1 ile 30 arası toplam 81 sonuç

Konu: Çekirge 1 Sıçrar, 2 Sıçrar, 3. Sezonda Kupaları Toplamaya Başlar

Threaded View

Nesil
    2008
    Yer
    Sanliurfa

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Başarılar sana mesaj birleştirilmesin diye post atıyoruz.. Şaka bir yana transferler güzel..
    Tesekkur ederim...

Quote Originally Posted by urfAslan View Post
    Müthiş bir ilk yarı geçirmişsin başarının devamını bekliyoruz. bu takımla şampiyon olursun uefa kupasında da en az final.
    Evetde Alican 2. yari berbat gecti aksama SS leri koyacam...
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    BPL 20. Hafta

İlk mac ligde deplasmanda 2-1 yendigim Fulham ile 20. hafta da kendi sahamda karsi karsiya geliyordum ve bu mactan galibiyet bekliyordum…

Ancak hayal kırıklıgına ugradim

Transfer sezonu acilmisti ve ben mutlaka kadromda gormek istedigim Luis Jimenez’i sezon sonunda kirasi bittigi zaman takima katilacak sekilde transferini bitirmistim, sirada Havard Nordveit vardi…

BPL 21. Hafta

Ligin 21. haftasinda ilk yarida sahamda 1-0 ile gectigim Aston Villa ile deplasmanda karsi karsiya geliyordum… Aston Villa nin bu maca cikarken takimin basinda bir menajer yok…

Ortada gecen macta maglubiyeti hak etmemistim…
    Ustune Pienaar da 2-3 ay sakatlanmasi cabasi…

FA Kupası 3. Tur

Ligdeki kotu sonuclardan sonra muthis bir deplasman serisi basliyordu, bunlardan ilki Barnsley ile FA Kupası 3. Tur macıydı.

Son dakikalarda buldugum gollerle galip gelmek mac icin guzel ama gelecek icin iyi sinyaller vermiyordu…

Carling Kupasi Çeyrek Final 1. Maç

Daha onceden ligde deplasmanda 3-1 ile gectigim Blackburn’a Carling Kupası Yarı Final 1. macinda konuk oluyordum, beraberlik bana yetecekti isi kendi sahamda bitirmek icin.

Bu macta oyuncularim 2 gol atmayi basardiylarsa bile mac berabere bitti ama Blacburn takimi artik benim ezeli rakibim olacakti cunku Tim Cahil i 2 ay onun disinda da Mikel Arteta ve Leon Osman i sakatladilar…

Bu arada takimimda mutlaka gormek istedigim futbolculari yavas yavas transfer etmeye baslamistim. Bunlardan birisi Arsenal de forma giyen 17 yasindaki Norveç’li Stoper Havard Nordveit ti ve degeri 1.5 Milyon YTL olan bir futbolcuya 14.250 milyon Ytl vermek icin cilgin olmak gerekiyordu ve bende bu cilginligi yaptim…

BPL 22. Hafta

Havard i transfer etmenin mutlulugu ile lige tekrardan galibiyetle donus yaparak baslamak istedim ancak rakip Simdiye kadar ligde aldigim tek maglubiyeti bana tattiran Man Utd idi ama bu defa bir fark vardi arada; Horoz kendi coplugunde otecekti (: ama maca 4 tane banko futbolcumdan yoksun cikacak olmam sesimin az cikmasina sebep oluyordu. (Arteta, Cahil, Pienaar, Leon Osman)

Ve nitekim Man utd Horoz’u kendi coplugunde bogmasini bildi… Ama Ahd ettim bundan sonraki butun Blackburn maclarina farkli hazirlanacam…

BPL 23. Hafta

Sirada ilk macimda 4-1 ile gectigim Bolton deplasmani var.

Carling Kupası Çeyrek Final 2. Maç

Ve ezeli rakibimle Carling Kupasi rovans macina cikiyorum Gel Blackburn Gel…

Blakcburn u 2-1 ile gecerek Carling Kupası ta adimi final e yazdirarak Arsenal in rakibi olmustum…

FA Kupası 4. Tur

Carling Kupası ta finale yukselince sira gelmisti FA Kupası a,
    Rakip 4. Turda 2. lig ekiplerinden Birmingham

Birmingham takimini 3-0 la gecerek FA Kupası ta adimi 5.Tur’a yazdirmayi basarmistim….

BPL 24. Hafta

Simdi sirada ligin ilk yarisinda son Dakka goluyle yendigim bir dev rakip geliyor.
    Muhtemelen bu rakibede kaybedecegim ama her turlu skora gebe bir mac…

Arsenal ucuz kurtuluyor…

Bu arada antranman programlarimdaki derecenin dusuklugune artik bir care bulmak gerek dedim ve 4 tane personelimle yollarimi ayirdim, aslinda yildiz sevileri dusuk olan butun personelle yollarimi ayiracam ancak yavas yavas takimi birden de antrenorsuz birakmak olmaz.

Bir taraftan antrenor lerimi ayarlarken diger taraftan da maclarimi oynuyordum ancak o kadar super bir antrenman ekibi kuracam ki tabiri caizse 10 numara

BPL 25. Hafta

Sirada dusme potasinda yer alan Sunderland a deplasmana gidiyordum…

Ve zar zor da ola rakibimi 1-0 ile gecmeyi basariyorum.

Teknik ekibimi kurmak acisindan arayislarimi sonuclandirirken ilk antrenorumu West Ham takimindan aliyorum

Yeni gelen personellerden sonra antrenman seviyelerinde birazda olsa yukselme oldu ancak iki genc antrenorumu tekrar kovarak iki kaliteli antrenor yine alacaktim…

Ardindan iki kaliteli antrenor daha
    SS lerde kucuk sorun var ozur dilerim

O’Brien kovuldu

BPL 26. Hafta

Simdi lig sonuncusu Hull ile oynuyordum ve bu mactan cok korkuyordum cunku bircok as futbolcumdan yoksun cikacagim macta ne sonuc cikar kestiremiyordum…

Ekibi olusturmaya halen devam ediyordum

UEFA Kupası 1. Tur 1. Maç

Ve uzun bir aradan sonra tekrardan UEFA kupasi macerasi baslamisti ve ilk macim deplasmandaydi, yine bircok futbolcum yoktu ve yine umudum azdi…

HSV ye karsi cok etkili bir oyun ortaya koyamasamda maglubiyeti hak etmemistim, ama yinede umudum vardi 2. turun kapisini aralayabilirdim.

FA Kupası 5. Tur

UEFA kupasindan FA Kupası’a geciyoruz. 5.tur macinda Bristol’la karsi karsiya geliyoruz ve tabiri caizse rakip cantada keklik

Bristol City i 2-0 ile gecerken 6. turda muhtemel rakiplerim West Ham United yada Reading

UEFA Kupası 1. Tur 2. Maç

Biz FA Kupası ta rakibimizi beklerken diger taraftan da HSV Stada gelmis abi hadi su rovansi oynayalimda evimize gidelim o kadar yol geldik coluk cocuk bekliyor diye sesleniyorlar…

Bende fazla bekletmek istemedim tabi ki nede olsa Almanya’dan o kadar yol gelmisler ve agzimin payini vererek te gittiler

EVET ARKADASLAR SİRADA ARSENAL İLE CARLİNG CUP FİNAL MACİ VAR!!!
    TAHMİNLERİ BEKLİYORUM...
    Last edited by MaliKaya : 18.Temmuz.2008 at 18:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri