Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 78 sonuç

Konu: Beni Kendimle Başbaşa Bırakın Kariyerin Keyfini Çıkaracağım.. [2.Sezon]

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Talking Beni Kendimle Başbaşa Bırakın Kariyerin Keyfini Çıkaracağım.. [2.Sezon]

Evet arkadaşlar sizlerle yeniden birlikteyim..Başlık sadece işin esprisiydi.. tek başıma kalmak istediğim falan yok.. işin ne zevki kalırki öyle..Girişi fazla uzatmadan sizlere yeni takımımı açıklayayım..;

Portsmouth

Takımımız Lig Şampiyonlugunu 2 Kez kazanabildi..Bunlarda 1949 ve 1950 'de idi..Yani kupalar çoktan pas tutmuş durumda..

Carling Cup'ta kaydadeğer bi başarımız olmazken Fa Cup'ı 1939 yılında müzemize götürdük..

Görüldüğü üzere takımımızın öyle pekte büyük başarıları yok geçmişte..Fakat Fransız İş adamı Alexandre Gaydamak'ın takımı satın almasıyla büyük atılım içerisine girdi klüp ve yeni bir oluşum başlattı..Bizde bu oluşum bir parçasıyız..

Kadromuz kaliteli olsada Başkanımız ve yakın dostum Gaydamak bize 43M€ gibi çok iyi bir transfer ücreti verdi..Kendisine buradan bir kez daha teşekkür ederek güvenini boşa çıkarmayacagımızı belirtirim ekibim adına..

Transferler ve Kamp Dönemimiz bir dahaki bölümde sizlerle olacak..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Başlık çok güzel Murat.Takıma gelince Portsmouth'ta James-Campbell-Muntari-Kranjcar-Defoe gibi önemli isimler var, bütçede çok iyi.Gerekli mevkilere takviyeler yaparsan Şampiyonlar Ligi'ne katılırsın..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

başlığı iyi bulmuşsunbiraz reklam kokuyo ama neyse.. başarılar..

sakary Ali Misafir

bu takım iyi takım başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Başarılar dilerim

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Başarılar dilerim.İngiltere nin iyi takımlarından biri ni yani porsmuth u almıssın
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

başarılar birkaç takviyeyle iyi işler yapabilirsin

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Transfer Konusunda bir savunmacı,bir sol bek ve bir tane kaliteli orta saha ve forvet almayı düşünüyoruz..İşte ilk transferimiz..;

Timothee Atouba Ada'da..

Transferde nokta atış yapmak isteyen Portsmouth ilk transferini Atouba'yı alarak yaptı..Hamburg'lu oyuncu için 9M€'yu gözden çıkaran Gaydamak Ve Murat kaliteli bir transfer yaptıklarını belirterek 'O bize çok şey katacak' şeklinde demeç verdiler..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

başarılar gerçekten başlık çok güzel

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Thomas Vermaelen Portsmouth'a İmzayı Attı..!!

Transfere hızlı giren Pompey defansta alternatifi saglamak ve defansı gençleştirmek adına Ajax'ın 21 yaşındaki Belçikalı yıldızı Thomas Vermaelen ile 10M€ karşılıgında anlaşmaya vardı..Fiyat konusu çeşitli spekülasyonlara neden olsa da Pompey hocası Murat GENEL yaptıgı açıklamada 'Transfer için kaynak sorunu çekmiyoruz fakat bazı oyuncular klübe gelmek istemiyor ve diğer alternatiflere yöneliyoruz bu yüzden kaliteli oyuncuların gelmesi için parayı sorun etmemek zorundayız'dedi.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Çok güzel transferler arkadaşım sanırım portsmouth'un defansta sorunu vardı bu transferlerle halletmişsin gibi nantes kariyerini takip ediyordum bu da onun kadar güzel olcak eminim

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Juan Arango Artık Pompey..!!

Portsmouth Mallorca'dan Juan Arango'yu renklerine bagladı..Venezuella'lı oyuncunun 3 yıllık sözleşmeye 2M€ karşılıgında imza attıgı bildirilirken Mallorca oyuncunun bonservis bedeli olarak 13.25M€ 'yu kasasına koydu..

