Man City
para bol iyi transferlerle sezonun iyi yerde bititrirsiniz yönetimde fazla başarı beklemiyor ztn
HSV
doğru taktiği bulursanız süper olur Bayern,Werder Bremen'e karşı yarışmak zevkli oluyor
Man City
para bol iyi transferlerle sezonun iyi yerde bititrirsiniz yönetimde fazla başarı beklemiyor ztn
HSV
doğru taktiği bulursanız süper olur Bayern,Werder Bremen'e karşı yarışmak zevkli oluyor
ya arkadaşlar ben yeni bi kariyer açmak istiyorum farklı bi ligde çok büyük geçmişi olan ama şu aralar orta sıralardan kurtulamayan bi takım çalıştırmak istiyorum yardım ederseniz çok sevinirim teşekkürler şimdiden![]()
arkadaşlar ben ispanya liginden bir takım seçmek istiorum; atletico madrid,villareal,valencia tercihlerimdir hangi takımı alayaım sizce...ayrıca valenciayı kimse önermemiş ama çok gzl bi takım vicente,villa,quanin gibi yıldız isimler var sizce hangi takım ve neden görüşleriniz için şimdiden tşkkrler
Atletico Madridi tek geçerim ispanyada çok sağlam kadrosu var bir önlibero birde dc al yeterli kadroya
ben villarreal'i düşünüorum fakat taktik olarak total dominasyon kullanıorum acaba fernandez'i sol kanatta oynatsam,pires'i sağ kanatta oynatsam sorun halolurmu...ayrıca nihatıda tek forvet oynatmak istiorum uyarmı acaba...
bu soru burda sorulurmu bilmiorum ama sizce villerreale hangi taktik uygundur...
Tabi ki sorabilirsin.Sonuçta burası takım hakkında bilgi alabileceğin bir yerdir.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=63459
Bu linkte bir taktik var.Zaten Villarreal ile denenmiş.Bu taktikle oynayabilirsin bence.Dizilişi beğenmez isen başka taktikler de söyleyebilirim gibime geliyor....
Kıyamet kopacak da olsa bırakınız adalet yerini bulsun....
Atletico Madrid çok iyi,favorimdir.Total dominasyon taktiğini kullanıyorum ve dmc'de sadece motta vardı eski Barcelonalı.Atletico Paranenseden Robertoyu aldım orayı takviye yaptım.Takımın kadro yapısı iyi,bütçe maaş ödemelerinde süper,transfer harcamalarında makul.Ofansif orta saha bol,yetenekli oyuncular var.Bir de tabiki Aguero varİleride sağ beke bir takviye yapılabilir.İspanya liginde kafaya oynayabilirsiniz...
fernandez üstad yorumlara baktım kimz taktiklerinide çok övmüşler sence kimz taktikleirinde iş varmı???yoksa verdiğin taktik dahamı iyi
fernandez üstad ben forvete kimi koyayım thomasson,nihay,g.rossimi...
Atletico Madrid
Kadro bakımından baya iyi bir kadroya sahip.Transfer bütçesi biraz kısıtlı.Forlan gibi yıldız oyunculara sahip.Agüero gibi bir geleceğin yıldızını elinde tutuyor.Ve finans olarakta oldukça iyi.Yani oynaması oldukça zevkli bir takım.
Valencia
Kupalarla dolu bir kariyer yaşamak istiyorsan tam senin takımın.Kadrosu La Liga'nın en iyi kadrolarından biri.Transfer bütçesi kısıtlı.Finans olarak orta halli.David Villa-Silva-Jo**uin gibi müthiş bir hücüm hattına sahip.Maçlar çok kolay kazanıldığı için bana o kadarda zevkli gelmiyor.
Villareal
Kadro bakımından diğer iki takıma göre daha sönük ama oda orta halli bir kadroya sahip.Transfer bütçesi olarak ise diğer iki kulübün önüne geçerek daha iyi bir rakam veriyor.Nihat gibi yakından tanıdığımız bir yıldıza sahip.Bana diğer iki takıma göre daha sönük bir takım gibi geliyor fakat 1-2 başarılı transfer ile Villareal kariyeride hiç fena bir kariyer değil.
Sana önerim Atletico Madrid'dir.![]()
Bol transfer bütçeli ve başarılar alabileceğiniz bir kariyer isterseniz
Man.City
Son derece iyi bir kadro ve uzun süre başarılarla dolu bir kariyer isterseniz
Valencia
Çok iş yapılacak bir takım isterseniz
Dardanelspor
Yeteğinizi sınamak isterseniz
Hoffenheim
PORTO
-Yabancı statüsü yok
-Gençleri iyi ve altyapısından iyi genç futbolcular çıkıyor
-Finans idare ede birkaç futbolcu sattıktan sonra transfer bütçesi iyileşir birde forvete takviye
Wolverhampton Wanderers... Gerçekten zevkli. Bulunduğunuz lige göre güçlü bir takımınız var. Şampiyon olacağınızı söylediğinizde 3.3 milyon dolar transfer bütçesi veriyorlar ve bu parayla sizi şampiyonluğa taşıyacak gençleri alabilirsiniz.
athletico madrid ve feyenoord'u öneririm (:
Chelsea-Bremeni öneririm![]()
Transfer bütçesi en az 15m dolar olan uzun soluklu oynaya bileceğim takım arıyorum.Bu özelliklere hangi takım uygun sizce.
Manchester City olabilir.Atletico Madrid'in de bütçesi 15 m dolardan fazla diye hatırlıyorum.Ayrıca LOSC Lille Metropole takımı var.Fransa Ligi'nin bir takımıdır.Bana hep yüksek transfer bütçesi veriyorlar.Savunmasına,kaleye,forvete daha iyi futbolcular alırsan bayağı zevkli kariyer oluyor.O takıma da bir bakabilirsin bence.
saol lille i deniyeceğim
Arkadaşlar ben şöyle orta derece yada biraz üzerinde olabilecek bir takım arıyorum.İlk senede Şampiyonlar Ligi veya UEFA'ya gidebileceğim.Şu takımlar var ama karar veremedim.
tottenham
hamburg
zaragoza
saint-etienne
wolfsburg
Daha başka önerileriniz varsa yazar mısınız?
15 Gündür her akşam bir kariyer açıyorum , Türkiye,İtalya,İngiltere,İspanya,Almanya,Hollanda, Belçika,Rusya bu liglerden takımlarla oynadım..
Tam olarak aradığım şu:
Finansı iyi olsun transferde iyi oyuncuları almak zevkli geliyor bana..Lig gerçekten farketmez ama ligde orta sıralara oynasın..Ligden düşmemek için de değil çünkü amacım orta sıralardan şampiyon olmak..
Takımda bir yada iki tane bile oyuncu olsa çook iyi olur.
Man.City,Newcastle,Lazio,HSV bunlarla en az 4 sefer başlangıç yaptım..
Hep bıraktım..
son olarak bilgisayarım iyi,5 - 8 - 10 tane lig açabilirim.