Tamam iyi kurallar getiridi de, benim hikaye güme gitti sanırım ? Yeni kural geldi diyor ki; o link yoksa onaylamıyoruz. Eee benim değiştirme hakım da yok ki ? Ben dün gönderdim ve o link de içinde yok. Acaba azıcık bir yazıyı onaylamak için 5 dakikadan fazla zaman gerekiyor mu diye düşünüyorum bazen. Yok diyorum 1 günü geçti. hala ortada Benim hikaye yok. Artık not defterine kaydettim yazacaklarımı bekliyorum.

Hayır zaten bir fm sever olarak bir tek bu siteyi takip ediyorum ve bende zamanında yöneticilik yaptığım için neyin ne olduğunu da biliyorum. Bu sitede bir çok mod var ve her birinin de aynı gün tüm gün boyunca özel bir kaç işi çıkıyor ve benim kurallara uyan bir konumu onaylayamıyorlar bir tık'a basıp ?

Bu site gerçekten kaliteli ve seviyeli O konuda su dökülemez ancak bu onaylama sürecinin baya bir ağır işlemesi üyelerin şevklerinin,hırslarının,heveslerinin kırılmasına neden oluyor. Öncelerde üye olunmuyordu, üye oldum. Sonra bir başlıktaki konu ilgimi çekti mesaj yazayım dedim, yok yazamazsın, gruba üye olman gerek. Neyse ona da üye oldum. Onu da en geç 1 hafta içinde onaylamak gerekiyor tabi. Şimdi de kendi kariyer hikayemi paylaşmak istiyorum ve Kariyer Hikayeleri bölümüne baktığım da kendi hikayemi göremeyince, hala onaylanmayınca insan bir çıldırıyor

O yüzden sizlere bu kadar uzun bir yazı yazdım Turksportal'da Kariyerini yazmak Türkiyenin Ab'ye girmesi kadar işlem gerektiriyor canım. Kimse bundan şikayetçi değil mi ? Kirlilikten bahsediyoruz tamam ancak o modlar onay yerine kirlilik yapan konular ortadan kaldısalar daha az yorulurlar sanıyorum ?

Neyse. En azından site güzel ve Fm için en ideal site.

Baraşılar Onaylayın artık