Evet arkadaslar bu benim 5. Sezonumda gecirdigim Altin Yılım idi…

Bundan onceki 4 senede neler yaptigimida kisaca ozetlersek

1.Sezon
Ligi zar zor 5. sirada bitirdim. Turkiye kupasini kazandigim icin UEFA kupasina gitmeye hak kazanmistim… (1.Sezonumun 2. Yarisindan itibaren is guvenilirliligim hep guvensiz idi ve kovulmamak icin surekli yonetimden KAROYU YAPİLANDİRMAK İCİN EK SURE İSTEDİM. Onlarda sagolsunlar verdiler ama iyiki vermisler )

Unutmadan 1. Sezonun basinda UEFA kupasinda grup maclarinda 1 galibiyet ve bir beraberlik ile gruptan cikamamistim…

Gelelim 2. Sezona
Bir onceki sezonun kupa sampiyonu olarak Super kuda bir onceki sezonun lig sampiyonu Sivasspor ile karsi karsiya geldim ve ipi goguslemeyi basardim…

Lige iyi baslayamamistim ancak lig sonunda sampiyonluk kupasini muzeme goturmeye hak kazanmistim

Turkiye kupasindan ceyrek finalde OFTASSPOR’a elenmistim.

UEFA kupasinda gruplardan cikmis ve 1. turda FC Twenteyi eleyerek 2. Turda bir onceki Sampiyonlar Ligi’nin finalisti Roma ile karsi karsiya gelerek aci bir elenme ile elendim. (3-0 lık ve 3-1 lik skorlar ile)

Sirada 3. Sezon

Bir onceki sezonun lig sampiyonu olarak, bir onceki kupanin surpriz sahibi olan Fenerbahce ile Super kupa finalinde karsi karsiya geldim ama gelmez olaydim (:

Sezona cok cok kotu baslamama ragmen (ilk 6 haftada 5 beraberlik 1 maglubiyet) yine ve ard arda 2. sampiyonluguma ulasmistim.

Diger taraftan Sampiyonlar ligi 3. on eleme turunda rakip Liverpool idi ve maalesef beni turnuva disina iterek UEFA kupasinda yoluma devam etmeye mecbur birakti…

Turkiye kupasinda Yine bir surpriz ve Yari finalde Kayserispor a elendim

UEFA Kupasinda yine umdugumu bulamamis ve yine bir onceki sezon gibi yine gruplardan cikabilmeyi basarmis ve yine 1. turda FC Twente takimini elemis ve yine bir sezon oncesinin Sampiyonlar ligi finalisti Real Madrid ile 2. Turda karsi karsiya gelmistim…

4.Sezon ve Ruya gunlerin baslangici

Super kupa klasigi ve Fenerbahce ye karsi galibiyet serisi bu senede devam etti

Turkcell Super Lig klasigide gecen sezon biraktigimiz yerden devam etti

Turkiye kupasin dada klasik hic bozulmadi

Butun klasikler boyle giderken Ligde sampiyonluga Kupalara doymusken artik Avrupada yavas yavas kupa almam gerektigini tam dusunmustum ki bu dusuncem cok erken gerceklesti ve sezon sonunda 5.sezonumdaki sampiyonlar ligi sampiyonlugumdan daha rahat bir sampiyonluk almistim, cunku takim ligde farkli sampiyonlar liginde farkli oynuyordu.

Evet arkadaslar iste boyle,
Simdi icinizden inanmayanlar olacak ama ben yaptigim hileleri ve degisiklikleri yazimin basinda belirtmistim. Ha bunlara ne kadar hile denir sizin takdirinize kalmis ama sonucta degisiklik ve bir nevi hile.

İnanmayanlar icin bir tavsiyem olacak yazimi sondan okusunlar (:
Yani 1.sezonumdan itibaren okusunlar ki performansimi adim adim nasil yukseltmisim anlasinlar…

Okuyan arkdaslarin en azindan birkak kucuk kelime yorumunu bekliyorum.
Ani sekilde inanmayan arkadaslariminda goruslerini bilmek istiyorum, kesinlikle bir tartisma ortami olusturmak icin degil, sadece bu ruya sezon icin acaba FM de ne kadar siradisi bir sezon onu anlamak icin..

Okuyan, uzunlugu gorup okumayan, yorum yazan ve yorum yazmayan herkese tesekkurler ve bol FM’li gunler.

Football Manager bir oyun degil Hayatin ta kendisi