bu soru burda sorulurmu bilmiorum ama sizce villerreale hangi taktik uygundur...
bu soru burda sorulurmu bilmiorum ama sizce villerreale hangi taktik uygundur...
Tabi ki sorabilirsin.Sonuçta burası takım hakkında bilgi alabileceğin bir yerdir.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=63459
Bu linkte bir taktik var.Zaten Villarreal ile denenmiş.Bu taktikle oynayabilirsin bence.Dizilişi beğenmez isen başka taktikler de söyleyebilirim gibime geliyor....
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Atletico Madrid çok iyi,favorimdir.Total dominasyon taktiğini kullanıyorum ve dmc'de sadece motta vardı eski Barcelonalı.Atletico Paranenseden Robertoyu aldım orayı takviye yaptım.Takımın kadro yapısı iyi,bütçe maaş ödemelerinde süper,transfer harcamalarında makul.Ofansif orta saha bol,yetenekli oyuncular var.Bir de tabiki Aguero varİleride sağ beke bir takviye yapılabilir.İspanya liginde kafaya oynayabilirsiniz...
Atletico Madrid
Kadro bakımından baya iyi bir kadroya sahip.Transfer bütçesi biraz kısıtlı.Forlan gibi yıldız oyunculara sahip.Agüero gibi bir geleceğin yıldızını elinde tutuyor.Ve finans olarakta oldukça iyi.Yani oynaması oldukça zevkli bir takım.
Valencia
Kupalarla dolu bir kariyer yaşamak istiyorsan tam senin takımın.Kadrosu La Liga'nın en iyi kadrolarından biri.Transfer bütçesi kısıtlı.Finans olarak orta halli.David Villa-Silva-Jo**uin gibi müthiş bir hücüm hattına sahip.Maçlar çok kolay kazanıldığı için bana o kadarda zevkli gelmiyor.
Villareal
Kadro bakımından diğer iki takıma göre daha sönük ama oda orta halli bir kadroya sahip.Transfer bütçesi olarak ise diğer iki kulübün önüne geçerek daha iyi bir rakam veriyor.Nihat gibi yakından tanıdığımız bir yıldıza sahip.Bana diğer iki takıma göre daha sönük bir takım gibi geliyor fakat 1-2 başarılı transfer ile Villareal kariyeride hiç fena bir kariyer değil.
Sana önerim Atletico Madrid'dir.![]()