1 ile 30 arası toplam 1209 sonuç

Konu: [TSL] Galatasaray Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

bence arkadaşın dediği gibi 12 uygun.13-14 bence fazla.ardadan daha hızlı değil servet.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Lionel Andres Messi View Post
    bence arkadaşın dediği gibi 12 uygun.13-14 bence fazla.ardadan daha hızlı değil servet.
    arda ile 100 metre yarış yapsalar servet 20-30 metre fark atar herkesle iddaya girerim
    Fikirlerim burada

Nesil
    2007
    Yer
    East Unbool

Quote Originally Posted by extensor View Post
    arda ile 100 metre yarış yapsalar servet 20-30 metre fark atar herkesle iddaya girerim
    yok o kadar fark olmaz ama Servet önde bitirir bence de. Servet hızını alana kadar Arda biraz öne geçer ama sonunda bence de Servet kazanır. Servet Arda'dan 1 puan kadar daha hızlı olmalı. Arda 11 ise Servet 12, Arda 12 ise Servet 13 olmalı. Bence Arda 11, Servet 12 olabilir.

Kesinlikle katılıyorum.(20-30 abartı olmus bıraz ama 10metre kesın olur) Gecen sene servet maclarda arkasına kaçırdıgı butun adamları tekrar yakaladı ki zaten servet Shevchenko tarafından hezimete ugratıldıgı zamana gore kendıni hız acısından da cok gelıstırdı Hızlanma 9-hız ise 14 olmalı bence

Ama Determination'ın 20 olması şart. Sadece sakatlıgına ragmen degıl mac ıcersınde işler kotu gittigi zaman dahı 1 gol daha az yıyelım bıseler yapalım dıye olumune oynadıgını gorduk

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Bende katılıyorum bu görüşe ama Arda iyi hızlanıyor ama hızı iyi değil.
    Servet ise geç hızlanıyor.Arda'nın hızlı olduğunu kesinlikle düşünmüyorum.Tekniği ile oyuncu geçiyor.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Ayrıca birşey sormak istiyorum;

Yaser'de herhangi bir gelişme olacak mı yoksa sadece PA değeri falan mı artırılacak.
    (Daha önce sorulduysa özür dilerim)
    Last edited by JunkChorn : 07.Ağustos.2008 at 08:03 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri