Evet Skibbe kötülenmemeli ŞL maçları ve lig oynansın devre arasında başarılı ve ya başarısız olup olmadığı konuşulur
Evet Skibbe kötülenmemeli ŞL maçları ve lig oynansın devre arasında başarılı ve ya başarısız olup olmadığı konuşulur
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
ben güveniyorum kendisine..22 yıllık bir tecrübe ve almanyada hangi futbolcuya mikrofon uzatsalar herkes övüyor küme düşecek takımı zirveye çıkardı deniyor(leverkusen) ..
biraz sabır biraz anlayış lazım..bu pırlanta gibi adamı kaybetmeyelim..
Katılıyorum Leverkusen'i neydi ne yaptı ayrıca gençlerimiz çok iyi ve Skibbe gençlerin değerini biliyor bu da takımımız için bir "+" Sezon sonunda Skibbe'yle en az 5 yıllık bir anlaşma yapılmalı diye düşünüyorum..
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Aygün Bursa macını izlemedin sanırım? Sayabildigim İvankov 6 top cıkardı. Nonda'nın 2-3 tane karsı karsıya abanıp auta gönderdigi top var, M.Topal'ın direkten dönen topu var. Hucum olarak cok pozisyon buluyoruz, sorun sn vuruşlarda. Resmi maclarda daha ciddi olacaktır oyuncular. Bunlar hazırlık macı ölcü degil bunlar.
gol atamanın skibbe ile ne alakası var sonuçta pozisyona girebiliyoruz ve lincoln kewell birde alacağımız forvetten yoksunuz yani ve sonuçta bu bir hazırlık maçı..Leverkuseni iyi yerlere getirdi bir çok genc oyuncu kazandırdı adler castro gibi..Zenith olmasa büyük ihtimal uefayıda alacabilirlerdi..Sonuçta bu adam bize 5 tane attı gol sorunu td den değil oyunculardan![]()
Skibbe Neler yapti Leverkusende ? Biri anlatirsa sevinirim...
Eğer Skibbe'yi Fenerbahçe alsaydı kimbilir kendisi için neler söylenirdi rakip takım taraftarları tarafından.. başarısız, deneyimsiz , Leverkusen'de napmışta Fener'e geliyor vs gibi..
bundesliganın sıradan takımı haline gelen leverkuseni şahlandırdı..leverkusen küllerinden doğdu ..şampiyonluğu bile zorladı..
gençlere verdiği önemi transfer politikasında ve kadro rotasyonunda gösterdi..leverkuseni çok koşan çabuk sonuca giden bir takım haline getirdi...
uefa da çeyrek finale kadar ilerledi..
milli takımlara 10 a yakın futbolcu verdi..
yıllarca alman milli takımında çeşitli görevlerde bulundu, ümit milli takımı çalıştırdı..dortmund alt yapısında görev alarak birçok genç futbolcu kattı alman futboluna..
22 yıllık kariyeri olan skibbe nin sadece bu saydıklarım başarıları bile çok önemli bence..
Şahlandırılan Leverkusen geçen seneyi 7.sırada 51 Puanda liderin 25 puan gerisinde bitirmiş.Uefa'da çeyrek finale kadar gelmesi başarımıdır Leverkusen gibi Avrupa'da isim yapmış bir takım ile ?
evet gençlere önem vermesi ve alt yapılarda çalışmış olması GS için bir avantaj
Futbolcu Bilgileri
takip ettinmi bilmiyorum ama leverkusen son haftalarda puan kayıpları yapmasa ligi çok daha üst bir konumda bitirecekti..ayrıca leverkusen gibi sıradanlaşan bir takımı almanyanın en iyi en pozitif top oynayan takımlarından biri haline getirmesi herkes tarafından söylenen birşey..alman futbolundan kime mikrofon uzatılsa aynı şeyi söylüyor..en son örneği nuri şahin..takip etmeni öneririm..
şu anki leverkusen in avrupada çeyrek final oynaması başarıdır..
Onlar Çeyrek Final oynuyorsa UEFA'da; bizim kadromuz Leverkusen'den daha iyi olduğundan bizde ŞL'de Çeyrek Final oynarız diye düşünüyorum...
Futbolcu Bilgileri
Aygün yapma Allah aşkına..Tamam t.d'miz tecrübesiz veya herhangi başarısı olmayan biri olabilir ama Bursa maçında gerçekten iyi oynadık..
Bir de Steaua maçında çift forvet oynayacaksak bence Nonda-Kewell veya Nonda-Yaser oynamalı.Tek forvet oynayacaksak kesinlikle Yaser.Nonda'dan şu ana kadar daha iyi bir performans gösterdiği konusunda hemfikiriz sanıyorum.
dışarda olsun bu forumda olsun genelde hep fb-gs taraftarları birbirlerine laf sokuyorlar , transferleriyle ilgili geyikler yapıyorlar. ( Guiza - Kewell transferi gibi) o yüzden Fenerbahçe.
Bu forumda öyle şeylere izin yok zaten![]()
Futbolcu Bilgileri