1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Kolektif Tek Kale 2(Her takıma uyan versiyon)

Hybrid View

Quote Originally Posted by aykutgs54 View Post
    Bunu nasıl kurcaz yorumsuz kardes ?
    Oyun içinde antrenman bölümüne gelip hafif sağ üstte düzenle kısmından indirdiğin yerden seçeceksin.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Comrade Alberto View Post
    taktiğin ss'sini oyuncu gereksinimlerini koyarsan sevinirim.
    Ss koymam zor ama bilgi verebilirim.Diziliş 4-4-2.Defansın kanatlarındaki oyuncular sürekli ileri çıkıp hücuma katkıda bulunuyor.Orta sahanın kanatlarındaki oyuncular da içe katedip oluşan boşluklardan bol pozisyon buluyor.Genelde tek kale halinde geçen maçta çok fazla pozisyon yakalıyorsunuz ve oyunun kontrolü sizde kalıyor.Dönen toplarda sizde kaldığı için kontra yeme olasılığı çok az.
    Last edited by yorumsuz1i : 12.Ağustos.2008 at 16:51 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Quote Originally Posted by yorumsuz1i View Post
    Oyun içinde antrenman bölümüne gelip hafif sağ üstte düzenle kısmından indirdiğin yerden seçeceksin.
    .
    .
    .
    Quote Originally Posted by yorumsuz1i View Post
    Birleştirilen Mesaj:

Ss koymam zor ama bilgi verebilirim.Diziliş 4-4-2.Defansın kanatlarındaki oyuncular sürekli ileri çıkıp hücuma katkıda bulunuyor.Orta sahanın kanatlarındaki oyuncular da içe katedip oluşan boşluklardan bol pozisyon buluyor.Genelde tek kale halinde geçen maçta çok fazla pozisyon yakalıyorsunuz ve oyunun kontrolü sizde kalıyor.Dönen toplarda sizde kaldığı için kontra yeme olasılığı çok az.

ben indirdiğim taktikleri oynatamıyorum nerden seçiyoz taktiğiı tam olarak, senın dedıgın yerden çıkaramadım

Mesaj Yetkileri