Ricardo çok iyi kaleci betis iyi iş yapmış ...
Ricardo çok iyi kaleci betis iyi iş yapmış ...
Gençliğinde Juventus'un 3.kalecisiydi.Udinese'ye gittikten sonra 1 sezon en iyi kaleci ödünü kazandı.İyi bir kaleci.
Palop vasattı. Valencia'daki performansı berbattı. Şimdi en azından tecrübeli ve iyi bir kaleci ile anlaştılar. Çok iyi transfer.
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Palop, Uefa kupasında penaltıları kurtaran adam değilmiydi? Aslında o da iyi kaleciydi![]()
Palop'u sadece UEFA kupası maçlarında izledim ve beni etkilemeyi başardı,demek ki ligte dikiş tutturamamış -bkz. Dudek'in Şampiyonlar Ligi ve Premier Lig performansları- yoksa Sevilla böyle bir transfer yapmazdı
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Sevillada İtalyadan iyi adam aldı son senelerde Maresca, De Santchis biri daha vardı galiba.
</B>Son 2 yılın UEFA Kupası şampiyonu Sevilla, Fransa Ligue 1 ekibi Lens'in kaptanı Seydou Keita'yı 4 yıllığına renklerine bağladı.
Geçtiğimiz sezon ligde attığı 11 golle takımının en skorer ismi olan Mali'li Milli futbolcu, 2002 yılında Lorient'den sarı kırmızılı ekibe transfer olmuştu.
Lens formasıyla toplamda 134 maçta görev alan ve Frederic Kanoute'den sonra İspanyol ekipte forma giyecek 2. Mali'li futbolcu olan Keita, Svilla'nın transfer döneminde kadrosuna kattığı 3. futbolcu oldu. Kırmızı beyazlılar daha önce İtalyan kaleci Morgan de Sanctis ve Belçika'lı ortasaha Tom de Mul'u da renklerine bağlamıştı.
</B>
Güney Amerika futbolunun yükselen yıldızı 20 yaşındaki Meksika Milli takım oyuncusu Andres Guardado'nun, La Liga ekibi Deportivo La Coruna'ya transfer olacağı açıklandı.
Deportivo La Coruna'nın resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, birçok takımın transfer listesinde olan sol kanat oyuncusuyla her konuda anlaşma sağlandığı ve kulübü CF Atlas'a 7 Milyon Euro bonservis bedeli ödeneceği belirtildi.
Başından geçirdiği sakatlıktan dolayı Meksika'nın Copa America'da oynadığı ilk 2 maçta forma giyemeyen Guardado, Çarşamba günü Arjantin'le oynanacak yarı final müsabakasında takımdaki yerini alabilecek.
Meksika ekibi Atlas'da son 2 sezonda 58 lig maçında görev alan ve 4 gol atan genç yetenek, 2006 Dünya Kupası'nda formasını giydiği Meksika Milli takım forması altında ise 22 maçta 2 gol atmıştı.
Ben Guardado'yu Psv' ye gitti diye biliyorum. haberi buluyum, geliyorum
![]()
Roberto Carlos'un Fenerbahçe'ye transfer olmasıyla sol kanatta büyük sıkıntı yaşaması beklenen Real Madrid, Brezilyalı'nın boşluğunu genç bir isimle doldurmayı planlıyor. Madrid ekibinin ilk adayı ise Hollanda'nın genç yeteneklerinden Drenthe.
Dün başladığı transfer harekatında 3 isimle anlaşan Real Madrid gelecek sezon en büyük sorun olması beklenen defansın solu için düşündüğü Feyenoord'un genç yıldızı Royston Drenthe için kulübüyle anlaşmaya vardı. Artık iki ekip de başarılı futbolcunun kararını bekliyor. Ancak şu anda Surinam'da tatilde olan futbolcusuna baskı yapmak istemeyen Feyenoord, Drenthe'nin karar vermekte özgür olduğunu açıkladı. Hollanda 21 yaşaltı milli takımının da yıldızı olan futbolcu ise, Real Madrid'in teklifinden gurur duyduğunu açıklarken, herşeye rağmen acele etmek istemediğini ifade etti.
