1 ile 24 arası toplam 24 sonuç

Konu: Kolektif Tek Kale 2(Her takıma uyan versiyon)

Hybrid View

kesinlikle cok başarılı indirip guzelce deneyip yorumlarımı soyluycem.

Dar oldugu için sadece bazı maçlar hiçbir pozisyon olmadan gecio yani rakip savunmayı acamıyor o yuzden ben geniş yaptım genişliği.Bunun dışında hata bunun yanısıra bile taktik mukkemmel otesi.Harika birşey olmus eline saglık bi ss ekliyorum cok enteresan:

Last edited by davidvilla : 21.Ağustos.2008 at 04:16

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    kesinlikle cok başarılı indirip guzelce deneyip yorumlarımı soyluycem.

Dar oldugu için sadece bazı maçlar hiçbir pozisyon olmadan gecio yani rakip savunmayı acamıyor o yuzden ben geniş yaptım genişliği.Bunun dışında hata bunun yanısıra bile taktik mukkemmel otesi.Harika birşey olmus eline saglık bi ss ekliyorum cok enteresan:

Çok güzel tespit etmişsin.Ben Yozgatspor'la oynadığım için büyük takımlara karşı topu ayağımda daha çok tutmak ve rakibin üstüme rahatça gelip gol atmasını engellemek amacıyla dar alanı ve kısa pası tercih ediyorum.Senin yaptığın gibi rakip bizden daha güçsüzse ya da gücü bize yakınsa yani favori olduğumuz maçlarda alanı belirli oranlarda genişletmek ve pas seçeneğini biraz ortaya çekmek daha doğru.Ama karşınızda mutlak favori bir rakip varsa ve beraberlik sizin için iyi bir sonuçsa taktiği olduğu gibi kullanmak size en azından beraberliği getirecektir.Bir de bu tip maçlarda kontra atak seçeneğini kullanmak iyi bir seçenek olarak düşünülebilir.Ama kısa pas ve dar alanda oynadığımız için bu seçenek pek işe yaramayacaktır.Ssde de gösterdiğin gibi bir taktiğin defansif yönü ancak bu kadar iyi olabilir.Ofansa da yukarda belirttiklerimizin dışında alternatifler getirme çabasındayım.
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Taktiğin sorunsuz olarak çalışan linki davidvilla nickli arkadaşın koyduğu yukardaki resmin hemen üstündeki link.Diğer linkler çalışmıyor.
    Last edited by yorumsuz1i : 21.Ağustos.2008 at 12:10 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Mesaj Yetkileri