Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon
151 ile 180 arası toplam 228 sonuç

Konu: [5. Sezon] Sırada Recreativo de Huelva ve GaLLer iLe YoLa Devam

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

abı tebrık ederım cok guzl bır 9kıncı yarı gecırdın sen işde busunuefa sana kucuk gelcek ama onuda al barı

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Cok guzel bir kariyer bu sezon UEFA kıpasini alacak kadar kaliteli bir kadro kuracagindan suphemiz yok...

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İsocum yeni ss Leri bekLemedeyiz. Sanırım bize güzeL süprizLerinde oLacak
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

iste bu teklife hayir diyemedim

evertonda 19 maclik guzel bi suruven bizi ARSENALE GETİRDİ.nasilmi a.wengerin reale gitmesi.ARSENAL BASKANİNİN BANA TEKLİFİ İLE SON BULDU.İŞTE TEKLİF

arsenal ile hazirlik maclarim

3 sinif bi oyuncudan kazanilan paraya bakin

sen yilin macini oyna kaleciyi geceme aldilar altin tabaği

1 hafta

2 hafta

gelen giden oyuncu listesi

Nesil
    2007
    Yer
    .

Arsenal gibi bir takıma geçmek harika bir olay abi.Para da gözünü kamaştırmış,önüne geleni almışsın Müthiş günler seni bekliyor.Başarılar dilerim.
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

abı para bastan cıkarmıs bende olsam aynısı olurdu :dvay bea ne dıyelım transferlerde ıyı cahil almıssın onsuz olmuyo dıyosun he

Kötü başlamışsın,ama biliyoruzki sen iyi bitirirsin.Soldado'ya 98 vermişsin tebrik ederim

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Valla transflerin cok kotu, Futbolcular iyi ama verdigin paralarla 5 tane geleceklerin yildizlari kadrosu kurulurdu...

Cok yazik o kadar paraya....

Quote Originally Posted by fernandez View Post
    Arsenal gibi bir takıma geçmek harika bir olay abi.Para da gözünü kamaştırmış,önüne geleni almışsın Müthiş günler seni bekliyor.Başarılar dilerim.
    Evet yeni heyecan için değişiklik yaptım emrecim. Sonumuz hayır olsun

Quote Originally Posted by thehell61 View Post
    abı para bastan cıkarmıs bende olsam aynısı olurdu :dvay bea ne dıyelım transferlerde ıyı cahil almıssın onsuz olmuyo dıyosun he
    Cahill siz olmaz. O benim manevi oğlum

Quote Originally Posted by SiR ToMaSRoSiCkY1 View Post
    Kötü başlamışsın,ama biliyoruzki sen iyi bitirirsin.Soldado'ya 98 vermişsin tebrik ederim
    Oyun artık öyle bir hal aldıki o yıllarda daha ucuza adam bulmak mümkün değil. Ucuza bile aldım diyebilirim.

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Valla transflerin cok kotu, Futbolcular iyi ama verdigin paralarla 5 tane geleceklerin yildizlari kadrosu kurulurdu...
    çok yazik o kadar paraya....

O yıllara sende gelirsen anlarsın. O yıllarda ucuza adam almak çok zor. Kime teklif yapsan ucuk rakamlar istiyorlar. Bende zaten macera olsun diye daha önce oynamadığım adamlarla oynamak için aldım. Sonuçta zevk olayı değilmi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İsocum son derece iyi bir başLangıç. Daha yayınLamadığın maçLarını da görmüş biri oLarak rahat rahat bütün kupaLar senin oLacak..

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Kariyeri baştan sonra sona okudum.Gittiğin tüm takımlarda büyük işler başarmışsın ve en sonunda Arsenal gibi dev bir kulübün başına geçmişsin.Transferlere verilen paralar oyunda ilk yılı olanlar için yüksek paralar gibi gözükebilir ancak eğer oyunda 4-5 yıl ilerleseler oyuncuların ateş pahası olduklarını görürler.Transferler güzel özellikle Ochoa, Fazio, Drenthe bu yıllarda kariyerlerinin altın çağlarını yaşarlar..