Sol kanatta her bölgede başarıyla oynayabilen Drenthe için Chelsea ve Barcelona'nın da devrede olduğu belirtiliyor. Bugün Metzelder ile imza törenlerine başlayacak Real Madrid ise bu imzayı haftasonuna yetiştirmenin planlarını yapıyor
Bu adam ön liberoydu sanırım(Ortasaha başka bir mevki daha olabilir), iyi bir futbolcu bence![]()
Bu adam oyunda yanılmıyorsam Drc idi. Bence çok iyi transferde, Marcelo ne olacak???
Bir sitede 30 milyon Euro verildiği iddia edilmiş, gerçekten bir defans oyuncusu için harika bir para. R.Madrid defansını güçlendirdi, sağ ve sol kanatlara da takviye yapacaktır mutlaka.
Drenthe Real Madrid'de kendini geliştiremez.
İleride Brezilya Milli takımında oynacağının garantisi yok Juan,Alex,Naldo gibi üç stoper var aklıma gelen.Çok fazla vermişler.Porto,Lyon,Psv ve Ajax oyuncu satmada bu kulüpler çok iyiler.
Ronaldo, Beckham'ın yolundan gitse iyi bence onun kadar bile olamayacak..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Juan bir sonraki turnuvada oynamayabilir, yaşı ilerliyor. 4 yıl sonra bu saydığın isimlerin hepsinin yaşı ilerleyecek, formdan düşmüş olacaklar, tabii yine aynı formunu sergileyen veya formunu arttıran da olabilir.
Pepe 4 yıl sonra 28 yaşında olacak, tam ideal bir yaşta olup banko oynar, çok hızlı bir stoper zaten, oyun stiline de uyar.
yani marcelo varken ne gerek var böyle transfere.bence 1-2 sezon kendini geliştirmesi lazım daha fmde bile kendini pek göstermiş değil.yeni yeni tanınmaya başladı.drenthe biraz akıllıysa real e gitmez.
Ronaldo'nun Real'e gitmek istediği ama bunu açıkça söyleyemediği çok açık Bu açıklamadan da belli oluyor Ben bunu aylardır söylüyorum ama bazı arkadaşlar kabul etmiyordu sanırım Onlarda ikna olmuşlardır artık
Gabriel Milito Barcelona'da Barcelona uzun süren görüşmelerin ardından, Gabriel Milito'nun kulübü Real Zaragoza'yla anlaşmaya vardı.
![]()
26 yaşındaki oyuncu konusunda anlaşmanın sağlandığı, her iki kulüptarafından doğrulandı ve Milito artık Barçalı oldu.
Şu anda Arjantin milli takımı formasıyla Copa America'da mücadele eden oyuncu, yeni kulübüyle dört yıllık sözleşme yapacak. Milito'nun serbest kalması için ödenmesi gereken rakamın ise 90 milyon avro olarak kayıtlara geçtiği iddia ediliyor.
Arjantinli oyuncu, Barcelona'nın bu sezonki dördüncü transferi olacak. Katalan ekibi daha önce Thierry Henry, Yaya Toure, Eric Abidal'i renklerine bağlamıştı.
kaynak:goal
not:wikipedia da bonservis ücreti 20.5 milyon euro yazıyor.
Milito transferi iyi olmuş.Defansa kaliteli bi oyuncu lazımdı.Bu sezon bomba gibi geliyoruz..
[SIGPIC][/SIGPIC]
çok ii bi transfer sevilla için ..
seneye kafaya oynayacak galiba çok iyi transfer yaptılar ve elindekileri de satmadılar..
bişey sorucam daniel alves madrid e gitti mi ?? ben gitmedi die biliorum ama ..