Sayfa 85 / 142 İlkİlk ... 3575838485868795135 ... SonSon
2,521 ile 2,550 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Guiza boş alan topçusu falan değil.Semih'in biraz daha hızlısı sadece.Semih'le özellikleri benziyor...

Bu Guiza boş alan topçusu lafını Ömer Üründül çıkardı,herkes ondan sonra öyle demeye başladı.Guiza çok hızlı bir futbolcu değil ki,boş alan topçusu tekniği fazla iyi olmayan,hava toplarını alamayan,sadece defansın arkasına atılan toplara hızı sayesinde koşup alan futbolculardır.Ama Guiza'nın bitiriciliği iyi,fiziği çok iyi,top tekniği forvet için yeterli,önsezileri kuvvetli,duracağı yeri biliyor.Çok faydalı olur Guiza...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bana göre La Liga gol kralı ifadesi Güiza'yı tartışmasız kılıyor. Büyük başarılar için bazen büyük paralar ödemek gerekebiliyor. Aziz başkan maliyetli futbolcu alırken kılı kırk yarar, o futbolcunun parasının nereden nasıl çıkarılacağını düşünür.

Gençlerimize yeteri kadar şans vermiyoruz ardından kiralansın pişsin diyoruz. Örnek verecek olursak; Gürhan Sivasspor'da kiralık oynadı geldi şans bulamadan sezonu kapattı. Önce şans vermeliyiz değerlendiremezse tekrar kiraya göndermeliyiz. Bu konuda bence hataya düşüyoruz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

MEHMET AURELIO REAL BETIS'TE!..

Fenerbahçe’nin Türk vatandaşlığına geçen Brezilyalı oyuncusu Mehmet Aurelio kesin olarak sarı-lacivertli kulüpten ayrıldı.

Aurelio’nun İspanyol Real Betis kulübü ile 3 yıllık sözleşmeye imza attığı ve önümüzdeki günlerde takımıyla beraber antrenmanlara başlayacağı belirtildi.

Aurelio’nun Real Betis’ten senelik 2 Milyon Euro alacağı öğrenildi. Milli futbolcu Fenerbahçe’deyken yılda 1,1 Milyon Euro kazanıyordu.

Yani Mehmet Aurelio, Betis'e imza atarak senelik ücretini neredeyse ikiye katladı. Ancak buna rağmen Aurelio’nun Fenerbahçe’den ayrılmasının nedeninin maddi konular değil başka özel konular olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe’nin geçtiğimiz haftalarda opsiyon hakkını kullanarak sözleşmesini 1 sene uzattığı Mehmet Aurelio’nun Real Betis’e imza atmasından sonra nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor.

MARATON.COM.TR ÖZEL
    Last edited by DisCo : 09.Temmuz.2008 at 15:28 Reason: Silinmiş bir mesajla ilgili alıntı yapıldığından düzenlenmiştir.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

'Kral'ı Fener'e geliyor !..

