1 ile 9 arası toplam 9 sonuç

Konu: 1 Sezon 6 Kupa ve 0 Maglubiyet...

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Gördüğün gbi 20 kişi falan kariyerine bakmış,artı 6 kupa almışsın ama ilk ben yorum yapıyorum benden önce kimse yorum yapmamış neden çünkü burdaki fmciler hileyi sevmiyor abi istersen adamın adını a ise b yap bizim için yinede hiledir ama sen büyük bir hile yapmışsın bence önce baksaydın buradaki diğer kariyerlerde hile yapan varmı eğer varsa yayınlasaydın ama burda kimsenin kariyerinde hile olmadığı halde günde 10-15 yorum oluyor ama sen herkesten fazla kupa almışsın ve yorum yok çünkü hile yapmışsın lütfen bir daha kariyer yazmak istersen her zaman yorum yaparım ve yaparız ama bırak oyunu saf halde oyna ve öyle yayınla.....Tebrikler dileyelim bari yapacak birşeyimiz yok...

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by sitte View Post
    Gördüğün gbi 20 kişi falan kariyerine bakmış,artı 6 kupa almışsın ama ilk ben yorum yapıyorum benden önce kimse yorum yapmamış neden çünkü burdaki fmciler hileyi sevmiyor abi istersen adamın adını a ise b yap bizim için yinede hiledir ama sen büyük bir hile yapmışsın bence önce baksaydın buradaki diğer kariyerlerde hile yapan varmı eğer varsa yayınlasaydın ama burda kimsenin kariyerinde hile olmadığı halde günde 10-15 yorum oluyor ama sen herkesten fazla kupa almışsın ve yorum yok çünkü hile yapmışsın lütfen bir daha kariyer yazmak istersen her zaman yorum yaparım ve yaparız ama bırak oyunu saf halde oyna ve öyle yayınla.....Tebrikler dileyelim bari yapacak birşeyimiz yok...
    Evet haklisin ama yapilan hilelerin buyuklugu konusunda seninle tartisirim, uzun uzadiya tartisicak cok sey var ama sadece tek sey soliyim Ben TR ligleri Diger liglerle ayni kalitede olursa acaba ne olurdu diye merak ederek bu hileleri yaptim. Ha isin guzelligi hile yapmadan ve TR liglerinin standartlari cok dusuk olmasina ragmen boyle basarilar elde etmek ama sadece bir gozlem sonucunda boyle hileler yapmaya basvurdum.

Madem bu kadar acik yureklilik ile yazmissin bunlari bende sana su sozu veriyorum,
    Forumdaki Veritabanı Güncelleştirmesi V2 yi indirip Ingıltere veya Ispanya ligi takimlarindan birini yonetmeye baslayacam hemde hicbir seye karismadan bakalim o zaman TR ligleri nasil olacak ve bakalim o zaman benim takimim bu kadar basarili olabilecekmi??

Mesaj Yetkileri