1 ile 30 arası toplam 290 sonuç

Konu: 6.sezon Milan ve Rusya

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

CL yi rahat alirsin ve bir dahaki sezonda almadik kupa birakmadan baska takimin basina gecersin de, Burnley gibi bir takima namaglubiyet unvanini kaptirmak cok kotu birsey, ben dayanazdim herhalde...

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    CL yi rahat alirsin ve bir dahaki sezonda almadik kupa birakmadan baska takimin basina gecersin de, Burnley gibi bir takima namaglubiyet unvanini kaptirmak cok kotu birsey, ben dayanazdim herhalde...
    Sağol.Valla dayanılıyor.Arkadaşlar bilgisayarımın as kasasının Windows'u çökmüş durumda.Yedek kasa ile takılıyorum.Bir süre devam edemeyeceğim.Bizden ayrılmayın.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    Sağol.Valla dayanılıyor.Arkadaşlar bilgisayarımın as kasasının Windows'u çökmüş durumda.Yedek kasa ile takılıyorum.Bir süre devam edemeyeceğim.Bizden ayrılmayın.
    Arkadaslar ben her zaman soyluyorum FM ile gercek hayati bir birine karistirmayin,
    Baksana bir AS birde YEDEK kasasi var

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Arkadaslar ben her zaman soyluyorum FM ile gercek hayati bir birine karistirmayin,
    Baksana bir AS birde YEDEK kasasi var
    Bu gün yada yarın as(really) kasama kavuşacağım.O zaman devam edeceğim.Valla abi sanada gelince napalım benim her şeyimden iki tane var.

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    Bu gün yada yarın as(really) kasama kavuşacağım.O zaman devam edeceğim.Valla abi sanada gelince napalım benim her şeyimden iki tane var.
    Vay kardesime bak hele,
    Ama dikkat et elindeki bir tanede olsa kiymetini bil yoksa onuda kaybedersin
    Anladin sen onu

Mesaj Yetkileri