Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 96 sonuç

Konu: ŞampiyonLar Ligi 2.Ön Eleme Rövanş Maçı ; Mtk-Fenerbahçe

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Arrow ŞampiyonLar Ligi 2.Ön Eleme Rövanş Maçı ; Mtk-Fenerbahçe

6 Ağutos 2008 Çarşamba

Mtk-Fenerbahçe Spor Klübü

Başlangıç saati: 21:45

Yayıncı Kanal ; NtvSpor

İlk maçı 2-0 kazandık ve rövanşa rahat gideceğiz Aragones ile takım basan koşan bir hava yakaladı..Maç yorumuma gelince rakip kendi sahasında olduğu için saldıracakdır o yüzden 3 farklı kazanırız diyorum
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

enaz 4-0 diyorum.Mtk kendini gösterme ugraşına girince savunmayı ihmaL edecektir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

MTK bu maçta defansa daha az önem vererek ilk dk.larda gol bulmak için saldıracaktır.Guiza'dan gol bekliyorum bu yüzden de tahminim 4-1 veya 4-0 FB galibiyeti yönünde

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Oh be evimizde rahat rahat izleyeceğiz
    bence de Mtk gol ya da goller için saldıracak..
    Bizde savunmayı iyi yapıp turu alacağız..

Nesil
    2005
    Yer
    Kocaeli

öf ya Kocaeli'de Ntvspor KabloTV'ye dahil olmadı.. izleyemicez maçı yine..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Adamlar yine defans yapacak biz yine 1 yada 2 farkla alacağız adamların düşüncesi yine gol yememek olur bence değiştirmezler
    Last edited by fmsmyrna : 01.Ağustos.2008 at 12:05

Nesil
    2006

MTK fark yememek için çıkacak veya turu geçmek için sadece forvet oynayacak hangi oyunu oynarsa oynasın bu maçta hiçbir süpriz olmaz, Fenerbahçe bu maçı kazanır ve ülkemize puan getirir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Daha farklı bir skor alacağımız düşüncesindeyim Randers maçı gibi olabilir ...

Kazanalım,ülke puanına katkımızı yapalım.

Maçı Ntvspor'un yayınlayacak olmasına çok sevindim,zira ilk maçı zor seyretmiştim dışarıda.Evimde seyredecek olmam sevindirici.

Maça gelince,zor bir maç olmaz,ciddiyeti elden bırakmayalım yeter.Farklı galibiyet ve Güiza'dan gol bekliyorum.Kazanıp,3.ön elemedeki rakibimizi bekleyelim.

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Ntvspor'un vermesi güzel olmuş.Euro 2008'den bu yana doğru düzgün maç izleyemiyordum.Maça gelince Fenerbahçe'nin zorlanacağını hiç düşünmüyorum.Turu geçeceklerdir.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Bu sefer fark olur
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Ntvspor'un vermesi güzel oldu.Ercan Taner'in anlatımı,Rıdvan Dilmen'in anlatımıyla çok daha güzel olucak.

Maça gelirsek bence yorum yapılacak bir karşılaşma değil.Çıkar ve kazanırız.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kezman, Maldonado, Yasin, Ali ve Deniz yine yok.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Deniz en baştan beri Hoca'nı gözüne giremedi çok büyük bir süpriz olmazsa kadroya giremez bundan sonra ...

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

NTVSpor veriyor maçı çok güzel oldu bu işte.MTK kendini elenmiş biliyor zaten pek sorun olmaz Fener turu geçer.Galibiyetle geçersek daha güzel olur ülke puanı açısından..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Zico'nun Cana yaptığını Aragones bu sene Yasine yapıyor yedek stoper olarak Canı seciyor bence Yasinin secmsi gerekli cunku Cana göre daha hızlı...
    Deniz'de cok zor zamanlar geçiriyor antremanda 100 metre kosusunda dede bile on geçmiş..
    Acaba ntv spor uydudan sifre koyar mı insanın aklına her türlü sey geliyor

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Farklı kazanırız. Eğer erken bir gol de bulursak 5-6'ya kadar gider.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

fener 2-0ın verdiği rahatlıkla 2.maçı da kazanır

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Can'ı kadroya alma sebebi altyapıdan çıkmış olması olabilir.Kaç oyuncu gerekiyor ki aktyapıdan Can,Gürhan,Semih bu üç oyuncu altyapıdan sayılıyor.Yoksa her aklı başında insan Yasin'i tercih eder.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

