Sayfa 11 / 17 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 488 sonuç

Konu: Takım Önerileriniz

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Altaylee1914 View Post
    Sana Paris Saint-Germain i öneririm finans sağlam oyuncular iyi orta sıra hedefliyor fransa sağlam lig
    Sağol PSG'yi denemedim.Orta sıra olması güzel.

Quote Originally Posted by ForeverGs View Post
    aradıgın takım kesinlikle son transferleri yapılmış halindeki totteham..orta sıralar hedefi ama 2 iyi transferle şampiyon yapabilirsin..veya arsenali dene derim..cvbını bekliyorm memnun olup olmagını.
    Tottenham çok başarılı geliyor bana ama orta sıra hedefliyorsa deneyebilirim.

Çok sağolun beyler önerileriniz için,eğer gerçekten bir takıma girsem 10sezon oynarım kesintisiz..Oyundan tamamen soğumamak için mutlaka bu tip bişey lazım.

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    15 Gündür her akşam bir kariyer açıyorum , Türkiye,İtalya,İngiltere,İspanya,Almanya,Hollanda, Belçika,Rusya bu liglerden takımlarla oynadım..

Tam olarak aradığım şu:

Finansı iyi olsun transferde iyi oyuncuları almak zevkli geliyor bana..Lig gerçekten farketmez ama ligde orta sıralara oynasın..Ligden düşmemek için de değil çünkü amacım orta sıralardan şampiyon olmak..

Takımda bir yada iki tane bile oyuncu olsa çook iyi olur.

Man.City,Newcastle,Lazio,HSV bunlarla en az 4 sefer başlangıç yaptım..
    Hep bıraktım..

son olarak bilgisayarım iyi,5 - 8 - 10 tane lig açabilirim.
    Oğulcan Lille'ye git.Kaliteli kadrosu var.İlk sezon avrupa maçları yok.Sağlam bir kadro kuracak kadarda iyi bir finansları var.32.000.000£ civarı bir para.Yaklaşık 60.000.000 $ yapıyor.

bence psv transfer bütçesi 26 mn kadaar afellay ve asiati ile bir servet kazanabilirsiniz ayrıca teknik kadro çok iyi

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by RoNNiE91 View Post
    Arkadaşlar ben şöyle orta derece yada biraz üzerinde olabilecek bir takım arıyorum.İlk senede Şampiyonlar Ligi veya UEFA'ya gidebileceğim.Şu takımlar var ama karar veremedim.

tottenham
    hamburg
    zaragoza
    saint-etienne
    wolfsburg

Daha başka önerileriniz varsa yazar mısınız?
    Yok mu bana önerebileceğiniz takımlar?

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Almanya ligi oynama çok basit.Bielefeld ile bile şampiyon olursun en geç 2.sezon, o kadar söyleyeyim yani.Tottenham'ı bence bi dene Burak, çok zevkli oluyor ayrıca Manchester City'de öyle.Kısaca Premier Lig'den şaşma derim ben..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Ben Tottenham da mutluyum huzurluyum başarılıyım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    15 Gündür her akşam bir kariyer açıyorum , Türkiye,İtalya,İngiltere,İspanya,Almanya,Hollanda, Belçika,Rusya bu liglerden takımlarla oynadım..

Tam olarak aradığım şu:

Finansı iyi olsun transferde iyi oyuncuları almak zevkli geliyor bana..Lig gerçekten farketmez ama ligde orta sıralara oynasın..Ligden düşmemek için de değil çünkü amacım orta sıralardan şampiyon olmak..

Takımda bir yada iki tane bile oyuncu olsa çook iyi olur.

Man.City,Newcastle,Lazio,HSV bunlarla en az 4 sefer başlangıç yaptım..
    Hep bıraktım..

son olarak bilgisayarım iyi,5 - 8 - 10 tane lig açabilirim.

Arkadaşım sana West Ham'ı öneririm.Bütçesi ve kadrosu güzel.Dean Ashton ve Bellamy gibi üst düzey forvetlerin var.ilk sene bende yanılmıyorsam ikiside gol krallığında ilk 2 sıradaydı. Ljungberg,parker, Kieon Dyer, Luis Boa morte A.Ferdinand ve Robert Green diğer iyi oyuncuların.Özellikle R.G. kalede süper.Bİr de Mark Noble gibi çok iyi bir genç oyuncun var.Ben 2.sene Chelsea'ye satmıştım ama ilk sene bende iyi işler çıkarmıştı.İyi bir taktik kurarsan takıma ilk sene avrupa kupalarına katılırsın.

Ben şu anda 5.sezonumdayım ve çok zevk alıyorum.
    Önceden yazdığım bir mesajdan alıntı..

Hatırlamıyorum ama heralde 2016 bırakmıştım.West Ham bence aradığın takım.

slm arkadaşlar
    yaw artık bıktım bub oyundan deme derecesine geldim oyunu açıyorum bi takımla başlıorum ama artık sarmıyor delircem oynamak da istiyorum ama bir türlü olmuyor
    bana öle bi takım önerin ki önemli liglerden birinde olsun berbat bi takım olsun kadro olarak falan ama transfer yapabilceğim 15-20 milyon dolar civarı bi bütçesi olsun
    lütfen artık yardım edin bu kardeşinize (

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul- Samsun- Isparta

Wigan'ı al derim. Hem İngiltere Premier'de hemde bütçesi 20 Milyon civarı. Kadrosu o kadarda kötü değil ama takviye yapman lazım. İnan zevk alırsın...

Quote Originally Posted by forzafedo View Post
    slm arkadaşlar
    yaw artık bıktım bub oyundan deme derecesine geldim oyunu açıyorum bi takımla başlıorum ama artık sarmıyor delircem oynamak da istiyorum ama bir türlü olmuyor
    bana öle bi takım önerin ki önemli liglerden birinde olsun berbat bi takım olsun kadro olarak falan ama transfer yapabilceğim 15-20 milyon dolar civarı bi bütçesi olsun
    lütfen artık yardım edin bu kardeşinize (

Sunderland..
    kesinlikle dene ve gör dediklerini okuyunca kafamda hemen sunderland aklıma geldi
    transfer için parası war eger gerekli transferlerini yapmassan küme düşer ama yaparsan tam istedigin zorlu orta sıraların üstlerine dogru yükselen bir klüp olursun.dene ve cvp at

Şimdi Sunderland i alcam bakalım ne olcak

tothenham la oynamak çok zevkli oluyo.denemeye değer.beklentiler çok yüksek degil.kadrosu çok mükemmel.finansı çok iyi.

ya forevergs arkadaşım bana sundurlend i aldırdın ei hoş güzel de tam dediğim gibi üst düzey lig de kadrosu çok ei olmayan bi takım ama ben 15-20 milyon dolar parası olsun da transfer yapayım dedim bu takımda 5 kuruş yok :s ne biçim iş bu yaw

Nesil
    2007
    Yer
    34

Sunderland'ın mı 5 Kuruşu yok ?? 20 - 25 milyon euro transfer bütçesi olması lazım.. Ayrıca Kenwyne Jones Adlı Forvet Hiç Bir İşe Yaramıyor 15 milyon euro civarına satabilirsin..

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

İngiltere Ligi'nde en kötü takımda bile 15 trilyon garanti bulunuyor...

acaba daha sonra tv geliri falan die mi gelio o bütçe?? şu an 1 ay falan falan geçti daha da külüp 1-2 milyon borçda... o dediğin adamı satacam zaten çünkü başka yolu yok onun yerine iki genç alsam ondan çok iş yapar

arkadaşlar barça manchester gibi zirvedeki takımlarlar başlamayı sevmeyenlere
    atletico madrodi önerebilirim hem de şiddetle
    takımın öncelikle iyi bi kadrosu var fm den biraz anlıosanız ve kilit oyuncuları satmazsanız ilk 4 e girip şampiyonlar liginin yolunu tutarsınız
    kilit oyuncular:
    *agüero --takımı almamın tek sebebi forvet arkası oynamasına rağmen ilk sezon 45 gol attı
    *forlan- *leo franco-*luis garcia

yalnız defansa takviye şart aklınızda bulunsun

Quote Originally Posted by forzafedo View Post
    ya forevergs arkadaşım bana sundurlend i aldırdın ei hoş güzel de tam dediğim gibi üst düzey lig de kadrosu çok ei olmayan bi takım ama ben 15-20 milyon dolar parası olsun da transfer yapayım dedim bu takımda 5 kuruş yok :s ne biçim iş bu yaw

nasıl yaw ben aldıgımda 18M bütçe verdiler üstelik bunu ligden düşmemek için verdiler :s
    oyuncuları satıp ucuz genc al tam istediğin gibi olur oturmamıs kadroyu oturtmak daha zevkli
    ilk sezon toparlayamasan bile 2.sezon toparlayıp avrupayı zorla cok zevkli hele birde bir gün şamp yapma hayali.tam bi managerlik!

