yusuf ısmaıl abı doru dıyo bu yılı tamamla gıt artık sole orta sıra takımlarından bırıne yeteneklerını orda sergıle dunyanın gundemıne bomba gıbı düş![]()
yusuf ısmaıl abı doru dıyo bu yılı tamamla gıt artık sole orta sıra takımlarından bırıne yeteneklerını orda sergıle dunyanın gundemıne bomba gıbı düş![]()
CL yi rahat alirsin ve bir dahaki sezonda almadik kupa birakmadan baska takimin basina gecersin de, Burnley gibi bir takima namaglubiyet unvanini kaptirmak cok kotu birsey, ben dayanazdim herhalde...
bu kötü olmuş
Kasamı bugün öğlen itibariyle yaptırdım.En kısa zamanda yeni SS'Ler eklenicek.
bekliyoruz
Flaş Flaş Flaş!...
Avrupa bu gece İngiltere'ye düşen 3 bomba ile sarsıldı.
Naldo ve Rafinha Manchester City'li oldu.
Yusuf Can Bektaş Liverpool ile sezon sonu için anlaştı.
Liverpool'da başarılar.![]()
Çünkü bu transferler yeni bitirldi o yüzden.
Yeni takımında başarılar Yusuf..
harika bi kariyer imrendim dorusu.Cok ii gidiyorsun.Liverpool'lada artık şl fln toplarsın hepsini
transferlere bak bomba gibi.yeni ssleri bekliyoruzz
35.Hafta
Manchester United--Manchester City
İyi oynayıpta kaybetmesini bildik.
36.Hafta
Manchester City--Sunderland
Zayıf rakibimizi rahat yendik.
Premier Lig'e Yeni Bir Bomba Daha Düştü!...
Yönetime Y.Can Bektaş ultimatom verince son haftada işinden edildi vede Liverpool'un başına geçti.
Bektaş'ın yorumu:
Çok hayinler.FA Cup vede Şampiyonlar Ligi finaline kadar getirttim.Şampiyonluğumu bile kutlatmadılar.Yazıklar olsun!Liverpool bu sezon Uefa'ya katılacak.En iyi şekilde oynayıp birbirinden süper bomba transferlerle göz dolduracağız.
38.Hafta
Liverpool-Reading
Sezonun transferde atak flaş takımlarından Reading'i kafamda düşündüğüm kadrodan sakatlıktan dolayı 5 oyuncu eksik çıkarak böyle ezdik.Tam kadro çıksak ne yapardık?
38.Hafta Puan Durumu
Uefa Kupasında bakalım bu sene ne yapacağız....
Yılın Kadrosu
Oyuncu İstatistikleri
Takım İstatistikleri
[B]Arkadaşlar bu gün evde olamayabilirim.Geri kalanını oynayıp ya bu akşam yada yarın sabah yayınlamaya çalışacağım.Bomba transferler sizleri bekliyor.[/B]
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Arkadaşlar her halde siteden kaynaklanan bir sorundan dolayı resimler açılmıyor.Farklı sitelerden upload ettim.Sorun var sanırım.Hata bitince resimler tekrar yenilenecektir.
Last edited by SiR ToMaSRoSiCkY1 : 21.Temmuz.2008 at 11:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
bu arada man. city 'ye ne oldu kupayı alabildi mi?
Liverpool' da kadro iyi ama iyi transferler yapmazsan işin zor diyebilirim.
Liverpool'uda İnşallah güzel yerlere getirirsin.Güveniyoruz sana.
Bu arada hiç İspanya veya Türkiye ligine gitmeyi düşünüyormusun?
devrik başbakan sizide devirmişharbi ültümatomdan sonra veren gördünüzmü ??
![]()
Esas hin sensin
niyetin belliydi saten
bende vermediler ama benide kovmadılar
Ben ültimatom verince kovdular.
Eeee abi o kadar da olucaktı.
Gerçekten devirdi...
Hiç düşünmüyorum.Liverpool;'dan oldukça menunum.
Bomba gibi transferler yaptık.Bir çok ünlü oyuncuyu kadroya kattık.Bu kariyerimimn 3. sezonu olmasına rağmen tam herkesin istediği süper star transferi yapamadık.
Hazırlık kampı,Transferler Ve Premier Lig yarın sabah karşınızda olucaktır.
sabahı bekliyoruz
Kariyerimde her yönde başarılı gitmemize karşın kariyerime son vermek istiyorum.Kendim kariyerimi yayınlamadan oynıyacağım.Turksportal Ailesine duyrulur.
Hata son bulmuştur kariyere devam...
Last edited by SiR ToMaSRoSiCkY1 : 21.Temmuz.2008 at 11:21
Kariyerinin tümünü okudum.Gerçekten helal olsun , çok iyi işler çıkarmışsın Man City 'de..
Kariyere devam etmeyeceğin için üzüldüm , belki sonra başka bir kariyer yayınlarsın..Bu arada Liverpool da başarılar..
Şu kaldırımda resmin olsaydı
Eğilip öperken görenler, Varsın dileniyorum sansaydı
Last edited by SiR ToMaSRoSiCkY1 : 21.Temmuz.2008 at 11:21
Valla ben bir defasinda daha fazla transfer kaynagi istemistim vermemislerdi daha sonra ultimatom yapayimda kovsunlar baska takimin basina geceyim dedim, ama yonetim taraftar baskisina dayanamadi ve hemen yeni kaynagin emrime sunulacagini soyleyerek iyi bir butce verdiler![]()