11'de, ne zaman 6+5 devreye girerse o zaman.
Tarık abi sen epey eleştiriyordun Güiza transferini, önyargılı davranıyordun ama gördüğüm kadarıyla fikrin olumlu yönde değişmiş, bu sevindiriciBen anlatmaya çalışıyordum daha transferin ilk gündeme geldiğinde de bunları ama Gago ile sen karamsardınız, bence alabileceğimiz en iyi ismi aldık ve bu paraları da eleştirmememiz gerekir. Bu paraya gelecekte world-class olacak bir genç yeteneği getiremeyeceğimize göre, Aragones faktörünü de kullanarak büyük kulüplerin de transfer listesinde olduğu La Liga gol kralını aldık, şimdi destek zamanıdır
Maldonado Şilili, ben de düşündüm, yahu bu Şili'nin anadili nedir diye, Şilice diye bir dil duymadım, ufak çaplı bir araştırma yaptığımda gördüm ki Şili'nin anadili İspanyolca'ymış, sen de araştırabilirsin bunu, ben de görünce sevindim vallahi, gerçekten Maldonado gibi geçen yıl verimsiz olan bir futbolcu bile belki Aragones'in en büyük kozu iletişim ile bekleneni verebilir, umutlanmaya başladımTabii bu sadece bir iyi niyet ve umut
Zaman gösterecek.
Tümer ve Emre geriden oyun kurabilir fiziklerini güçlendirirlerse. Bu yeteneğe sahipler. Ön liberoyla beraber onlara yardım edebilirler, bir nevi Xavi görevini üstlenebilirler.