1 ile 30 arası toplam 96 sonuç

Konu: ŞampiyonLar Ligi 2.Ön Eleme Rövanş Maçı ; Mtk-Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Deniz,Can'a göre daha fazla ayakta durmayı biliyor Yasin Psv maclarında ,Gs derbilerinde iyi oynadı bence tek hatası Trabzon macındaydı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by scar face View Post
    Deniz,Can'a göre daha fazla ayakta durmayı biliyor Yasin Psv maclarında ,Gs derbilerinde iyi oynadı bence tek hatası Trabzon macındaydı.
    Geçen sene maçlarını izledin mi bilmiyorum ama Yasin epey kötü Can'dan kiçbir farkı yok bana göre Sene başında çıkan stoper transfer haberleri de bundan olsa gerek Ayrıca PSV maçında PSV ortasahayı geçemedi ki Yasin'i değerlendirelim

Nesil
    2007
    Yer
    Şehr-i Bursa

Quote Originally Posted by Fernando Gago View Post
    Geçen sene maçlarını izledin mi bilmiyorum ama Yasin epey kötü Can'dan kiçbir farkı yok bana göre Sene başında çıkan stoper transfer haberleri de bundan olsa gerek Ayrıca PSV maçında PSV ortasahayı geçemedi ki Yasin'i değerlendirelim
    Yasin hakkında Yorum yaptığım tüm macları izledim Deniz...
    Yasin gecen sene iyi oynadı gercekten kımse bunu ınkar edemez.Yerden cok daha iyi Can'a göre neyse....Maca saatler kaldı acaba 11 nasıl olacak.Semih ile mi baslayacak yoksa orta sahayı Emre ile kalabalık mı tutacak???Kazım'dan iyi bir performans bekliyorum artık bi de gol atsın

Mesaj Yetkileri