Quote Originally Posted by DailyWalker View Post
Merhaba arkadaşlar,

çok iyi bir menajer değilim ve gittiğim (Tottenham,Everton,HSV) gibi kulüpleri şampiyonluk yarışına pek sokamıyorum ama avrupa kupalarında çeyrek-yarı-final'e vs. getirebiliyorum ligide 4-10 arası bitiriyorum genelde böyle takımlarda.

Acaba kendimi geliştirebileceğim vede orta sıralarda başarı bekleyen en iyi yani kendimi en iyi geliştirebileceğim kulüp hangisi Paris Saint-Germain diyenler var yazılardan okuduğum kadarıyla Paris Saint-Germain iyimidir istediğim özellikler için ?

Çünkü bu sefer böyle ortalarda derece yapıp oyunu vs. iyice çözüp bi' kulüpte 3+ yıl kalmak istiyorumda bol bol taktik denemek için vs. yeniden yeniden kariyer açmıyım
Evet PSG ile uzun yıllar çalışabilirsin ancak Fransa ligi sıkabiliyor.İngiltere'den istemiyorsun sanırım bu yüzden PSG dışında Fiorentina, Zaragoza, Lazio, Atletico'yu öneririm sana