arkadaslar tartısmaya gerek yok steaua tabıkı saygımız war ama ofans gucumuz arkadan gelen adamlar bıle yeter kewell arda aydın olsun gruplara kalırız ama sonrası ıcın arkadasımızın dedıgı gıbı sart
arkadaslar tartısmaya gerek yok steaua tabıkı saygımız war ama ofans gucumuz arkadan gelen adamlar bıle yeter kewell arda aydın olsun gruplara kalırız ama sonrası ıcın arkadasımızın dedıgı gıbı sart
ŞL'de oynamamış bir oyuncu bulmak zorlaşacaktır şu andan sonra
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Ntvsporda alt yazı gecti Francee Football'un haberine göre Galatasaray Mılan Baros ile ilgileniyormuş.
bence yönetim büyük bir isim üstünde ..eğer bir forvet almak isteselerdi bunu 7 ağustosa kadar bitirirlerdi ama almışken en iyisi olsun hesabındalar bence..
Milan Baros olursa baya iyi olur..
Milan Baroş gelirse gerçekten süper hatta süper ötesi olur
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
ben hala ricardo oliveira diyorum başka birşey demiyorum..tam skibbe nin istediği tarz bir oyuncu
2. sırada humberto suazo olabilir bence..
Humberto sözleşme yeniledi diye biliyorum.
Ricardo Oliviera Real Zaragoza ile 1 yıllık sözleşme imzaladı yani o transfer yattı. Humberto Souza da sözleşme yeniledi. Yani ikiside olmaz
Futbolcu Bilgileri
Last edited by erdemzorer10 : 07.Ağustos.2008 at 23:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Vagner Love Flamengo'ya gidecekmiş galiba.O oraya gidene kadar biz alsak ya.Bir de bu sene en çok yandığım olay Crouch'un Portsmouth'a gitmesi..Tam bizim aradığımız adam.Toplara da vuruyor kafaya da çıkıyor.Alsak çok iyi olurdu aslında.
Necati Neden Kadroda düşünülmüyor :S ?
Adamın formda olmasını bekleyecek durumumuz yok valla, bulduğunu yazacak biri lazım bize. Naz çekecek durumda değil kulüp..
Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.
Last edited by Nocna Mora : 07.Ağustos.2008 at 23:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Futbolcu Bilgileri
Eskiden yok diyordum amacı bu değildir ama şimdi şüphelerim bariz derece de arttı. Post kasmaya çalışıyorsun ama bu kadar belli etme. Sen Crouch'un bonservis bedeline ve yıllığına ne kadar verildiğini biliyor musun? Ben söyleyeyim, Porstmouth bu adam için 11 mn avro ödedi Liverpool'a ve yıllık 2 mn avro verecek. Demek istediğim araştırmadan etmeden, basında haberi dahi olmadan 3-5 gündür takımınıza birçok forvet getirip geri gönderdiniz, burayı sohbet alanına dönderdiniz. Sadece sana veya senin gibi yapan arkadaşlara demiyorum. Genele söylüyorum. Ha mesajların tasasında da değilim ne de olsa transfer dönemi bittiğinde GMA gönderilecek konular, mesaj sayılarınız düşecek ama insanların sizler hakkında ki düşündükleri akıllarından silinmeyecek.
(/s)
Liste saat 01.00 a kadar yollanabilir. Yani oynayabilir; fakat acıklandı zaten Steau macı sonrasına kaldığı.
Bende hala umut var 1 e kadar uyumıyacağım beklicem belki Adnan Polat yapar bi delilik![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Arkadaslar lütfen su konuya mesaj yazmak için mesaj atmayın ya. Konuya bakıyorum biri mesaj atmış giriyorum bi bakıyorum bomboş mesaj. son 4-5 sayfada iyice geyik oluştu Umut'un dediği gibi.
Takım 2 forvetle oynarsa transfere ihtiyaç yok gibi gözüküyor Bursa maçını izleyeneler eminim görmüşlerdir.Ama tek forvet oynayacaksak kuvvetli,fuleli,çalım atabilecek,topu saklayabilecek bir oyuncu lazım.
Bursa maçını izledim mutlaka orta sahayla defansın birbirine yakınlaşması gerek nerdeyse aralarında 3-5 pas yapılıyor.Nonda-Ümit ikilisinden bir cacık olmaz kaliteli forvet almak lazım kesinlikle Milito gibi
Ayrıca son 5 akika 3 sol bekimizde sahadaydı![]()
Şimdi izledim maçı gerçekten çok zevkli bir maç olmuş Takım güzel bu kadroya Kewell Lincoln ve Meira da katılırsa ve biz Gene bu şekilde oynarsak Steau yu dağıtırız
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Maç sonunda Haldun üstünel in açıklamaları bana çok güzel umut verdi7 Ağustosdan sonra çok iyi birisini alıcaz merak etmeyin. Bendeki bütün heyecan gitti. Yani acaba birisini alırmıyız yoksa alamazmıyız heyecanı gitti . Çok iyi birisini alacağız bence sizde rahatlayın ve bekleyin
![]()
Last edited by Nedvedmania : 08.Ağustos.2008 at 01:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
biraz önce Haldun Üstünel ve Adnan Sezginin açıkamalarını dinledim ..
Haldun Üstünel : olivieira ile 3 hafta önceden anlaştık fakat kulübüyle ilgili görüşmeler sürüyo dedi..yani henüz bitmiş bişey yok oyuncuyla kesin olarak anlaşmışız lincoln de olduğu gibi oyuncunun bize gelme isteğini koz olarak kullanabilirz zaragozayla pazarlıkta..
Adnan Sezgin de ağustos sonuna kadar 1 hamlemiz daha var dedi..
staeu maçını geçersek şampiyonlar liginden gelecek olan gelirle oliveira içn ekstra kaynak da oluşturabilirz..
1 Hamlemiz değil birçok hamlemiz var. Haldun üstünelde Sadece Oliviera ile değil birçok futbolcu ile görüşüyoruz dedi
Hakan ön libero oynadı.Volkan Sol bek.Alpaslanda sol açık oynadı.Skibbe oyuncuları farklı mevkilerde deniyor hep.Hakan hiç iyi oynayamadı ön liberoda topu sürekli geri gönderdi.Sol bek oynaması daha iyi Hakanın.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
İnşallah Jardel gibi bir oyuncu alırız.Çok orta açıyoruz; kanatlarımız çok etkili.
Last edited by Her026 : 08.Ağustos.2008 at 01:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
öncelik ricardo oliveira da oldugu için hamleden kastım oydu birçok
oyuncuyla ilgilenelim hatta sayfalarca liste çıkaralım ama önceliğin oliveira
da olduğun herkes biliyor..yoksa bugünkü listede yeni futbolcunun adı
olurdu ama yönetim almışken en iyisi olsun istiyor..
şah çekip mat yapmak da ricardo oliveira ile oluyor işteo yüzden tek hamle büyük hamle
![]()
Last edited by erdemzorer10 : 08.Ağustos.2008 at 02:55