1 ile 30 arası toplam 4247 sonuç

Konu: Fenerbahçe Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

şu Türk takımlarının huylarını anlayamıyorum.Aurelio'ya bi kaç bindolar zam yapılmadı.Guiza'ya dünyanın parası verildi halde Aurelio 'ya birşey yapılmadı ve oda gitti.
    Alonso mu Aurelio mu derseniz .Aurelio derim? Neden mi;
    Çünkü aurelio defansif ve ofansif(ofansif o kadar olmasada Alex i rahatlatan)bir oyun tarzı vardı hemde Türk'tü yabancı kontejyanını doldurmuyordu.Alonso öyle degil.Tek yönlü bir futbolcu o da kaliteli ama Aurelio kadar Fb'ye yararlı olacagını sanmıyorum.Emreniz var o bölgedede oynayabilir
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    şu Türk takımlarının huylarını anlayamıyorum.Aurelio'ya bi kaç bindolar zam yapılmadı.Guiza'ya dünyanın parası verildi halde Aurelio 'ya birşey yapılmadı ve oda gitti.
    Çünkü aurelio defansif ve ofansif(ofansif o kadar olmasada Alex i rahatlatan)bir oyun tarzı vardı hemde Türk'tü yabancı kontejyanını doldurmuyordu.Alonso öyle degil.Tek yönlü bir futbolcu o da kaliteli ama Aurelio kadar Fb'ye yararlı olacagını sanmıyorum.Emreniz var o bölgedede oynayabilir
    Sen resmen kötü bir yön arıyon Fenerbahçe'de Alonso gelince söyleyeceklerinde hazır.Alonso oyunu iki yönlü oynayan biri aynı şekilde Emre'de öyle.Kaptana katılıyorum takım savunması konusunda.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Alonso için devreye Bayern de girmiş.

http://www.4-4-2.com/displaynews/dat...bi-alonso.html
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Aurelio’nun boşluğunu Xabi Alonso’yla doldurmayı planlayan Fenerbahçe’ye Ada’dan müjdeli haber geldi. Riise ve Kewell’ın takımdan ayrılmasıyla orta sahanın solunda sıkıntı yaşayan Liverpool, Aston Villa’dan Gareth Barry’yi transfer etmek için kaynak arayışlarını sürdürüyor. Alonso’nun satışından gelecek parayı bekleyen Ada ekibinin menaceri Benitez’in, öğrencisiyle görüşerek, “Fenerbahçe senin için mükemmel bir teklif yaptı. Bunu kabul etmeni istiyorum” dediği öğrenildi.

kaynak: mynetspor

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Lafı dolaştırma gerçek niyetin neyse onu söyle. Alonso gelecekse ki bu ihtimal Aurelio'nun gidişiyle oldu, ben Aurelio gitti diye kalkıp göbek bile atarım. Böyle bir oyuncuyu Fenerbahçe forması altında göreceğim diye.

Bir kaç bin dolar vermediğimiz için Aurelio gitti evet, eğer gündemi ve gelişmeleri takip etmiyorsan bu konuda yorum yapmak da zorunda değilsin.
    "YÜCE ATATÜRK"

Mesaj Yetkileri