abı tebrık ederım cok guzl bır 9kıncı yarı gecırdın sen işde busunuefa sana kucuk gelcek ama onuda al barı
abı tebrık ederım cok guzl bır 9kıncı yarı gecırdın sen işde busunuefa sana kucuk gelcek ama onuda al barı
Cok guzel bir kariyer bu sezon UEFA kıpasini alacak kadar kaliteli bir kadro kuracagindan suphemiz yok...
İsocum yeni ss Leri bekLemedeyiz. Sanırım bize güzeL süprizLerinde oLacak![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
iste bu teklife hayir diyemedim
evertonda 19 maclik guzel bi suruven bizi ARSENALE GETİRDİ.nasilmi a.wengerin reale gitmesi.ARSENAL BASKANİNİN BANA TEKLİFİ İLE SON BULDU.İŞTE TEKLİF
arsenal ile hazirlik maclarim
3 sinif bi oyuncudan kazanilan paraya bakin
sen yilin macini oyna kaleciyi geceme aldilar altin tabaği
1 hafta
2 hafta
gelen giden oyuncu listesi
![]()
Arsenal gibi bir takıma geçmek harika bir olay abi.Para da gözünü kamaştırmış,önüne geleni almışsınMüthiş günler seni bekliyor.Başarılar dilerim.
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
abı para bastan cıkarmıs bende olsam aynısı olurdu :dvay bea ne dıyelımtransferlerde ıyı cahil almıssın onsuz olmuyo dıyosun he
![]()
Kötü başlamışsın,ama biliyoruzki sen iyi bitirirsin.Soldado'ya 98 vermişsin tebrik ederim![]()
Valla transflerin cok kotu, Futbolcular iyi ama verdigin paralarla 5 tane geleceklerin yildizlari kadrosu kurulurdu...
Cok yazik o kadar paraya....
Evet yeni heyecan için değişiklik yaptım emrecim. Sonumuz hayır olsun
Cahill siz olmaz. O benim manevi oğlum
Oyun artık öyle bir hal aldıki o yıllarda daha ucuza adam bulmak mümkün değil. Ucuza bile aldım diyebilirim.
O yıllara sende gelirsen anlarsın. O yıllarda ucuza adam almak çok zor. Kime teklif yapsan ucuk rakamlar istiyorlar. Bende zaten macera olsun diye daha önce oynamadığım adamlarla oynamak için aldım. Sonuçta zevk olayı değilmi![]()
İsocum son derece iyi bir başLangıç. Daha yayınLamadığın maçLarını da görmüş biri oLarak rahat rahat bütün kupaLar senin oLacak..
Kariyeri baştan sonra sona okudum.Gittiğin tüm takımlarda büyük işler başarmışsın ve en sonunda Arsenal gibi dev bir kulübün başına geçmişsin.Transferlere verilen paralar oyunda ilk yılı olanlar için yüksek paralar gibi gözükebilir ancak eğer oyunda 4-5 yıl ilerleseler oyuncuların ateş pahası olduklarını görürler.Transferler güzel özellikle Ochoa, Fazio, Drenthe bu yıllarda kariyerlerinin altın çağlarını yaşarlar..
Lig hakkında bişeyler söyleyecek olursam pek iyi başlayamamışsın ancak toparlayacağını düşünüyorum.ManU maçında kalecilerin devleşme sorunuyla karşılaşmışsınü bu adamı çıldırtıyor resmen.Bazen 2.-3. sınıf kaleciler bile Cec-Buffon karışımı gibi oynuyorlar, anlamak güç.Sezonun diğer maçlarını bekliyoruz, başarılar..![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
3 hafta dun kankamla yaptik hepsini maclarin
4 hafta
5 hafta
6 hafta
7 hafta
8 hafta
9 hafta
10 hafta
benim acimdan iyi bir sezon oluyor diğer buyuk takiimlar inanilmaz duşüşte.bu yuzden rahat bi şampiyonluk olacak gibi görunuyor.
