1 ile 30 arası toplam 78 sonuç

Konu: Beni Kendimle Başbaşa Bırakın Kariyerin Keyfini Çıkaracağım.. [2.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başlık süper..Başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Defuser View Post
    ".. kariyerin keyfini çıkaracağım" olacaktı herhalde ) güzel ve zevkli bir kariyer olacak umudundayım, Vermaelen kendi kariyerimde (Galatasaray) en çok getirmek istediğim oyunculardan biri olmuştu hep, getiremedim ayrı mesele mevkisinin hakkını veren bir oyuncu çok iyi bir transfer olmuş.

Hedefin CL, gazan mübarek olsun
    Yazım yanlışı düzeltildi..Sagol uyarın için Vermaelen'i bende AZ'ye almıştım ordan tanıdıgım kadarıyla bayagı iyiydi..Aslınd aklımda Samba vardı ama oyuncu gelmek istemedi bizde Vermaelen'i aldık..

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Arango çok beyendiğim bir futbolcudur eğer kimz oynarsan onun sol amc yap ve attığı golleri izle
    Kimz oynamıyorum 4-1-3-2 düzeninde kendi geliştirdiğim bi taktikte oynuyorum..Umarım Arango kimz'deki kadar etkili olur

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Başlık süper..Başarılar.
    Teşekkürler

Banega Kiralandı..!!

Transferin hızlı ekibi Portsmouth Valencia'nın genç orta saha oyuncusu Banega'yı bir yıllıgına renklerine kattı..Oyuncunun maaşının tümünü Pompey öderken trasnferde Valencia hehangi bir ücret talep etmedi..

Cranie ve Kanu İle Yollar Ayrıldı Ayrıca Baros'un Kiralık Sözleşmesi Feshedildi..

Portsmouth transferde hareketli saatler yaşıyor..Klüp, transferi büyük ölçüde bitirirken bir yandanda takımdan gidecekleri belli olanlarla yolları tek tek ayırıyor..Kanu ve Cranie'nin trasnfer listesine konulmasından sonra Kanu'nun Atalanta'ya 1.3M€ , Cranie'nin de Sheff Utd'a 1.2M€ 'ya satıldıgı klüp resmi sitesinden duyuruldu..Ayrıca Forvette Nugent,Defoe ve Utaka gibi oyuncuların arkasında beklemeyeceğini hocaya bildiren Baros olumsuz cevap alınca oyuncunun kiralık sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi..Bütün bu haberler Porstmouth'un bir Forvet alması gerektiği kanısını güçlendiriyor.Cranie ve Kanu'nun satılmasıyla da gerekli maddi olanagı saglayan Murat GENEL'in kafasındaki 'yıldız' santraforla büyük ölçüde anlaştıgı gelen dedikodular arasında..Peki bu yıldız oyuncu kim..?

Mesaj Yetkileri