Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
Tarık abi sen epey eleştiriyordun Güiza transferini, önyargılı davranıyordun ama gördüğüm kadarıyla fikrin olumlu yönde değişmiş, bu sevindirici Ben anlatmaya çalışıyordum daha transferin ilk gündeme geldiğinde de bunları ama Gago ile sen karamsardınız, bence alabileceğimiz en iyi ismi aldık ve bu paraları da eleştirmememiz gerekir. Bu paraya gelecekte world-class olacak bir genç yeteneği getiremeyeceğimize göre, Aragones faktörünü de kullanarak büyük kulüplerin de transfer listesinde olduğu La Liga gol kralını aldık, şimdi destek zamanıdır
Fikrim değişmedi aslında biz bunları konuşurken daha Teknik direktörümüz belli dğeildi ve bende geçen senelerde oynadığımız taktiğe göre konuşuyordum o yüzdende bana çok mantıklı gelmiyordu.

Açıkcası hala da içime çok sinmiyor biraz önce Eren'le de konuştuk. Yarın Guiza'nın formaları satışa çıksa çok az kişi gidip alır. Yani bizde bir Anelka, Carlos veya Kezman gibi bir etki yaratmadı.

Umarım sezona çok iyi başlar ve taraftarınıda arkasına alır o zaman işte bende rahatlamış olurum