10.hafta tablosu
carling cup 3 tur
ŞAMPİYONLAR LİGİ MACLARİ
1 MAC
2 MAC
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
inşallah kanka super maclar cikarttik bakalim inşallah ne varsa toplayacaz..
evet bencede iyi kariyer oldu benim acimdan.ilerki yillarda d.ashtonu bile istediğimde 130 mdolar istediler her oyuncu ucuk kacik fiyatlar istiyolar ileriki yillarda. parada bol olunca alabiliyorum tabi
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
cahill deyip gecmeyin 30 yaşinda olmasina rağmen takimin yildizi 12 mac 9 golu var 3 te asist
Last edited by puskas : 16.Temmuz.2008 at 16:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
abi cahil iş basındasuper maclar 10 maçda 9g 1b cok ıyı ama 10da 10da olabılırdı
oo abi süper gidiyorsun tebrikler bu arada 349MN harcanırmı yaa
Ben basladigim her kariyerde 5-6 sezondan az oynamam ve hicbir zaman ates pahasi futbolcularlada ilgilenmem,
Iyuna bugun baslasaniz 5-6 sezon sonra size yildiz oyunculardan aklima gelen birkacini sayayim,
Ilsınho, Kevin Monnet P**uet, Walter, Zapater, Ustari, Cristian Zapata, Sankhare, Mamadou Kalou, Rafinha, bunlar ilk etapta aklima gelenler...
Ha ilerleyen yillarda bu futbolcular cok pahali olacaktir ama surekli bolgelere yada ulkere gozlemci gonderirsen ve gozlemleme sonucu gozlemcinin verdigi en yuksek yildizli futbolculari alirsan hem futbolcu bilgin gelisir hemde az para harcayarak kaliteli bir takim kurabilirsin.
nabalim city macinda şansizdik berabere kaldim bende
49 mdolara walcotu sattim.zengin klup harcanir.
o butun oyuncularla oynadim ben oynamadiğim oyunculari almak benim icin daha faydali olur.hep farkli isimler olmali ve hiç oynamadiğim oyuncu olmaliki onlarin oynayişlarinida izlemeliyim
Abi yeni takımında başarılar dilerim aylnız meridayı satman kötü olmuş uzun vaadede
bu başarıları hangi taktikle yakalıyosun merak ettim doğrusu büyük ihtimalle kimz!
Lige bomba gibi girmişsin Cl'de de sorun yaşamazsın grupta..Çok kolay bir sezon seni bekliyor..![]()
İsocum çok güzeL maçLar oLdu. Birebir yaşayan birisi oLarak epey zevk aLdık diyebiLirim. Çok rahat gidiyorsun şu anda ve öyLe de biticek gibi.
11 hafta
12 hafta
13 hafta
14 hafta
15 hafta
16 hafta
16.hafta tablosu
carling cup 4 tur yedeklerle ciktim elendim
ŞAMPİYONLAR LİGİ MACLARİM
3 MAC
4 MAC
5 MAC
6 MAC
TABLOSU ŞL
![]()
Abi harika gidiyosun ne diim![]()
cok guzel gıdıosun abı basarılar gelecek bu kesın
Ligde çok rahat oldugun ortada..Şampiyonlar Ligi grubundan da çok rahat çıktın..Tecrüben ve kadron ile 4 kupayıda kazanbilirsin..
İyi gidiyorsun..Başarılar.Tim Cahill ve Soldado transferleri iyi..![]()
süpersin abi tebrikler
abi sen arsenalla şov yaparsın dicektim dağıtmışsın ortalığı zaten
sağol kardeşim buyuk takim olmanin faydasi bence
bu yil butun kupalara talibim bakalim hayirlisi neyse o olucak
inşallah alicaz teşekkurler
bencede cok para verdik ama nabalim buyuk klup olmanin yaririni bizde deneyelim
teşekkurler kardeşim elimden geleni yapiyorum
inşallah butun kupalari alirim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
işte yeni transfer en alttaki isim M.RİCHARDS
17 hafta
18 hafta
19 hafta
20 hafta
21 hafta
22 hafta
fa cup 3 tur
22 hafta tablosu
![]()
Last edited by puskas : 19.Temmuz.2008 at 16:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
ELini koLunu saLLayarak Şampiyon oLacaksın Kankacım. Artık seni kimse tutamaz. Bence sezon sonu da sana yoLLar gözükecek gibi![]()