İlk maçı bildim bunu da bileceğim. Maçı Fenerbahçe 1-0 kazanır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

2.maç daha zor olucak berabere veya mtk galibiyetiyle bitebilir ama kensinlikle turu fenerbahce geçecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Quote Originally Posted by fmsmyrna View Post
    Can'ı kadroya alma sebebi altyapıdan çıkmış olması olabilir.Kaç oyuncu gerekiyor ki aktyapıdan Can,Gürhan,Semih bu üç oyuncu altyapıdan sayılıyor.Yoksa her aklı başında insan Yasin'i tercih eder.
    Volkan Babacan var Alt yapıdan..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Karizma_Aykut View Post
    Volkan Babacan var Alt yapıdan..
    4 oyuncu oluyor Uefa kaç kişi istiyor ki

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Biildiğim kadarıyla 3 ...

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

3'ten fazla olamaz.Bence Aragones Yasin 'i pek beğenmedi oysa Zico,onu Lugano-Edu nun direkt yedekleri olarak kullanıyordu.Can hiç güven vermiyor hele geçen sene Bursa macında Sinan'a yaptığı hareket ve penaltı cıldırmıstı beni...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Yasin'in Can'dan pek farkı yok her an hata yapabilecek bir oyuncu Çok fazla oynama şansı bulamıyor Bunun da etkisi olabilir Ama geöçen oynadığı hiçbir maçta güven veremedi bence

sakary Ali Misafir

FB bu sefer farka gider bence en az 3 gol atar

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Deniz,Can'a göre daha fazla ayakta durmayı biliyor Yasin Psv maclarında ,Gs derbilerinde iyi oynadı bence tek hatası Trabzon macındaydı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Deniz,Can'a göre daha fazla ayakta durmayı biliyor Yasin Psv maclarında ,Gs derbilerinde iyi oynadı bence tek hatası Trabzon macındaydı.
    Geçen sene maçlarını izledin mi bilmiyorum ama Yasin epey kötü Can'dan kiçbir farkı yok bana göre Sene başında çıkan stoper transfer haberleri de bundan olsa gerek Ayrıca PSV maçında PSV ortasahayı geçemedi ki Yasin'i değerlendirelim

Yasin bence Can'la kıyaslanmayacak kadar iyi bir stoper. Can'ın bir kere mental özellikleri yok, topa nasıl çıkması gerektiğini bile bilmiyor. Kafaya çıkılması yerde ayağını uzatıyor, ayağını uzatması gereken yerde kafasını uzatıyor. Can 100. yılımızda Kadıköy'de Sivasspor'a karşı oynadığımız maçta Servet'in attığı kafa golünde futbol zekasının yeteri kadar olmadığını göstermişti. Yine geçen yıl Bursaspor maçında, Gaziantepspor maçında (De Nigris'in attığı golde de hatası var) hiç güven vermedi ve iyi oynamadı. Hanginiz Can'ın iyi oynadığı bir maçı hatırlıyor ki?

Yasin, Can'a nazaran futbol zekası daha iyi olan bir futbolcu. Can, iyi bir stoper olmayacağını gösterdi ama Yasin öyle değil, çok iyi bir stoper olabilir oynadıkça. Geçen yıl Galatasaray maçlarında iyiydi, PSV ve CSKA maçlarında da başarılıydı, yaptığı hatalar elbette var ama en azından Can gibi sırıtmadı.

Aragones tahminim altyapıdan futbolcu bulundurulması gerektiği için Can'ı 18'e alıyor. UEFA'nın istediği oyuncusu sayısı kaç, tam olarak bilmiyorum ama Volkan Babacan ile Can Arat bu kıstasa uyuyorlar. Belki de bu yüzden değil de, henüz ikisini tanımadığı için böyle bir seçim yapmış olabilir, ama aklı başında her insan Yasin'in Can'dan daha iyi olduğunu anlayacağı için Aragones de kısa zaman sonra Can yerine Yasin'i düşünecektir. Her şeyden öte, Edu-Lugano'nun yedeği olması gereken kişi Önder'dir, zira asıl mevkiisi defansın göbeğidir. Yasin veya Can ise Önder'den sonra gelen ikinci yedek stoperdir.

Bugünkü MTK maçında kazanacağımızı düşünüyorum. Skor önemli değil, zevk veren, ışık veren, mücadeleci bir futbol ortaya koyalım da ha bir farkla ha iki farkla kazanmışız, farketmez.

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri