1 ile 30 arası toplam 199 sonuç

Konu: Fm 2008 Oyununda Çıkan Hataların Çözümleri

Hybrid View

Exe'de bir problem yok yahu. Programı kaldırırken bir kaç dosya kaldırılamamış problem buradan kaynaklanıyor da o kaldırılmayan dosyaları nasıl temizleyeceğiz onu araştırıyordum bende.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by Seeric_Lee View Post

Arkadaşlar böyle bir hata alıyorum.. Önceleri bu hatayı oyunu kaldıracağım zaman alırdım java programını kaldırınca sorun çözülürdü.. Şimdi oyunu yükleyeceğim fakat ne kadar uğraşsamda bu hatayı alıyorum.. 1. sayfadaki önerileri defalarca yaptım tekrar tekrar JRE yi indirip kurdum ama yine aynı hata.. Bilgisayara katılımsız xp kurdum bundan kaynaklanma durumu olabilirmi bi aydınlatırsanız sevinirim..
    Quote Originally Posted by Mirza View Post
    Sadece 1. sayfaya bakma lütfen bu hata çoğu kullanıcı arkadaşımızda olmuş ve bir çok kere çözümü verildi. Biraz konuları araştırabilir misin ?
    Quote Originally Posted by Seeric_Lee View Post
    Kusura kalma hocam da benim diğer konularda gördüğüm oyunu kaldırırken bu hatanın gelmesi.. Benim sorunum oyunu kurarken bu hatayı almam.. Bununla ilgilide gördüğüm kadarıyla bir tek burada çözüm verilmiş.. Başka bir yerde verildiyse de arama yaptığım zaman bulabildiğim bütün konulara baktım göremedim..
    Quote Originally Posted by Delirium View Post
    belkide kullandığınz exede sorun var
    Quote Originally Posted by Mirza View Post
    Exe'de bir problem yok yahu. Programı kaldırırken bir kaç dosya kaldırılamamış problem buradan kaynaklanıyor da o kaldırılmayan dosyaları nasıl temizleyeceğiz onu araştırıyordum bende.
    Arkadasim fazla arastirma bence.
    Oyunu Program Ekle/Kaldır'dan kaldirmadan once Program Files icersindeki Sports Interactive'i ardindan da Documents and Settings teki Ayalari sil, sonrada Program Ekle/Kaldırdan sil.
    O zaman oyun saten silinmis sadece listeden kaldirirsin...

Mesaj Yetkileri