1 ile 30 arası toplam 860 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Ertuğrul Sağlam ve Sinan Engin'in transferi bitirdik açıklamaları ile birlikte bende transfer yapacağımızı düşünmüyordum.Gerçi Levent Erdoğan 2 transfer daha yapacağız diye açıklama yapmıştı ama bu söylemin taraftara kombine aldırmak için reklam olduğunu düşünüyordum ama şimdi bu Tekke haberleri çıkınca acaba diyorum.Kaynakta sağlam bir kaynak.Yani bir duyumları varki haber yapıyorlar.Laf olsun diye haber yapan bir kaynak değil.Eğer bu haber doğruysa diğer oyuncuda M.Topuz'mu acaba diye düşünmekten kendimi alamıyorum.(M.Topuz'u satmıyoruz diye yorum yapılmasın,bu benim düşüncem)

Dediğim gibi Tekke haberi sürpriz oldu.Trabzon'dan ayrılmadan önce leblebi gibi gol atıyordu.Her ne kadar Rusya'da bu performansını devam ettiremesede kalitesi tartışılmaz.Beşiktaş'a geldiğinde yine aynı performansı sergilermi orası hakkında bir kesinlik yok ama katkı sağlayacağını düşünüyorum..

Aslında elimizdeki forvetler yeterli diye düşünüyorum.Ama yabancı kontenjanından dolayı Bobo yada Holosko dan 1 si yedek kalacak genelde.Eğer ki Bobo çok çok iyi bir fiyata satılırsa bence Fatih Tekke'nin gelmesinde bir sorun yok.Çünkü Tekke onun yerini kapatabilir ve bizde bu değişimden kar ile çıkarız.(Tabii Bobo iyi bir fiyata satılırsa)
    Bobo bence maksimum 8 milyon euroya gider Zenit ise Fatih'i 7 milyon eurodan aşagıya satmıyor.(Zaten paraya ihtiyaçları yok)Bobo yıllık ne kadar alıyor bilmiyorum ama Fatih yıllak 2 milyon eurodan daha fazla bir para alıyor Beşiktaş'a gelirsede bu fiyat en az 2 milyon euro olurki senin dedigin bu transferden kar ederiz lafıyla benim görüşlerim pek uyuşmuyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by nekop View Post
    Bobo bence maksimum 8 milyon euroya gider Zenit ise Fatih'i 7 milyon eurodan aşagıya satmıyor.(Zaten paraya ihtiyaçları yok)Bobo yıllık ne kadar alıyor bilmiyorum ama Fatih yıllak 2 milyon eurodan daha fazla bir para alıyor Beşiktaş'a gelirsede bu fiyat en az 2 milyon euro olurki senin dedigin bu transferden kar ederiz lafıyla benim görüşlerim pek uyuşmuyor.
    Ben zaten Tekke'yi alıp Bobo'yu satarsak kara geçeriz demedim.Eğer kar elde edecek bu transferin gerçekleşmesinde bir problem olmaz demek istemiştim.Eğer senin dediğin gibi olacaksa olmasın hiç.
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Cisse'nin yerine Cardozo

Beşiktaşımızda yaşanan Cisse ikilemine yeni bir perde daha eklendi. İspanyol kulüplerinden teklifler aldığını yönetime bildiren Fransız oyuncu hakkında Ertuğrul Sağlam ‘Kalmalı’, Sinan Engin ise ‘Gidebilir’ raporu vermişti. Ancak Sağlam’ın raporu doğrultusunda takımda kalan tecrübeli futbolcunun yerine çok uzaklardan ünlü bir yıldızın önerildiği ortaya çıktı. Arjantin’in Boca Juniors takımından Neri Cardozo, Beşiktaşımıza teklif edildi.
    MERCEK ALTINA ALINDI
    Geçtiğimiz hafta içinde İstanbul’a gelen Matias Delgado’nun babası Eduardo, kulüple sözleşme yenileme konusunda görüşmelerde bulunmuş ve anlaşmaya varmıştı. Eduardo’nun, Boca forması giyen Cardozo’nun çok yetenekli bir futbolcu olduğunu ve futbol yaşamını Avrupa’da sürdürmek istediğini Beşiktaş’a ilettiği belirtildi. Öneriyi dikkate alan Sinan Engin, Cardozo hakkında iyi referanslar aldıktan sonra Cisse’nin gidişine yeşil ışık yaktı.
    2 KEZ MİLLİ OLDU
    21 yaşındaki Neri Cardozo, orta sahanın ortasında ve solunda görev yapabiliyor. 2003 Dünya Gençler Şampiyonası’nda dördüncü olan Arjantin Milli Takımı’nın formasını giyen Cardozo, turnuvanın en göze çarpan isimleri arasındaydı. Genç yaşına rağmen, Arjantin Milli Takımı’nın da formasını giyen Cardozo, “Artık Avrupa’da futbol oynamak istiyorum” açıklamasından sonra tepkileri üzerine çekmiş ve Boca’daki formasını da kaybetmişti. Güçlü bir oyuncu profili çizen Cardozo, frikikten attığı gollerle de dikkat çekiyor

Mesaj Yetkileri