Sunderland'i alın. Ekstra bütçe bile veriyorlar. Şu an Ortak Kariyerimizde 35 Milyon Euro harcadım trasnfere

Uzun soluku ve zevk alabileceğim transfer bütçesi 20M euro olan bir takım önerir misiniz

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Lile'yi al 70 trilyon falan vardı sanırım ben almıştım....

Lile'yi al 70 trilyon falan vardı sanırım ben almıştım....

Başka varmı Lille fazla zevkli gelmemişti.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Quote Originally Posted by texas304 View Post
    Uzun soluku ve zevk alabileceğim transfer bütçesi 20M euro olan bir takım önerir misiniz
    Manchester City,inanılmaz bir bütçe var ve 4 büyük kulüp zincirini kırıp ilk 4'e girme yarışı çok zevk veriyor.

Quote Originally Posted by texas304 View Post

Villareal.

Merhaba arkadaşlar,

çok iyi bir menajer değilim ve gittiğim (Tottenham,Everton,HSV) gibi kulüpleri şampiyonluk yarışına pek sokamıyorum ama avrupa kupalarında çeyrek-yarı-final'e vs. getirebiliyorum ligide 4-10 arası bitiriyorum genelde böyle takımlarda.

Acaba kendimi geliştirebileceğim vede orta sıralarda başarı bekleyen en iyi yani kendimi en iyi geliştirebileceğim kulüp hangisi Paris Saint-Germain diyenler var yazılardan okuduğum kadarıyla Paris Saint-Germain iyimidir istediğim özellikler için ?

Çünkü bu sefer böyle ortalarda derece yapıp oyunu vs. iyice çözüp bi' kulüpte 3+ yıl kalmak istiyorumda bol bol taktik denemek için vs. yeniden yeniden kariyer açmıyım

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Quote Originally Posted by DailyWalker View Post
    Merhaba arkadaşlar,

çok iyi bir menajer değilim ve gittiğim (Tottenham,Everton,HSV) gibi kulüpleri şampiyonluk yarışına pek sokamıyorum ama avrupa kupalarında çeyrek-yarı-final'e vs. getirebiliyorum ligide 4-10 arası bitiriyorum genelde böyle takımlarda.

Acaba kendimi geliştirebileceğim vede orta sıralarda başarı bekleyen en iyi yani kendimi en iyi geliştirebileceğim kulüp hangisi Paris Saint-Germain diyenler var yazılardan okuduğum kadarıyla Paris Saint-Germain iyimidir istediğim özellikler için ?

Çünkü bu sefer böyle ortalarda derece yapıp oyunu vs. iyice çözüp bi' kulüpte 3+ yıl kalmak istiyorumda bol bol taktik denemek için vs. yeniden yeniden kariyer açmıyım
    Evet PSG ile uzun yıllar çalışabilirsin ancak Fransa ligi sıkabiliyor.İngiltere'den istemiyorsun sanırım bu yüzden PSG dışında Fiorentina, Zaragoza, Lazio, Atletico'yu öneririm sana
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Quote Originally Posted by Cyzio View Post
    Evet PSG ile uzun yıllar çalışabilirsin ancak Fransa ligi sıkabiliyor.İngiltere'den istemiyorsun sanırım bu yüzden PSG dışında Fiorentina, Zaragoza, Lazio, Atletico'yu öneririm sana
    sağoalsın hocam önerin için , İngiltere gerçekten harika çok renkli geçiyor ama oradaki takımlar illa başarı istiyor ve kontrat bitiminde yolluyorlar kontrat istesemde..

İtalya pek istemiyorum zekvsiz geliyor bana ben bi' PSG ile başlıyım çalışmaya

ya ingiltere fransa almanya italya ispanya ve turkiye ligleri dışında onerdiğiniz 3 5 takımın şapiyonluk için yarıştıgı taraftarların oldugu ateşli bir lig ve takım soylermisiniz?
    arjentin portekiz brazilya ilk aklıma gelenler fantezik bir öneriniz var mı??

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

ya ingiltere fransa almanya italya ispanya ve turkiye ligleri dışında onerdiğiniz 3 5 takımın şapiyonluk için yarıştıgı taraftarların oldugu ateşli bir lig ve takım soylermisiniz?
    arjentin portekiz brazilya ilk aklıma gelenler fantezik bir öneriniz var mı??
    Rusya... Zenit çok zevkli oluyor. Spartak Moskova da zevkli olabilir.

Quote Originally Posted by Wesley Sneijder View Post
    Rusya... Zenit çok zevkli oluyor. Spartak Moskova da zevkli olabilir.

karar veremedim zenit mi alsam spartak mı. Cska yı onermemişsin bi nedeni var mı?

Sayfa 11 / 17 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon

Mesaj Yetkileri