Lig hakkında bişeyler söyleyecek olursam pek iyi başlayamamışsın ancak toparlayacağını düşünüyorum.ManU maçında kalecilerin devleşme sorunuyla karşılaşmışsınü bu adamı çıldırtıyor resmen.Bazen 2.-3. sınıf kaleciler bile Cec-Buffon karışımı gibi oynuyorlar, anlamak güç.Sezonun diğer maçlarını bekliyoruz, başarılar..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

3 hafta dun kankamla yaptik hepsini maclarin

4 hafta

5 hafta

6 hafta

7 hafta

8 hafta

9 hafta

10 hafta

benim acimdan iyi bir sezon oluyor diğer buyuk takiimlar inanilmaz duşüşte.bu yuzden rahat bi şampiyonluk olacak gibi görunuyor.

10.hafta tablosu

carling cup 3 tur

ŞAMPİYONLAR LİGİ MACLARİ

1 MAC

2 MAC

.
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    İsocum son derece iyi bir başLangıç. Daha yayınLamadığın maçLarını da görmüş biri oLarak rahat rahat bütün kupaLar senin oLacak..
    inşallah kanka super maclar cikarttik bakalim inşallah ne varsa toplayacaz..

Quote Originally Posted by Cyzio View Post
    Kariyeri baştan sonra sona okudum.Gittiğin tüm takımlarda büyük işler başarmışsın ve en sonunda Arsenal gibi dev bir kulübün başına geçmişsin.Transferlere verilen paralar oyunda ilk yılı olanlar için yüksek paralar gibi gözükebilir ancak eğer oyunda 4-5 yıl ilerleseler oyuncuların ateş pahası olduklarını görürler.Transferler güzel özellikle Ochoa, Fazio, Drenthe bu yıllarda kariyerlerinin altın çağlarını yaşarlar..

Lig hakkında bişeyler söyleyecek olursam pek iyi başlayamamışsın ancak toparlayacağını düşünüyorum.ManU maçında kalecilerin devleşme sorunuyla karşılaşmışsınü bu adamı çıldırtıyor resmen.Bazen 2.-3. sınıf kaleciler bile Cec-Buffon karışımı gibi oynuyorlar, anlamak güç.Sezonun diğer maçlarını bekliyoruz, başarılar..
    evet bencede iyi kariyer oldu benim acimdan.ilerki yillarda d.ashtonu bile istediğimde 130 mdolar istediler her oyuncu ucuk kacik fiyatlar istiyolar ileriki yillarda. parada bol olunca alabiliyorum tabi
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    cahill deyip gecmeyin 30 yaşinda olmasina rağmen takimin yildizi 12 mac 9 golu var 3 te asist
    Last edited by puskas : 16.Temmuz.2008 at 16:12 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

abi cahil iş basında super maclar 10 maçda 9g 1b cok ıyı ama 10da 10da olabılırdı

sakary Ali Misafir

oo abi süper gidiyorsun tebrikler bu arada 349MN harcanırmı yaa

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Ben basladigim her kariyerde 5-6 sezondan az oynamam ve hicbir zaman ates pahasi futbolcularlada ilgilenmem,
    Iyuna bugun baslasaniz 5-6 sezon sonra size yildiz oyunculardan aklima gelen birkacini sayayim,

Ilsınho, Kevin Monnet P**uet, Walter, Zapater, Ustari, Cristian Zapata, Sankhare, Mamadou Kalou, Rafinha, bunlar ilk etapta aklima gelenler...

Ha ilerleyen yillarda bu futbolcular cok pahali olacaktir ama surekli bolgelere yada ulkere gozlemci gonderirsen ve gozlemleme sonucu gozlemcinin verdigi en yuksek yildizli futbolculari alirsan hem futbolcu bilgin gelisir hemde az para harcayarak kaliteli bir takim kurabilirsin.

abi cahil iş basında super maclar 10 maçda 9g 1b cok ıyı ama 10da 10da olabılırdı
    nabalim city macinda şansizdik berabere kaldim bende

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    oo abi süper gidiyorsun tebrikler bu arada 349MN harcanırmı yaa

49 mdolara walcotu sattim.zengin klup harcanir.

Quote Originally Posted by MaliKaya View Post
    Ben basladigim her kariyerde 5-6 sezondan az oynamam ve hicbir zaman ates pahasi futbolcularlada ilgilenmem,
    Iyuna bugun baslasaniz 5-6 sezon sonra size yildiz oyunculardan aklima gelen birkacini sayayim,

Ilsınho, Kevin Monnet P**uet, Walter, Zapater, Ustari, Cristian Zapata, Sankhare, Mamadou Kalou, Rafinha, bunlar ilk etapta aklima gelenler...