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Cyzio View Post
    Başlık çok güzel Murat.Takıma gelince Portsmouth'ta James-Campbell-Muntari-Kranjcar-Defoe gibi önemli isimler var, bütçede çok iyi.Gerekli mevkilere takviyeler yaparsan Şampiyonlar Ligi'ne katılırsın..

Hedefimiz Cl olacak zaten bu sezon Berk

Quote Originally Posted by kaydırı kuppak View Post
    başlığı iyi bulmuşsunbiraz reklam kokuyo ama neyse.. başarılar..
    reklam derken

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    bu takım iyi takım başarılar
    teşekkürler..

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Başarılar dilerim
    Bende teşekkür ederim

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Başarılar dilerim.İngiltere nin iyi takımlarından biri ni yani porsmuth u almıssın
    Takımm iyi evet.. umarım istediğimiz yerlere geliriz..

Quote Originally Posted by urfAslan View Post
    başarılar birkaç takviyeyle iyi işler yapabilirsin
    Teşekkürler yorumun için..

Quote Originally Posted by Onurap View Post
    başarılar gerçekten başlık çok güzel
    Sagolasın..

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Çok güzel transferler arkadaşım sanırım portsmouth'un defansta sorunu vardı bu transferlerle halletmişsin gibi nantes kariyerini takip ediyordum bu da onun kadar güzel olcak eminim

Yorumun için teşekkürler Eralp(yanlışsa kusura bakma)..Defansta Distin-Campell iklisi aslında hiçte fena değildi fakat bayagı bi yavaş kalıyodu defans bu ikiliyle..Vermaelen ile bu sorunu çözeceğiz inşallah..)
    Last edited by Fietra 10 : 12.Temmuz.2008 at 22:49 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

".. kariyerin keyfini çıkaracağım" olacaktı herhalde ) güzel ve zevkli bir kariyer olacak umudundayım, Vermaelen kendi kariyerimde (Galatasaray) en çok getirmek istediğim oyunculardan biri olmuştu hep, getiremedim ayrı mesele mevkisinin hakkını veren bir oyuncu çok iyi bir transfer olmuş.

Hedefin CL, gazan mübarek olsun

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arango çok beyendiğim bir futbolcudur eğer kimz oynarsan onun sol amc yap ve attığı golleri izle

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Başlık süper..Başarılar.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by Defuser View Post
    ".. kariyerin keyfini çıkaracağım" olacaktı herhalde ) güzel ve zevkli bir kariyer olacak umudundayım, Vermaelen kendi kariyerimde (Galatasaray) en çok getirmek istediğim oyunculardan biri olmuştu hep, getiremedim ayrı mesele mevkisinin hakkını veren bir oyuncu çok iyi bir transfer olmuş.

Hedefin CL, gazan mübarek olsun
    Yazım yanlışı düzeltildi..Sagol uyarın için Vermaelen'i bende AZ'ye almıştım ordan tanıdıgım kadarıyla bayagı iyiydi..Aslınd aklımda Samba vardı ama oyuncu gelmek istemedi bizde Vermaelen'i aldık..

Arango çok beyendiğim bir futbolcudur eğer kimz oynarsan onun sol amc yap ve attığı golleri izle
    Kimz oynamıyorum 4-1-3-2 düzeninde kendi geliştirdiğim bi taktikte oynuyorum..Umarım Arango kimz'deki kadar etkili olur

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Başlık süper..Başarılar.
    Teşekkürler

Banega Kiralandı..!!

Transferin hızlı ekibi Portsmouth Valencia'nın genç orta saha oyuncusu Banega'yı bir yıllıgına renklerine kattı..Oyuncunun maaşının tümünü Pompey öderken trasnferde Valencia hehangi bir ücret talep etmedi..

Cranie ve Kanu İle Yollar Ayrıldı Ayrıca Baros'un Kiralık Sözleşmesi Feshedildi..