Fenerbahçe, İspanya'nın gol kralı Güiza'yla 4 yıllığına sözleşme imzaladı.
    Yıldız Futbolcunun 14 Temmuzda İstanbul'da olacağı ve 15 Temmuzda basına tanıtıldıktan sonra, Fenerbahçe'nin Avusturya Kampına katılacağı açıklandı.
    Transferi sonuçlandırmak için Mallorca'da bulunan Yöneticiler Mahmut Uslu ve Şekip Mosturoğlu'nun transferi bitirdikten sonra Teknik Direktör Aragones'e haber verdikleri ve Aragones'in bu haber karşısında memnuniyet duyduğu bildirildi.
    Sarı - lacivertli kulübün resmen açıkladığı bu transfere göre Güiza için İspanya'nın Mallorca Kulübüne 17.4 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi kabul eden Fenerbahçe, günlerdir sürdürdüğü transferi de mutlu sonla noktalamış oldu.
    Fenerbahçe Tarihinin en büyük transfer bedeli olarak kabul edilen bu rakamın 15 milyon Euroluk bölümünün Guiza'nın serbest kalma bedeli, 2.4 milyonun da vergi olduğu belirtildi.
    Fenerbahçe, Güiza ile günler öncesinden anlaşma sağlanmış hatta Euro 2008 devam ederken sağlık kontrolünden dahi geçirilmişti.
    DANİEL GÜİZA KİMDİR ?
    La Liga'nın son gol kralı... İspanyolların deyimiyle son Pichichi, Daniel Güiza... Ayrıca Fenerbahçe'nin teknik direktörü Luis Aragones gibi Avrupa şampiyonu unvanını taşıyor.
    Turnuvada ilk 11'de şans bulamasa da attığı iki gol ve yaptığı asistle göz dolduran ve başarıda pay sahibi olan Daniel Güzia, futbol becerisi kadar ilginç gol sevinciyle de akıllarda kaldı.
    Endülüslü Daniel Gonzalez Güiza, 17 ağustos 1980'de Cadiz'de Jerez de la Frontera'da doğdu. Futbol hayatına Xerez takımında başlayan Güiza'nın kendini üst seviyede kabul ettirmesi biraz zaman alacaktı. İkinci durağı Mallorca'ydı ancak ada kulübünde 3 yılda 7 maç şans bulabilen santrfor, sadece 1 gol kaydetti.
    2002'de gittiği Recreativo'da da bekleneni veremeyen Güiza, sezon ortasında Barcelona'ya geçti ama B takımında forma giyebildi. 2003 yazında Ciudad de Murcia'ya transfer olan santrfor, burada golcülüğünü kanıtladı.
    İki sezonda 81 maç oynayan Dani Güiza, attığı 38 golle Getafe'nin dikkatini çekti. Getafe, 2005 yazında 800.000 euro karşılığında Cadizli santrforu renklerine kattı.
    Artık ritmini bulan golcü, La Liga savunmalarını da zorlayacak kapasitedeydi. İlk yılında 9 olan gol sayısını ikinci sezon 11'e çıkartan Güiza, neredeyse attığı kadar attırarak, Getafe'nin ligi puan tablosunun üst yarısında bitirmesine katkıda bulundu.
    Madrid'e gelişiyle golcü oyuncunun hayatında önemli bir gelişme daha oldu. Adı sıkça futbolcularla geçen Nuria Bermudez ile birlikte görünmeye başlayan Güiza için teknik direktörü önce endişelendi.
    Ancak Schuster daha sonra yanıldığını itiraf edecekti. Bermudez ile yaşamaya başlayan oyuncusunun antrenmanlara zamanında gelmeye başlaması ve eskiye oranla çok daha zinde olması, Alman teknik adam için güzel bir sürpriz olmuştu.
    Nuria'nın sınavları vererek resmi FIFA menajeri olmasından sonra her şeyini sevgilisine emanet eden Güiza, Bermudez'in kontrolünde gelişen transferle 2007 yazında geçmişte başarısız olduğu Mallorca'nın yolunu tuttu.
    Transferden 5 milyon euro alan Getafe memnundu. Nuria Bermudez ise sevgilisini neden favori takımı Real Madrid'e götürmediği sorusuna "Real süper yıldızları sever; adı Güizinho olsaydı 50 milyon euro ödeyip onu alırlardı." Cevabını veriyordu.
    Önceki seferin acısını çıkartırcasına etkili oynayan Güiza, 27 golle gol krallarına verilen Pichichi unvanını kazanırken taraftarın sevgilisi oldu. Bu performans Luis Aragones'in de dikkatini çekerek 21 kasım 2007'de başarılı santrfora milli takım kapılarını açtı.
    Raul dışarıda kalırken EURO 2008 kadrosuna alınan Güiza, Yunanistan ve yarı finalde Rusya karşısında attığı gollerle teknik direktörünü utandırmadı ve İspanya'nın 44 yıl aradan sonra gelen zaferinde pay sahibi oldu.
    Ayrılacağı haberleri Mallorca'da taraftarın tepkisine neden olsa da, yönetim biz Fenerbahçe'yle görüşmedik dese de, sonunda çok gezen İspanyol yıldızın yeni durağı İstanbul oldu. EURO 2008'de izlemeye alıştığımız gol sevinci, artık Fenerbahçe taraftarını coşturacak…

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kadıköy'ün boğası lakabı Serhat'tan Güiza'ya devretti.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

dünyadan marsa edirneden karsa türkiyede ne kadar forvet varsa forza güiza

diye bi marş uydurdum

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Basın yakında Guiza'nın eşini diline dolamaya başlar.Malzeme çıktı...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Jardel'in eşi epey meşhur olmuştu,inşallah bu fazla gündeme gelmez...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

bir galatasaraylı olarak tebrik ediyorum cidden çok iyi bir transfer türkiye liglerine böyle adamlar geldikce ligin kalitesi de artacak.bu sene 3büyükler de bu doğrultuda transfer yapıyor.ne güzel.güiza'yı izlemek zevkli olabilir.

bu arada ispanya'yı bile her fırsatta tek forvete ceviren aragones fener'i de tek forvet oynatırsa sanırım yine olan semih'e olacak

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

fener güizayı aldıysa hem fenere hemde ligin kalitesine katkısı var güizayı gören diğer kaliteli yabancılar belki galatasaraya gelicek ayrıca güiza çok kaliteli bir futbolcu nihat'ın 18 attığı ligde 27 atmış öyle düşünelim[/B]
    Last edited by DisCo : 09.Temmuz.2008 at 15:28 Reason: Silinen bir mesajdan alıntı içerdiği için düzenlenmiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    bir galatasaraylı olarak tebrik ediyorum cidden çok iyi bir transfer türkiye liglerine böyle adamlar geldikce ligin kalitesi de artacak.bu sene 3büyükler de bu doğrultuda transfer yapıyor.ne güzel.güiza'yı izlemek zevkli olabilir.

bu arada ispanya'yı bile her fırsatta tek forvete ceviren aragones fener'i de tek forvet oynatırsa sanırım yine olan semih'e olacak
    Haklısın tek forver oynatırsa yine Semih'e patlar ama,herkes çift forvet oynatacağına dair yorumlar yapıyor(gazeteler,köşeyazarları,futbol yorumcuları)

Eğer çift forvet oynatırsa Alex'în durumu daha büyük sansasyon yaratır.
    Ayrıca Aziz Yıldırım'ın gelecek iki senenin takımını yaptığı ve Alex'in de bunlar arasında yer almayacağını düşündüğü için(yaş itibari ile) böyle bir hoca sisteme razı olduğu söyleniyor.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Haklısın tek forver oynatırsa yine Semih'e patlar ama,herkes çift forvet oynatacağına dair yorumlar yapıyor(gazeteler,köşeyazarları,futbol yorumcuları)

Eğer çift forvet oynatırsa Alex'în durumu daha büyük sansasyon yaratır.
    Ayrıca Aziz Yıldırım'ın gelecek iki senenin takımını yaptığı ve Alex'in de bunlar arasında yer almayacağını düşündüğü için(yaş itibari ile) böyle bir hoca sisteme razı olduğu söyleniyor.
    Bence ikisinide oynayacak Zico gibi tek sisteme takılı kalmayacak gibi hissediyorum. Birde yöneticilerin yorumlarında çift forvet oynanacağının sinyalleri var.

Eşi sorun olmaz, Jardel'in eşi de olaylıydı, tezahuratları bile vardı hatta Avrupa'da da örnekleri var bunun, mesela Hamburg'da oynayan van der Vaart'ın eşi de oldukça ünlü birisi, Sylvie van der Vaart, onunla ilgili kendi taraftarları bile pankart açıp tezahurat yapıyorlar.

Ben ilk kez bu kadar formda bir oyuncunun transferini görüyorum. Son yılların bana göre en iyi transferi. La Liga veya başka büyük bir ligin gol kralı gelmedi hiç şu ana dek. Geçmiş gol kralları gelmiş olabilir ama geldiğinde en son sezonun gol kralı ünvanıyla gelen olmadı diye hatırlıyorum. Muhteşem transfer, hayırlı olsun.

İspanyol hocamız Aragones sıkıntı çekmeyecek takımla iletişim kurarken, sadece Türk oyuncularla problem yaşayabilir iletişimde. Yabancıların tamamı ile anlaşabiliyor.

Roberto Carlos, İspanya'da yıllarca futbol oynadı, İspanyolca biliyor.
    Lugano'nun ana dili İspanyolca.
    Kezman 1 yıl İspanya'da futbol oynadı, derdini anlatabilecek kadar, anlaşabilecek kadar İspanyolca biliyordur.
    Alex, Edu, Deivid, Vederson ise Portekizce biliyorlar haliyle ve Portekizce de İspanyolca'ya yakın bir dil.
    Güiza zaten İspanyol.
    Maldonado'nun da ana dili İspanyolca.

