1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: Kariyer Hikayeleri Bölümü

Threaded View

Bazı abilerim tarafından uyarıldım.Bu konu hakkında ceza alabilirsin diye.Karşılığında ise cevambım şöyle.Turksportal İnteractive Forumları için böyle bir şey düşündüm.Eğer forumumuzun zararına ise her türlü cezaya razıyım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Kariyer açmak için kullanılan bir yerde kariyer açılmasından doğal başka bir şey olamaz diye düşünüyorum. Kuralları çerçevesinde herkes kariyer açabilir. Bu kariyerler devam etmediği sürece yani bahsettiğiniz kirlilik durumuna dönüşünce zaten tamamlanmış kariyerler bölümüne taşınmaktadır.
    Ama Burak Abi bakıyoruzki bazen adam 2 günde iki kariyer açıyor.Ya bu ne.Hemde buna izin veriliyor.Böyle olaylara gerekli cezalar gelmiyor ki.Ben birazda bunun üstüne değiniyorum.Yanlış anlaşılmak istenmem.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Mesaj sayısı yerine belirli kriterler de konulabilir.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Hem burda bu bölüme değinmişken bunada değinmek isterim.Bakılmadan açılan konular.Aslında sorunlar aynı.Sadece o konuyla ilgili konulara bakılmıyor.Buda TSİ'ye artı bir kirlilik.

Her 2 konuda da haksızsam belirtin.
    Last edited by SiR ToMaSRoSiCkY1 : 15.Temmuz.2008 at 14:58 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri