1 ile 30 arası toplam 210 sonuç

Konu: Bir Manager Hikayesi

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Valla Evliya Celebi gibisin mubarek bir orada bir burada
    Ama sonunda iyi bir takima gelmissin nasil olduysa, herhalde Recep Mamur'un kafasina silah falan dayadin "Ya beni menajer yaparsin yada olursun" diye...

Sonucta bu kadar basarisiz sonucun ardindan gercekten inanmasi guc bir takim

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Valla Evliya Celebi gibisin mubarek bir orada bir burada
    Ama sonunda iyi bir takima gelmissin nasil olduysa, herhalde Recep Mamur'un kafasina silah falan dayadin "Ya beni menajer yaparsin yada olursun" diye...

Sonucta bu kadar basarisiz sonucun ardindan gercekten inanmasi guc bir takim
    yorumun için teşekkür ederim kardeş
    hea bu kariyer böle ilginç oluyo bi orda bi burda şu recep mamur olayına gelirsek o bana silah dayadı ya gel takımın başına yada öl diye bende gittim

ilk anda bende şaşırdım sakaryada kötü gidiyodum her takıma başvuruyodum bi baktım kayseri tolunay kafkası kovdu hemen beni istediler

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    yorumun için teşekkür ederim kardeş
    hea bu kariyer böle ilginç oluyo bi orda bi burda şu recep mamur olayına gelirsek o bana silah dayadı ya gel takımın başına yada öl diye bende gittim

ilk anda bende şaşırdım sakaryada kötü gidiyodum her takıma başvuruyodum bi baktım kayseri tolunay kafkası kovdu hemen beni istediler
    FM 2008 in ilginclikleri hicbir zaman bitmez ki...
    Bu defa sakin istifa etme cunku Super ligde alabilecegin daha dogrusu seni alabilecek en iyi takima gecmissin Burda basarili olmaya bak yoksa senin Hakkin Mustehakkin 2. Lig B kategorisinde Pendikspor'u yonetmektir...

Bu arada bir onceki mesajimda yazmadim. İmza torenine cok gulmustum....

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    FM 2008 in ilginclikleri hicbir zaman bitmez ki...
    Bu defa sakin istifa etme cunku Super ligde alabilecegin daha dogrusu seni alabilecek en iyi takima gecmissin Burda basarili olmaya bak yoksa senin Hakkin Mustehakkin 2. Lig B kategorisinde Pendikspor'u yonetmektir...

Bu arada bir onceki mesajimda yazmadim. İmza torenine cok gulmustum....
    yok bu sefer istifa etmem

Mesaj Yetkileri