Sayfa 10 / 17 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 488 sonuç

Konu: Takım Önerileriniz

sakary Ali Misafir

Man City
    para bol iyi transferlerle sezonun iyi yerde bititrirsiniz yönetimde fazla başarı beklemiyor ztn
    HSV
    doğru taktiği bulursanız süper olur Bayern,Werder Bremen'e karşı yarışmak zevkli oluyor

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ya arkadaşlar ben yeni bi kariyer açmak istiyorum farklı bi ligde çok büyük geçmişi olan ama şu aralar orta sıralardan kurtulamayan bi takım çalıştırmak istiyorum yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler şimdiden

Nesil
    2007
    Yer
    .

Quote Originally Posted by çaalar View Post
    ya arkadaşlar ben yeni bi kariyer açmak istiyorum farklı bi ligde çok büyük geçmişi olan ama şu aralar orta sıralardan kurtulamayan bi takım çalıştırmak istiyorum yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler şimdiden
    Fransa Ligi'nden Auxerre'yi deneyebilirsin.
    Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....

arkadaşlar ben ispanya liginden bir takım seçmek istiorum; atletico madrid,villareal,valencia tercihlerimdir hangi takımı alayaım sizce...ayrıca valenciayı kimse önermemiş ama çok gzl bi takım vicente,villa,quanin gibi yıldız isimler var sizce hangi takım ve neden görüşleriniz için şimdiden tşkkrler

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by oxiganem View Post
    arkadaşlar ben ispanya liginden bir takım seçmek istiorum; atletico madrid,villareal,valencia tercihlerimdir hangi takımı alayaım sizce...ayrıca valenciayı kimse önermemiş ama çok gzl bi takım vicente,villa,quanin gibi yıldız isimler var sizce hangi takım ve neden görüşleriniz için şimdiden tşkkrler
    Valencia çok abartı bi takım.Valencia'yı alırsan rakiplerin i rahat yenersin.Benimn önerim Villarreal.Rossi, Nihat, Fernandez, Senna, Gonzalo, Pires gibi önemli isimler var ve transfer bütçeside iyi.Oyunun zevkini çıkarabilirsdin Villarreal ile
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Atletico Madridi tek geçerim ispanyada çok sağlam kadrosu var bir önlibero birde dc al yeterli kadroya

ben villarreal'i düşünüorum fakat taktik olarak total dominasyon kullanıorum acaba fernandez'i sol kanatta oynatsam,pires'i sağ kanatta oynatsam sorun halolurmu...ayrıca nihatıda tek forvet oynatmak istiorum uyarmı acaba...

Nesil
    2007
    Yer
    .

ben villarreal'i düşünüorum fakat taktik olarak total dominasyon kullanıorum acaba fernandez'i sol kanatta oynatsam,pires'i sağ kanatta oynatsam sorun halolurmu...ayrıca nihatıda tek forvet oynatmak istiorum uyarmı acaba...
    Bence Matias Fernandez'i sol mc olarak oynatmalısın.Fernandez ortada oynayınca daha verimli oluyor.Sol kanatta ise Santi Cazorla veya Cani'yi oynatabilirsin.Ben de o oyuncular kanatta bayağı faydalı olmuşlardı.

bu soru burda sorulurmu bilmiorum ama sizce villerreale hangi taktik uygundur...

Nesil
    2007
    Yer
    .

bu soru burda sorulurmu bilmiorum ama sizce villerreale hangi taktik uygundur...
    Tabi ki sorabilirsin.Sonuçta burası takım hakkında bilgi alabileceğin bir yerdir.
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=63459
    Bu linkte bir taktik var.Zaten Villarreal ile denenmiş.Bu taktikle oynayabilirsin bence.Dizilişi beğenmez isen başka taktikler de söyleyebilirim gibime geliyor....

Nesil
    2007
    Yer
    Kocaeli

Atletico Madrid çok iyi,favorimdir.Total dominasyon taktiğini kullanıyorum ve dmc'de sadece motta vardı eski Barcelonalı.Atletico Paranenseden Robertoyu aldım orayı takviye yaptım.Takımın kadro yapısı iyi,bütçe maaş ödemelerinde süper,transfer harcamalarında makul.Ofansif orta saha bol,yetenekli oyuncular var.Bir de tabiki Aguero var İleride sağ beke bir takviye yapılabilir.İspanya liginde kafaya oynayabilirsiniz...

fernandez üstad yorumlara baktım kimz taktiklerinide çok övmüşler sence kimz taktikleirinde iş varmı???yoksa verdiğin taktik dahamı iyi

Nesil
    2007
    Yer
    .

fernandez üstad yorumlara baktım kimz taktiklerinide çok övmüşler sence kimz taktikleirinde iş varmı???yoksa verdiğin taktik dahamı iyi
    Kimz taktiği oldukça iyi bir taktiktir.Mesela az önce arkadaşım bir resim attı.Kimz taktiğini kullanarak Polonya ile Portekiz'i 7-1 yenmiş.İstersen resim de koyabilirim.Online maçlarda işe yaramıyor ancak.Kariyer için kullanmanı tavsiye edebilirim.

fernandez üstad ben forvete kimi koyayım thomasson,nihay,g.rossimi...

Nesil
    2008
    Yer
    Usa

Atletico Madrid

Kadro bakımından baya iyi bir kadroya sahip.Transfer bütçesi biraz kısıtlı.Forlan gibi yıldız oyunculara sahip.Agüero gibi bir geleceğin yıldızını elinde tutuyor.Ve finans olarakta oldukça iyi.Yani oynaması oldukça zevkli bir takım.