Yani yabancı futbolcuların tamamıyla muhteşem iletişim kurabilir Aragones. Tek sıkıntı yerlilerde ama onlarla da tercüman ile anlaşacaktır.

Anlaşılmamaktan korkuyorum diyordu ama yabancılarımız sağolsun bu iletişim kopukluğunu önlüyorlar
    _______

Sürekli çift forvet oynayacağız diye bir şey yok. Bence maçına göre çift forvet, maçına göre tek forvet oynayacağız. İspanya ile David Villa'nın sakatlığından ötürü final maçında orta sahayı beşlemiş, tek forvet oynatmıştı. Avrupa maçlarında duruma göre tek forvet oynarız, belki de Alex duruma göre yedek kalır, çift forvet oynarız ama iki tane ön libero koyarız, belli olmaz. Aragones'e sonsuz güveniyorum, o ne yapacağını bilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Kezman İspanyolca bildiğini söylemişti bir röportajında.
    Tüm maçlarda çift forvet + Alex oynamak olmaz tabiki de ancak derbiler ve ligin zor deplasmanları hariç bence bu sistemi kullanmalıyız.Şöyle azimli,hırslı sürekli gol arıyan bir takım istiyorum ben.

Eskişehirspor, Konyaspor, Gaziantepspor, Gençlerbirliği, Bursaspor gibi Anadolu ekiplerine karşı elbette çift forvet oynamalıyız, özellikle de iç saha maçlarımızda, zira bariz kalite farkımız var bu takımlara karşı. Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Kayserispor gibi deplasmanlarda ise tek forvet oynayabiliriz duruma göre, belki de yine çift forvet oynarız. 12 Temmuz'daki ilk hazırlık maçını iple çekiyorum.

Bu arada, hazırlık maçlarını herhangi bir kanal verecek mi? Geçen yıl D-Smart veriyordu galiba, Kadıköy'deki maçı yine o verir de, diğer maçları da verecek mi D-Smart, Avusturya'daki maçları, bilen var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

daha ıyısı alınabılırdı o paraya .. bnm anlamadığım şey ise fenerbahçe'nin gözlemcileri falan hiçmi çalışmıyor keza futbolcu izleme komitesi vs.. Şuan fenerbahçe'nin ortasahada ki herşeyi olan , günlerdir tartışılan gidecek mi kalacak mı denilen Marco Aurelio'yu Özkan Sümer 10 kilo balık parasına Trabzonspor'a getirmişti.. Önemli olan bence az para verip malın iyisini bulabilmek yoksa benim elimede verin tonca para bende gider alırım malın en pahalısını..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Eskişehirspor, Konyaspor, Gaziantepspor, Gençlerbirliği, Bursaspor gibi Anadolu ekiplerine karşı elbette çift forvet oynamalıyız, özellikle de iç saha maçlarımızda, zira bariz kalite farkımız var bu takımlara karşı. Galatasaray, Beşiktaş, Trabzonspor, Kayserispor gibi deplasmanlarda ise tek forvet oynayabiliriz duruma göre, belki de yine çift forvet oynarız. 12 Temmuz'daki ilk hazırlık maçını iple çekiyorum.

Bu arada, hazırlık maçlarını herhangi bir kanal verecek mi? Geçen yıl D-Smart veriyordu galiba, Kadıköy'deki maçı yine o verir de, diğer maçları da verecek mi D-Smart, Avusturya'daki maçları, bilen var mı?
    Oynanacak maçlar ve tarihleri daha yeni belli oldu yakında anlaşmalar yapılır ve reklamlar dönmeye başlar o zaman anlarız. Şu D-Smart denilen şeye uyuz oluyorum inşallah yine o vermez
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    daha ıyısı alınabılırdı o paraya .. bnm anlamadığım şey ise fenerbahçe'nin gözlemcileri falan hiçmi çalışmıyor keza futbolcu izleme komitesi vs.. Şuan fenerbahçe'nin ortasahada ki herşeyi olan , günlerdir tartışılan gidecek mi kalacak mı denilen Marco Aurelio'yu Özkan Sümer 10 kilo balık parasına Trabzonspor'a getirmişti.. Önemli olan bence az para verip malın iyisini bulabilmek yoksa benim elimede verin tonca para bende gider alırım malın en pahalısını..
    Bende biraz önceye kadar pahalı diyordum ama Eren bana şu örneği verdi M.Topuz'un bonservisi 13M , Gökdeniz 10M. La Liga'nın gol kralı ve eu08'De başarılı maçlar çıkarmış birisininde 15M olması bu şartlar karşısında normal olsa gerek.

Az para verip malın iyisnin bulmak tabikide çok harike bir şeydir ama bizim klüp hiç bir zaman yapamaz bunu çünkü bu bir risktir. Onun yerine biz bu kadar para verip gol kralını getirdik başarısız olursada biz daha ne yapalım diyecekler, böylece de taraftar ve camiyaya karşı ellerinde koz olacak. Fenerbahçe budur ve bu değişmeyecektir.
    Last edited by Jesus_FB : 09.Temmuz.2008 at 03:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Maçları yine D-Smart verecek sanırım çünkü anlaşma 4 sene süreli idi
    Ama birkaç gün sonra Fb Tv'de 90dakika tekrarı oluyor,artık oradan izleyeceğiz.

Roberto Carlos, İspanya'da yıllarca futbol oynadı, İspanyolca biliyor.
    Lugano'nun ana dili İspanyolca.
    Kezman 1 yıl İspanya'da futbol oynadı, derdini anlatabilecek kadar, anlaşabilecek kadar İspanyolca biliyordur.
    Alex, Edu, Deivid, Vederson ise Portekizce biliyorlar haliyle ve Portekizce de İspanyolca'ya yakın bir dil.
    Güiza zaten İspanyol.
    Maldonado'nun da ana dili İspanyolca.
    Egemen güzel tespit.Ancak Maldonado'nun anadili ispanyolca olduğuna emin misin?

Ayrıca bişey eklemek isterim,eğer tümer ve emre iyi birer fizik gücüne sahip olurlarsa Aragones onları severÇünkü topu kullanan ve defansa yardımcı olan oyuncuları hep oynattı.Tümer defansa çok yardım etmeyebilir tamam ama Alex'ten daha fazla yardımcı olduğu kesin
    Last edited by DisCo : 09.Temmuz.2008 at 15:31 Reason: Silinmiş bir mesaja cevap içerdiği için düzenlenmiştir.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Umarım D-Smart vermez Fb tvverir ama verirse de tekrarları Fb tv de yayınlanabilir.Beşiktaş'ın hazırlık maçlarının tekrarları veriliyor Beşiktaş Tv de

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Neyse.. bir haber ekleyelim konu dağılmasın

Roberto Carlos

Chelsea mi?

Günlerdir İspanya ve İngiltere basınında İngiliz ekibinin R. Carlos'u transfer etmek istediği haberlerine yer veriyordu. Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya'da sürdüren Fenerbahçemizin bu akşam yaptığı antrenman sonunda Milliyet Gazetesi Muhabiri Yusuf Kobal'ın Brezilyalı oyuncuya sorduğu "Chelsea ne oldu?" sorusuna olumsuz yanıt vermeyerek "İstanbul'da konuşuruz" cevabını vermesi, yıldız oyuncumuzun Londra ekibine mi transfer oluyor sorularına neden oldu.

İspanyol basını, özellikle Chelsea'nin yeni teknik direktörü Luis Felipe Scolari'nin Brezilya Milli Takımı'ndan da öğrencisi olan Roberto Carlos'un transferinde ısrarcı olduğunu, Fenerbahçemiz ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Carlos'un yıllık 5 milyon Avro civarında bir teklif gelmesi halinde Londra ekibine gidebileceğini ileri ileri sürüyor.

Kaynak: DHA

DHA olmasa direk yalan haber derdim ama biraz durakladım açıkcası..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Carlos bize 2 sene önceki sözünü tutarak gelmişti.Geçenlerde bir açıklamasında taraftarlara olan borcunu ödeyeceğini söylemişti yani bence bırakıp gitmez

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Evet haklısın yine yalan haber.Geç saatte eklendiği için resmi site yalanlanama yapmadı

Gerçi sadece yazılı basında ki haberlere yapıyor o da var ama..

