Sayfa 106 / 122 İlkİlk ... 65696104105106107108116 ... SonSon
3,151 ile 3,180 arası toplam 3657 sonuç

Konu: Galatasaray Transfer Haberleri

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

arkadaslar tartısmaya gerek yok steaua tabıkı saygımız war ama ofans gucumuz arkadan gelen adamlar bıle yeter kewell arda aydın olsun gruplara kalırız ama sonrası ıcın arkadasımızın dedıgı gıbı sart

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ŞL'de oynamamış bir oyuncu bulmak zorlaşacaktır şu andan sonra
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    istanbul

Ntvsporda alt yazı gecti Francee Football'un haberine göre Galatasaray Mılan Baros ile ilgileniyormuş.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

bence yönetim büyük bir isim üstünde ..eğer bir forvet almak isteselerdi bunu 7 ağustosa kadar bitirirlerdi ama almışken en iyisi olsun hesabındalar bence..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Milan Baros olursa baya iyi olur..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Milan Baroş gelirse gerçekten süper hatta süper ötesi olur
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

ben hala ricardo oliveira diyorum başka birşey demiyorum..tam skibbe nin istediği tarz bir oyuncu

2. sırada humberto suazo olabilir bence..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Humberto sözleşme yeniledi diye biliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ricardo Oliviera Real Zaragoza ile 1 yıllık sözleşme imzaladı yani o transfer yattı. Humberto Souza da sözleşme yeniledi. Yani ikiside olmaz
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Humberto sözleşme yeniledi diye biliyorum.
    oliveira da çıktığımız rakamlara kulübü monterrey i ikna ederiz bence..ama hala öncelik oliveira da bence..
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Ricardo Oliviera Real Zaragoza ile 1 yıllık sözleşme imzaladı yani o transfer yattı. Humberto Souza da sözleşme yeniledi. Yani ikiside olmaz
    bu kdr kesin konuşmamak gerek bence .. adnanların napacağı hiç belli olmz
    Last edited by erdemzorer10 : 07.Ağustos.2008 at 23:09 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vagner Love Flamengo'ya gidecekmiş galiba.O oraya gidene kadar biz alsak ya.Bir de bu sene en çok yandığım olay Crouch'un Portsmouth'a gitmesi..Tam bizim aradığımız adam.Toplara da vuruyor kafaya da çıkıyor.Alsak çok iyi olurdu aslında.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Necati Neden Kadroda düşünülmüyor :S ?

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by galatasaray12 View Post
    Necati Neden Kadroda düşünülmüyor :S ?
    cidden hiç adı da geçmiyor hiçbir yerde . birden sildiler adamı . yetenekli adamdı da formda olduğu zaman neler yaptığını herkes biliyor .

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Adamın formda olmasını bekleyecek durumumuz yok valla, bulduğunu yazacak biri lazım bize. Naz çekecek durumda değil kulüp..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

.......................
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by King_91 View Post
    cidden hiç adı da geçmiyor hiçbir yerde . birden sildiler adamı . yetenekli adamdı da formda olduğu zaman neler yaptığını herkes biliyor .
    Ama formdan düştü sorunda orda zaten
    Last edited by Nocna Mora : 07.Ağustos.2008 at 23:24 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by kaanali View Post
    Vagner Love Flamengo'ya gidecekmiş galiba.O oraya gidene kadar biz alsak ya.Bir de bu sene en çok yandığım olay Crouch'un Portsmouth'a gitmesi..Tam bizim aradığımız adam.Toplara da vuruyor kafaya da çıkıyor.Alsak çok iyi olurdu aslında.
    Eskiden yok diyordum amacı bu değildir ama şimdi şüphelerim bariz derece de arttı. Post kasmaya çalışıyorsun ama bu kadar belli etme. Sen Crouch'un bonservis bedeline ve yıllığına ne kadar verildiğini biliyor musun? Ben söyleyeyim, Porstmouth bu adam için 11 mn avro ödedi Liverpool'a ve yıllık 2 mn avro verecek. Demek istediğim araştırmadan etmeden, basında haberi dahi olmadan 3-5 gündür takımınıza birçok forvet getirip geri gönderdiniz, burayı sohbet alanına dönderdiniz. Sadece sana veya senin gibi yapan arkadaşlara demiyorum. Genele söylüyorum. Ha mesajların tasasında da değilim ne de olsa transfer dönemi bittiğinde GMA gönderilecek konular, mesaj sayılarınız düşecek ama insanların sizler hakkında ki düşündükleri akıllarından silinmeyecek.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Ama formdan düştü sorunda orda zaten
    belediyede 10dan fazla gol attı diye biliyorum ama zaten ben beğensem de beğenmesem de gelmicek zaten

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by 10672196 View Post
    Eskiden yok diyordum amacı bu değildir ama şimdi şüphelerim bariz derece de arttı. Post kasmaya çalışıyorsun ama bu kadar belli etme. Sen Crouch'un bonservis bedeline ve yıllığına ne kadar verildiğini biliyor musun? Ben söyleyeyim, Porstmouth bu adam için 11 mn avro ödedi Liverpool'a ve yıllık 2 mn avro verecek. Demek istediğim araştırmadan etmeden, basında haberi dahi olmadan 3-5 gündür takımınıza birçok forvet getirip geri gönderdiniz, burayı sohbet alanına dönderdiniz. Sadece sana veya senin gibi yapan arkadaşlara demiyorum. Genele söylüyorum. Ha mesajların tasasında da değilim ne de olsa transfer dönemi bittiğinde GMA gönderilecek konular, mesaj sayılarınız düşecek ama insanların sizler hakkında ki düşündükleri akıllarından silinmeyecek.
    Çok haklısın

Arkadaşlar birşey sorucam. Eğer biz tam olarak bu saatde bu dk da bu sn de birisini alırsa ŞL de oynayabilirmi ?
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Liste saat 01.00 a kadar yollanabilir. Yani oynayabilir; fakat acıklandı zaten Steau macı sonrasına kaldığı.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Bende hala umut var 1 e kadar uyumıyacağım beklicem belki Adnan Polat yapar bi delilik

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Arkadaslar lütfen su konuya mesaj yazmak için mesaj atmayın ya. Konuya bakıyorum biri mesaj atmış giriyorum bi bakıyorum bomboş mesaj. son 4-5 sayfada iyice geyik oluştu Umut'un dediği gibi.

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Takım 2 forvetle oynarsa transfere ihtiyaç yok gibi gözüküyor Bursa maçını izleyeneler eminim görmüşlerdir.Ama tek forvet oynayacaksak kuvvetli,fuleli,çalım atabilecek,topu saklayabilecek bir oyuncu lazım.

Nesil
    2006
    Yer
    TATANGALAR

Bursa maçını izledim mutlaka orta sahayla defansın birbirine yakınlaşması gerek nerdeyse aralarında 3-5 pas yapılıyor.Nonda-Ümit ikilisinden bir cacık olmaz kaliteli forvet almak lazım kesinlikle Milito gibi
    Ayrıca son 5 akika 3 sol bekimizde sahadaydı

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Şimdi izledim maçı gerçekten çok zevkli bir maç olmuş Takım güzel bu kadroya Kewell Lincoln ve Meira da katılırsa ve biz Gene bu şekilde oynarsak Steau yu dağıtırız
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Maç sonunda Haldun üstünel in açıklamaları bana çok güzel umut verdi 7 Ağustosdan sonra çok iyi birisini alıcaz merak etmeyin. Bendeki bütün heyecan gitti. Yani acaba birisini alırmıyız yoksa alamazmıyız heyecanı gitti . Çok iyi birisini alacağız bence sizde rahatlayın ve bekleyin
    Last edited by Nedvedmania : 08.Ağustos.2008 at 01:20 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

biraz önce Haldun Üstünel ve Adnan Sezginin açıkamalarını dinledim ..

Haldun Üstünel : olivieira ile 3 hafta önceden anlaştık fakat kulübüyle ilgili görüşmeler sürüyo dedi..yani henüz bitmiş bişey yok oyuncuyla kesin olarak anlaşmışız lincoln de olduğu gibi oyuncunun bize gelme isteğini koz olarak kullanabilirz zaragozayla pazarlıkta..

Adnan Sezgin de ağustos sonuna kadar 1 hamlemiz daha var dedi..

staeu maçını geçersek şampiyonlar liginden gelecek olan gelirle oliveira içn ekstra kaynak da oluşturabilirz..

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

1 Hamlemiz değil birçok hamlemiz var. Haldun üstünelde Sadece Oliviera ile değil birçok futbolcu ile görüşüyoruz dedi

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    1 Hamlemiz değil birçok hamlemiz var. Haldun üstünelde Sadece Oliviera ile değil birçok futbolcu ile görüşüyoruz dedi
    birçok futbolcu içerisinden birtanesi alınacak hepsini alacak halimiz yok

Nesil
    2008
    Yer
    Eskişehir

Quote Originally Posted by sitte View Post
    Bursa maçını izledim mutlaka orta sahayla defansın birbirine yakınlaşması gerek nerdeyse aralarında 3-5 pas yapılıyor.Nonda-Ümit ikilisinden bir cacık olmaz kaliteli forvet almak lazım kesinlikle Milito gibi
    Ayrıca son 5 akika 3 sol bekimizde sahadaydı
    Hakan ön libero oynadı.Volkan Sol bek.Alpaslanda sol açık oynadı.Skibbe oyuncuları farklı mevkilerde deniyor hep.Hakan hiç iyi oynayamadı ön liberoda topu sürekli geri gönderdi.Sol bek oynaması daha iyi Hakanın.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    İnşallah Jardel gibi bir oyuncu alırız.Çok orta açıyoruz; kanatlarımız çok etkili.
    Last edited by Her026 : 08.Ağustos.2008 at 01:33 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Quote Originally Posted by erdemzorer10 View Post
    birçok futbolcu içerisinden birtanesi alınacak hepsini alacak halimiz yok
    Ben alcaz demedimki hamle yapacağız dedim.

Piyonu ilerletmek hamledir ama şah çekip mat yapmak ayrıdır

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
    Ben alcaz demedimki hamle yapacağız dedim.

Piyonu ilerletmek hamledir ama şah çekip mat yapmak ayrıdır

öncelik ricardo oliveira da oldugu için hamleden kastım oydu birçok

oyuncuyla ilgilenelim hatta sayfalarca liste çıkaralım ama önceliğin oliveira

da olduğun herkes biliyor..yoksa bugünkü listede yeni futbolcunun adı

olurdu ama yönetim almışken en iyisi olsun istiyor..

şah çekip mat yapmak da ricardo oliveira ile oluyor işte o yüzden tek hamle büyük hamle
    Last edited by erdemzorer10 : 08.Ağustos.2008 at 02:55

Mesaj Yetkileri