-
21.Temmuz.2007, 16:39
2010 Yılı Ağustos ayı Real Madrid Cristiano Ronaldoyu 89m Euroya transfer etti. Cm 01-02 den beri oynuyorum bu kadar uçuk rakam görmedim. Ve ligde suya sabuna bulaşmayan orta sırada takılan Napoli,Torino tarzı takımlar 15m - 20m euroluk transferler yapıyor senede bir defada olsa. Bunun bi açıklaması varmı bilmiyor nerden gelıyo bu değirmenın suyu?. Fiorentinanın basındayım, avrupada herhangibir kupam yok, ilk sene uefada 2. turda elendim, 2. sene finalde kaybettim,3. sene Şampıyonlar liginde çeyrek fınalde İntere elendım, bu seneki Transfer bütçem 50m euro, takım gideri 16m euro civarı ve transfer bütçesi 1.000 (yazıyla bin) euro ayırmıslar gerisi içerde ve alamıyorumda. Sırf bu yüzden 25 e anlaştıgım Ribery 13 e anlaştıgım Kameni elimden kaçtı. Zaten bu oyunu transferler zevklı hale getırıyo onuda böle gıcık bi şekilde engellemsı sinirmi dün gece alt üst etti resmen. 2009 da daha bi serbestlik olur umarım, yani hiç olmassa bütçeye daha bi detay verilse, uyarı filan çıksa sezon öncesi ne kadar ayrılıp ne kadar kullanıcagımız hakkında. Çunku butcenın acıklandıgı ılk gun 50m euro kullanılabılır durumdaydı, 1-2 gun sonra yedeklenmiş olarak gordum.
Mesaj Yetkileri