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Daha iyisi derken? Mesela Samir Nasri 15 milyon Euro'ya transfer oldu Arsenal'e. Şimdi bana sorsan, Nasri mi Güiza mı diye, ikisi de aynı para, gözüm kapalı gelecek vaad eden Nasri'yi tercih ederim; fakat durum şöyle ki Nasri bize gelmez. Alexandre Pato geçen yıl Milan'a 20 milyon Euro'ya gitti, şimdi onu biz tutup da alamazdık. Ben bir kez daha söylüyorum, bu paraya alabileceğimiz en iyi oyuncuyu aldık.

Quote Originally Posted by Jesus_FB View Post
    Oynanacak maçlar ve tarihleri daha yeni belli oldu yakında anlaşmalar yapılır ve reklamlar dönmeye başlar o zaman anlarız. Şu D-Smart denilen şeye uyuz oluyorum inşallah yine o vermez

Bende biraz önceye kadar pahalı diyordum ama Eren bana şu örneği verdi M.Topuz'un bonservisi 13M , Gökdeniz 10M. La Liga'nın gol kralı ve eu08'De başarılı maçlar çıkarmış birisininde 15M olması bu şartlar karşısında normal olsa gerek.

Az para verip malın iyisnin bulmak tabikide çok harike bir şeydir ama bizim klüp hiç bir zaman yapamaz bunu çünkü bu bir risktir. Onun yerine biz bu kadar para verip gol kralını getirdik başarısız olursada biz daha ne yapalım diyecekler, böylece de taraftar ve camiyaya karşı ellerinde koz olacak. Fenerbahçe budur ve bu değişmeyecektir.
    D-Smart vermez inşallah, FBTV veya başka ücretsiz yayın yapacak kanalın vermesi en iyisi.

M.Topuz 11 milyon Euro, Gökdeniz 8.7 milyon Euro, Serdar Özkan 7.5 milyon Euro, Fatih Tekke 7.5 milyon Euro ise Güiza da o kadar olsun bir zahmet, La Liga gol kralı sonuçta, birkaç sayfa önce ben de söylemiştim bunu, tekrarlıyorum, EreN'e de katılıyorum.

Şimdi alıp da genç bir adamı alamayız Tarık abinin de dediği gibi. Başkan bunu gayet net açıkladı. Yabancı kontenjanını takıma "doğrudan" katkı sağlayacak oyunculara harcıyoruz. Yani sabretme diye bir şey yok, direkt takıma adapte olabilecek ve katkı sağlayabilecek isimleri alıyoruz. Başkanın söylediği net bir şey var. "6+5 kuralı geliyor, alabileceğimiz kadar kaliteli yerlileri almak isterim. Bu sayede ileride genç yabancıları alacağım ve büyük paralara satacağım." Yani başkan düşünemiyor mu genç yetenek bulup da yıldız yapıp satmayı? Ama durum buna müsait değil. Gelecekte bunun yapılacağının sinyali verildi, 2010 veya 11'de, ne zaman 6+5 devreye girerse o zaman.

Tarık abi sen epey eleştiriyordun Güiza transferini, önyargılı davranıyordun ama gördüğüm kadarıyla fikrin olumlu yönde değişmiş, bu sevindirici Ben anlatmaya çalışıyordum daha transferin ilk gündeme geldiğinde de bunları ama Gago ile sen karamsardınız, bence alabileceğimiz en iyi ismi aldık ve bu paraları da eleştirmememiz gerekir. Bu paraya gelecekte world-class olacak bir genç yeteneği getiremeyeceğimize göre, Aragones faktörünü de kullanarak büyük kulüplerin de transfer listesinde olduğu La Liga gol kralını aldık, şimdi destek zamanıdır

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Maçları yine D-Smart verecek sanırım çünkü anlaşma 4 sene süreli idi
    Ama birkaç gün sonra Fb Tv'de 90dakika tekrarı oluyor,artık oradan izleyeceğiz.

@PesimiSTyLa
    Bence isim verip rencide etmemek gerekir,herkes kendini çok iyi biliyor.Sen yapmamışsındırDoğru.Ama isim vermek doğru değil bence.

Egemen güzel tespit.Ancak Maldonado'nun anadili ispanyolca olduğuna emin misin?