Ha ilerleyen yillarda bu futbolcular cok pahali olacaktir ama surekli bolgelere yada ulkere gozlemci gonderirsen ve gozlemleme sonucu gozlemcinin verdigi en yuksek yildizli futbolculari alirsan hem futbolcu bilgin gelisir hemde az para harcayarak kaliteli bir takim kurabilirsin.
    o butun oyuncularla oynadim ben oynamadiğim oyunculari almak benim icin daha faydali olur.hep farkli isimler olmali ve hiç oynamadiğim oyuncu olmaliki onlarin oynayişlarinida izlemeliyim

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Abi yeni takımında başarılar dilerim aylnız meridayı satman kötü olmuş uzun vaadede

bu başarıları hangi taktikle yakalıyosun merak ettim doğrusu büyük ihtimalle kimz!

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Lige bomba gibi girmişsin Cl'de de sorun yaşamazsın grupta..Çok kolay bir sezon seni bekliyor..

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Abi yeni takımında başarılar dilerim aylnız meridayı satman kötü olmuş uzun vaadede
    Olsun guzel para getirdi.walcotta ayni şekilde 49 mdolara sattim.teşekkurler

Quote Originally Posted by kaang View Post
    bu başarıları hangi taktikle yakalıyosun merak ettim doğrusu büyük ihtimalle kimz!
    asla birinin taktiğinle oynamam ben.kendi taktiğimdir

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Lige bomba gibi girmişsin Cl'de de sorun yaşamazsın grupta..Çok kolay bir sezon seni bekliyor..
    evet cok kolay bi sezon gececek gibi görunuyor.teşekkurler

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

İsocum çok güzeL maçLar oLdu. Birebir yaşayan birisi oLarak epey zevk aLdık diyebiLirim. Çok rahat gidiyorsun şu anda ve öyLe de biticek gibi.

11 hafta

12 hafta

13 hafta

14 hafta

15 hafta

16 hafta

16.hafta tablosu

carling cup 4 tur yedeklerle ciktim elendim

ŞAMPİYONLAR LİGİ MACLARİM

3 MAC

4 MAC

5 MAC

6 MAC

TABLOSU ŞL

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Abi harika gidiyosun ne diim

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

cok guzel gıdıosun abı basarılar gelecek bu kesın

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Ligde çok rahat oldugun ortada..Şampiyonlar Ligi grubundan da çok rahat çıktın..Tecrüben ve kadron ile 4 kupayıda kazanbilirsin..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İyi gidiyorsun..Başarılar.Tim Cahill ve Soldado transferleri iyi..

sakary Ali Misafir

süpersin abi tebrikler

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir-Ordu

abi sen arsenalla şov yaparsın dicektim dağıtmışsın ortalığı zaten

Quote Originally Posted by Sergio_Aguero View Post
    Abi harika gidiyosun ne diim
    sağol kardeşim buyuk takim olmanin faydasi bence

cok guzel gıdıosun abı basarılar gelecek bu kesın
    bu yil butun kupalara talibim bakalim hayirlisi neyse o olucak

Quote Originally Posted by Fietra 10 View Post
    Ligde çok rahat oldugun ortada..Şampiyonlar Ligi grubundan da çok rahat çıktın..Tecrüben ve kadron ile 4 kupayıda kazanbilirsin..
    inşallah alicaz teşekkurler

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    İyi gidiyorsun..Başarılar.Tim Cahill ve Soldado transferleri iyi..
    bencede cok para verdik ama nabalim buyuk klup olmanin yaririni bizde deneyelim

Quote Originally Posted by sakaryaligocmen View Post
    süpersin abi tebrikler
    teşekkurler kardeşim elimden geleni yapiyorum

Quote Originally Posted by Sir FRD View Post
    abi sen arsenalla şov yaparsın dicektim dağıtmışsın ortalığı zaten
    inşallah butun kupalari alirim
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    işte yeni transfer en alttaki isim M.RİCHARDS

17 hafta

18 hafta

19 hafta

20 hafta

21 hafta

22 hafta

fa cup 3 tur

22 hafta tablosu

Last edited by puskas : 19.Temmuz.2008 at 16:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

ELini koLunu saLLayarak Şampiyon oLacaksın Kankacım. Artık seni kimse tutamaz. Bence sezon sonu da sana yoLLar gözükecek gibi

Sayfa 6 / 8 İlkİlk ... 45678 SonSon

Mesaj Yetkileri