Portsmouth transferde hareketli saatler yaşıyor..Klüp, transferi büyük ölçüde bitirirken bir yandanda takımdan gidecekleri belli olanlarla yolları tek tek ayırıyor..Kanu ve Cranie'nin trasnfer listesine konulmasından sonra Kanu'nun Atalanta'ya 1.3M€ , Cranie'nin de Sheff Utd'a 1.2M€ 'ya satıldıgı klüp resmi sitesinden duyuruldu..Ayrıca Forvette Nugent,Defoe ve Utaka gibi oyuncuların arkasında beklemeyeceğini hocaya bildiren Baros olumsuz cevap alınca oyuncunun kiralık sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi..Bütün bu haberler Porstmouth'un bir Forvet alması gerektiği kanısını güçlendiriyor.Cranie ve Kanu'nun satılmasıyla da gerekli maddi olanagı saglayan Murat GENEL'in kafasındaki 'yıldız' santraforla büyük ölçüde anlaştıgı gelen dedikodular arasında..Peki bu yıldız oyuncu kim..?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sana tek isim söyleyebilirim forvet için Billy Sharp kesinlikle al kendisi bir gol makinesi

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Sana tek isim söyleyebilirim forvet için Billy Sharp kesinlikle al kendisi bir gol makinesi
    Çok daha ün yapmış bir isim ile anlaşmak üzereyim..Kendileri İspanya La Liga'da oynamaktadır..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Rafael Sobis olabilirmi acaba eğer oysa söyliyim Lyon kariyerimde 34 gol atmıştı kafa vuruş özelliği düşük olmasına rağmen kornerlerde peynir ekmek gibi gol atar

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Rafael Sobis olabilirmi acaba eğer oysa söyliyim Lyon kariyerimde 34 gol atmıştı kafa vuruş özelliği düşük olmasına rağmen kornerlerde peynir ekmek gibi gol atar

Sobis'te 'Portsmouth' Dedi..

Portsmouth daha öncede belirttiği forvet ihtiyacını Sobis ile kapattı..Yıldız oyuncu 4M€ gibi astronomik bir para karşılıgında Ada ekibine imza atarken Betis bu trasnferden 17M€ kazandı..Pompey ise taraftarların ve teknik ekibin yüzü Sobis ve diğer kaliteli transferlerden dolayı gülüyor..

Diop ile Yollar Ayrıldı..!!

Banega'nın kiralanmasından sonra takımda huzursuzluk çıkaran Diop takımdan ayrılma isteyince yönetim hocanın raporu dogrultusunda Diop ile yolları ayırdı..Oyuncu 1.7M€ karşılıgında Birmingham'a imza attı..

Transfere noktayı koyduk..Maçlarla karşınızda oalcagım artık..

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Transferler iyi. Bi portsmouth modası var hadi hayırlısı. Başarılar maçları bekliyoruz.
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kardeşim sobise çok vermişsin yahu (kusura bakma ismini bilmiyorum) 12.5 mn€ ya bitirebilirdin o transferi ama olsun çok yararlı olcaktır sana

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Kardeşim sobise çok vermişsin yahu (kusura bakma ismini bilmiyorum) 12.5 mn€ ya bitirebilirdin o transferi ama olsun çok yararlı olcaktır sana
    İsmim Murat.. Sobis'e 13 verdik fakat 17 istedi Betis.. 15 verdik 17'de ısrar edince 2M€ lafımı olur dedik aldık

Quote Originally Posted by Hellbells View Post
    Transferler iyi. Bi portsmouth modası var hadi hayırlısı. Başarılar maçları bekliyoruz.
    Teşekkür ederim yorumun için..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Haydi maçları sabırsızlıkla bekliyorum murat abi eminimki güzel kadronla çok güzel sonuçlar alıcaksın

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

Haydi bakalım porsmunt da başarılar
    Football is simple,but Football Manager is not

26. Default

Transferlerİ Çok İyİ YapmiŞin BaŞarilar

Başarılar Tranferler güzel elindeki takımda orta sıraları rahat götüryodu artık tranferlerle şampiyonluğa oynarsın umarım şampiyon olursunda başarılar

Beyağıdır bu takımı almak istiyordum almamıştım...Başarılar

başarılar.

Başlık çok hoşuma gitti başarılar.Transferler de iyi olmuş.Umarım istediğin başarılara ulaşırsın

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri