1 ile 30 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Quote Originally Posted by perpetua View Post
    Kezman onemli maclarda ozellikler iyi performans gosteren bir oyuncu. 19 olmasinda sorun yok.
    Kezman hangi önemli maçta iyi performans gösterdi bu yıl? Galatasaray maçlarında iyi oynayamadı (3 maçta da - bir tanesinde oynamadı, sakattı), Beşiktaş maçında etkisizdi, Şampiyonlar Ligi performansına bakıyorum, sadece bir tek Sevilla'ya attığı gol var o kadar maç içerisinde ve performansı da iyi değildi, çok etkisizdi. Bence 19 değeri PSV günleri için geçerli, şimdi için değil.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Kezman hangi önemli maçta iyi performans gösterdi bu yıl? Galatasaray maçlarında iyi oynayamadı (3 maçta da - bir tanesinde oynamadı, sakattı), Beşiktaş maçında etkisizdi, Şampiyonlar Ligi performansına bakıyorum, sadece bir tek Sevilla'ya attığı gol var o kadar maç içerisinde ve performansı da iyi değildi, çok etkisizdi. Bence 19 değeri PSV günleri için geçerli, şimdi için değil.
    Iyi oynamak sadece gol atmak degil.

Zaten vasat hale gelmis genel performansini Kezman onemli maclarda ust seviyede tutuyor mu? Eh o zaman onemli maclara kendisini hala iyi hazirladigini soylememizde bir sakinca yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Heryer

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Kezman son GS maçında belki de sezonun en iyi maçını çıkarmıştı. Çok kötü olan FB' nin belki de en iyisiydi. Geçen sezon ki BJK ile oynanan şampiyonluk maçında çok etkili olmuştu. İlk aklıma gelenler bunlar ama 19 biraz yüksek olabilir.
    [CENTER][B][SIZE=2][COLOR=black][/COLOR][/SIZE][/B] [/CENTER]

Mesaj Yetkileri