Ertuğrul Sağlam ve Sinan Engin'in transferi bitirdik açıklamaları ile birlikte bende transfer yapacağımızı düşünmüyordum.Gerçi Levent Erdoğan 2 transfer daha yapacağız diye açıklama yapmıştı ama bu söylemin taraftara kombine aldırmak için reklam olduğunu düşünüyordum ama şimdi bu Tekke haberleri çıkınca acaba diyorum.Kaynakta sağlam bir kaynak.Yani bir duyumları varki haber yapıyorlar.Laf olsun diye haber yapan bir kaynak değil.Eğer bu haber doğruysa diğer oyuncuda M.Topuz'mu acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum.(M.Topuz'u satmıyoruz diye yorum yapılmasın,bu benim düşüncem)

Dediğim gibi Tekke haberi sürpriz oldu.Trabzon'dan ayrılmadan önce leblebi gibi gol atıyordu.Her ne kadar Rusya'da bu performansını devam ettiremesede kalitesi tartışılmaz.Beşiktaş'a geldiğinde yine aynı performansı sergilermi orası hakkında bir kesinlik yok ama katkı sağlayacağını düşünüyorum..

Aslında elimizdeki forvetler yeterli diye düşünüyorum.Ama yabancı kontenjanından dolayı Bobo yada Holosko dan 1 si yedek kalacak genelde.Eğer ki Bobo çok çok iyi bir fiyata satılırsa bence Fatih Tekke'nin gelmesinde bir sorun yok.Çünkü Tekke onun yerini kapatabilir ve bizde bu değişimden kar ile çıkarız.(Tabii Bobo iyi bir fiyata satılırsa)