Ayrıca bişey eklemek isterim,eğer tümer ve emre iyi birer fizik gücüne sahip olurlarsa Aragones onları severÇünkü topu kullanan ve defansa yardımcı olan oyuncuları hep oynattı.Tümer defansa çok yardım etmeyebilir tamam ama Alex'ten daha fazla yardımcı olduğu kesin
    Maldonado Şilili, ben de düşündüm, yahu bu Şili'nin anadili nedir diye, Şilice diye bir dil duymadım, ufak çaplı bir araştırma yaptığımda gördüm ki Şili'nin anadili İspanyolca'ymış, sen de araştırabilirsin bunu, ben de görünce sevindim vallahi, gerçekten Maldonado gibi geçen yıl verimsiz olan bir futbolcu bile belki Aragones'in en büyük kozu iletişim ile bekleneni verebilir, umutlanmaya başladım Tabii bu sadece bir iyi niyet ve umut Zaman gösterecek.

Tümer ve Emre geriden oyun kurabilir fiziklerini güçlendirirlerse. Bu yeteneğe sahipler. Ön liberoyla beraber onlara yardım edebilirler, bir nevi Xavi görevini üstlenebilirler.

26. Default

Güiza'dan Fenerbahçelilere mesaj

Fenerbahçe'nin yeni transferi Daniel Güiza, İspanyol kulübü Real Mallorca'dan ayrılırken yaptığı açıklamada, ''Umarım Türkiye'de de gol kralı olurum'' dedi.
    Real Mallorca Kulübü'nün internet sitesinde yayımlanan röportajda, İspanya'da 1 kez gol kralı olduğunu hatırlatan Güiza, ''İnşallah orada da kazanır, eğlenir ve önemli şeyler yaparım. Burada olduğu gibi Fenerbahçe'de de çok çalışmayı sürdüreceğim. Gollerimin arkası gelecek'' diye konuştu.
    Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde oynamak için sabırsızlandığını dile getiren İspanyol futbolcu, ''Özellikle Avrupa Şampiyonlar Ligi'nin zevkini çıkarmak istiyorum. Çok güzel ve başarılı bir yıl geçirdim. Şimdi büyük bir kulübe gidiyorum. Geçen yıl ligde Fenerbahçe'yi gördüm. Bakalım bu yıl orada önemli şeyler yapabilecek ve ligi kazanabilecek miyiz?'' yorumunu yaptı.
    İlk kez İspanya dışında bir kulüpte oynayacak olan Güiza, bu durumun özellikle ailesini zorlayacağını ve Türkiye'nin uzak olduğunu bildirdi.
    Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Luis Aragones'in, kendisini İspanya Milli Takımı'na çağırarak 13. Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinde oynatmasıyla ilgili olarak, ''Bana yeterince güveniyor'' diyen Güiza, şöyle devam etti:
    ''Avrupa Şampiyonası'nda daha az oynamayı bekliyordum ve beni oynatmasından çok memnun oldum. Fenerbahçe'de de bana fırsatlar vermeyi sürdürmesini ve bunları iyi değerlendirmeyi umuyorum.''
    Güiza, ''Luis sana ne dedi?'' sorusuna ise, ''Gerçekte hiçbir şey. O zaman hiçbir şey bilmiyordu'' yanıtını verdi.
    Güiza, yarın Mallorca'ya giderek eski kulübündeki arkadaşlarıyla vedalaşacağını kaydetti.
    AA

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Tarık abi sen epey eleştiriyordun Güiza transferini, önyargılı davranıyordun ama gördüğüm kadarıyla fikrin olumlu yönde değişmiş, bu sevindirici Ben anlatmaya çalışıyordum daha transferin ilk gündeme geldiğinde de bunları ama Gago ile sen karamsardınız, bence alabileceğimiz en iyi ismi aldık ve bu paraları da eleştirmememiz gerekir. Bu paraya gelecekte world-class olacak bir genç yeteneği getiremeyeceğimize göre, Aragones faktörünü de kullanarak büyük kulüplerin de transfer listesinde olduğu La Liga gol kralını aldık, şimdi destek zamanıdır
    Fikrim değişmedi aslında biz bunları konuşurken daha Teknik direktörümüz belli dğeildi ve bende geçen senelerde oynadığımız taktiğe göre konuşuyordum o yüzdende bana çok mantıklı gelmiyordu.

Açıkcası hala da içime çok sinmiyor biraz önce Eren'le de konuştuk. Yarın Guiza'nın formaları satışa çıksa çok az kişi gidip alır. Yani bizde bir Anelka, Carlos veya Kezman gibi bir etki yaratmadı.

Umarım sezona çok iyi başlar ve taraftarınıda arkasına alır o zaman işte bende rahatlamış olurum

İnşallah faydalı olur. Forma konusuna gelince, Kezman ve Anelka belki çok forma sattırdı ama takıma katkıları hayal kırıklığı oldu. İçimize sinen şeyler yapamadılar. Güiza içinse formaları satmaz belki dediğin gibi, formasını alacak kişi sayısı az olur belki ama takıma katkısı büyük olursa işte o zaman güzel olur. Sakat ve yaşlı bir Ronaldo'yu Milan serbest bıraktı ve biz istersek çok rahat alabilirdik, diyelim ki aldık, dediğin gibi forma satışı Ronaldo'nun epey olurdu zira muhteşem bir üne sahip, ancak takıma katkısı çok az olurdu görünüşe göre, ancak Güiza'nın forma satışı fazla olmasa da ben eminim isimli futbolculardan çok daha katkı sağlayacaktır.

Sezona iyi başlayıp özellikle MTK maçıyla taraftarı da arkasına aldığında o zaman verilen paralara helal olsun deriz umarım. Tabii bu kadar para verildiyse de mutlaka biz de her zamanki gibi görevimizi yapıp maddi desteğimizi sağlayalım. La Liga gol kralı gelecek denseydi bize 2007-2008 sezonu başlamadan önce, herhalde buradaki tüm arkadaşlar gözü kapalı "gelsin" derdi, bir de olaya böyle bakmak lazım

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Carlos geldiğinde kuyruk oluyordu formalarda ama guiza.. bu sefer büyük bir isim almadık, iyi bir futbolcu aldık.. ŞL vitrini falan olmadığı için ismi bizde yapacak inşallah.

Milli futbolcumuz Mehmet Aurelio, İspanyol ekibi Betis Sevilla takımıyla anlaştı. 2003-2004 futbol sezonunda 3 yıllık anlaşmayla Fenerbahçemize transfer olan ve geçtiğimiz sezon Türk vatandaşlığına geçerek yerli statüsünde oynayan Brezilya asıllı oyuncumuz Mehmet Aurelio, sözleşmesinde 1 yıl opsiyon olmasına rağmen maddi konularda yaşanan anlaşmazlık nedeniyle İspanyol ekibine transfer oldu. Fenerbahçemizde yaklaşık 5 sezonu geride bırakan Aurelio`ya hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor, başarısının devamını temenni ediyoruz. Dünyanın zor ligleri arasında yer alan Primera Division`da umarız yedek kalmaz, kendisiyle gurur duyacağımız başarılara imza atar.

Milli oyuncunun ayrılık sebebi, kulübümüzden talep ettiği astronomik rakamlar oldu. Menajeri Bayram Tutumlu`nun oyuncu üzerinden kazanacağı yüklü komisyonda bu taleplere eklenince anlaşılması zor bir ortam oluştu. Kulübümüzden 3 milyon euro yıllık ücret istediği iddia edilen Mehmet Aurelio`nun, 1.1 milyon euroluk ücretini 2 milyon euro`ya yükseltmeyi teklif eden yönetimimiz, alacağı komisyon uğruna her yolu deneyen Bayram Tutumlu engelini aşamadı. Oyuncunun aklını çelmeyi başaran Tutumlu, amacına ulaşırken Yönetim Kurulumuz, Milli oyuncuyla daha önce anlaşmamasının cezasını çekti.

Bir yıllık opsiyon hakkını kullanan ve oyuncuya karşı tüm yükümlülüklerini yerine getiren kulübümüzün, bu transferde nasıl bir yol izleyeceği ne gibi bir kazanç yada kayıp yaşayacağını ilerleyen günlerde hep birlikte göreceğiz.
    Fenerbahçe taraftarının resmi sitesinin haberidir. Galiba Aurelio gitti, bu haber doğrudur %99. Gitmesine üzüldüm mü desem, sinirlendim mi desem, karışık duygular içerisindeyim. Aurelio gittiyse kaliteli bir ön libero almak şart oldu. Yoksa çift forvet oynayacağımız yeni düzende Aurelio'suz işimiz çok zor olur.

Mesaj Yetkileri