Valencia

Kupalarla dolu bir kariyer yaşamak istiyorsan tam senin takımın.Kadrosu La Liga'nın en iyi kadrolarından biri.Transfer bütçesi kısıtlı.Finans olarak orta halli.David Villa-Silva-Jo**uin gibi müthiş bir hücüm hattına sahip.Maçlar çok kolay kazanıldığı için bana o kadarda zevkli gelmiyor.

Villareal

Kadro bakımından diğer iki takıma göre daha sönük ama oda orta halli bir kadroya sahip.Transfer bütçesi olarak ise diğer iki kulübün önüne geçerek daha iyi bir rakam veriyor.Nihat gibi yakından tanıdığımız bir yıldıza sahip.Bana diğer iki takıma göre daha sönük bir takım gibi geliyor fakat 1-2 başarılı transfer ile Villareal kariyeride hiç fena bir kariyer değil.

Sana önerim Atletico Madrid'dir.

Nesil
    2007
    Yer
    .

fernandez üstad ben forvete kimi koyayım thomasson,nihay,g.rossimi...
    Sol amc Nihat forvet olarak da Rossi'yi oynatmanı öneririm.

Bol transfer bütçeli ve başarılar alabileceğiniz bir kariyer isterseniz

Man.City

Son derece iyi bir kadro ve uzun süre başarılarla dolu bir kariyer isterseniz

Valencia

Çok iş yapılacak bir takım isterseniz

Dardanelspor

Yeteğinizi sınamak isterseniz

Hoffenheim

PORTO
    -Yabancı statüsü yok
    -Gençleri iyi ve altyapısından iyi genç futbolcular çıkıyor
    -Finans idare ede birkaç futbolcu sattıktan sonra transfer bütçesi iyileşir birde forvete takviye

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Wolverhampton Wanderers... Gerçekten zevkli. Bulunduğunuz lige göre güçlü bir takımınız var. Şampiyon olacağınızı söylediğinizde 3.3 milyon dolar transfer bütçesi veriyorlar ve bu parayla sizi şampiyonluğa taşıyacak gençleri alabilirsiniz.

20. Default

athletico madrid ve feyenoord'u öneririm (:

Nesil
    2007
    Yer
    Bahçelievler

Chelsea-Bremeni öneririm

Transfer bütçesi en az 15m dolar olan uzun soluklu oynaya bileceğim takım arıyorum.Bu özelliklere hangi takım uygun sizce.

Nesil
    2007
    Yer
    .

Quote Originally Posted by texas304 View Post
    Transfer bütçesi en az 15m dolar olan uzun soluklu oynaya bileceğim takım arıyorum.Bu özelliklere hangi takım uygun sizce.
    Manchester City olabilir.Atletico Madrid'in de bütçesi 15 m dolardan fazla diye hatırlıyorum.Ayrıca LOSC Lille Metropole takımı var.Fransa Ligi'nin bir takımıdır.Bana hep yüksek transfer bütçesi veriyorlar.Savunmasına,kaleye,forvete daha iyi futbolcular alırsan bayağı zevkli kariyer oluyor.O takıma da bir bakabilirsin bence.

saol lille i deniyeceğim

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by fernandez View Post
    Fransa Ligi'nden Auxerre'yi deneyebilirsin.
    başka önerisi olan var mı

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Arkadaşlar ben şöyle orta derece yada biraz üzerinde olabilecek bir takım arıyorum.İlk senede Şampiyonlar Ligi veya UEFA'ya gidebileceğim.Şu takımlar var ama karar veremedim.

tottenham
    hamburg
    zaragoza
    saint-etienne
    wolfsburg

Daha başka önerileriniz varsa yazar mısınız?

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Quote Originally Posted by çaalar View Post
    Saint-Etienne olabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

15 Gündür her akşam bir kariyer açıyorum , Türkiye,İtalya,İngiltere,İspanya,Almanya,Hollanda, Belçika,Rusya bu liglerden takımlarla oynadım..

Tam olarak aradığım şu:

Finansı iyi olsun transferde iyi oyuncuları almak zevkli geliyor bana..Lig gerçekten farketmez ama ligde orta sıralara oynasın..Ligden düşmemek için de değil çünkü amacım orta sıralardan şampiyon olmak..

Takımda bir yada iki tane bile oyuncu olsa çook iyi olur.

Man.City,Newcastle,Lazio,HSV bunlarla en az 4 sefer başlangıç yaptım..
    Hep bıraktım..

son olarak bilgisayarım iyi,5 - 8 - 10 tane lig açabilirim.

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    15 Gündür her akşam bir kariyer açıyorum , Türkiye,İtalya,İngiltere,İspanya,Almanya,Hollanda, Belçika,Rusya bu liglerden takımlarla oynadım..

Tam olarak aradığım şu:

Finansı iyi olsun transferde iyi oyuncuları almak zevkli geliyor bana..Lig gerçekten farketmez ama ligde orta sıralara oynasın..Ligden düşmemek için de değil çünkü amacım orta sıralardan şampiyon olmak..

Hep bıraktım..

Sana Paris Saint-Germain i öneririm finans sağlam oyuncular iyi orta sıra hedefliyor fransa sağlam lig

Thumbs up

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post

Tam olarak aradığım şu:

Hep bıraktım..

aradıgın takım kesinlikle son transferleri yapılmış halindeki totteham..orta sıralar hedefi ama 2 iyi transferle şampiyon yapabilirsin..veya arsenali dene derim..cvbını bekliyorm memnun olup olmagını.

Sayfa 10 / 17 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri