bence arkadaşın dediği gibi 12 uygun.13-14 bence fazla.ardadan daha hızlı değil servet.
bence arkadaşın dediği gibi 12 uygun.13-14 bence fazla.ardadan daha hızlı değil servet.
yok o kadar fark olmaz ama Servet önde bitirir bence de. Servet hızını alana kadar Arda biraz öne geçer ama sonunda bence de Servet kazanır. Servet Arda'dan 1 puan kadar daha hızlı olmalı. Arda 11 ise Servet 12, Arda 12 ise Servet 13 olmalı. Bence Arda 11, Servet 12 olabilir.
Kesinlikle katılıyorum.(20-30 abartı olmus bıraz ama 10metre kesın olur) Gecen sene servet maclarda arkasına kaçırdıgı butun adamları tekrar yakaladı ki zaten servet Shevchenko tarafından hezimete ugratıldıgı zamana gore kendıni hız acısından da cok gelıstırdı Hızlanma 9-hız ise 14 olmalı bence
Ama Determination'ın 20 olması şart. Sadece sakatlıgına ragmen degıl mac ıcersınde işler kotu gittigi zaman dahı 1 gol daha az yıyelım bıseler yapalım dıye olumune oynadıgını gorduk
Bende katılıyorum bu görüşe ama Arda iyi hızlanıyor ama hızı iyi değil.
Servet ise geç hızlanıyor.Arda'nın hızlı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.Tekniği ile oyuncu geçiyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ayrıca birşey sormak istiyorum;
Yaser'de herhangi bir gelişme olacak mı yoksa sadece PA değeri falan mı artırılacak.
(Daha önce sorulduysa özür dilerim)
Last edited by JunkChorn : 07.Ağustos.2008 at 08:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)