1 ile 30 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Threaded View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ee hızı 1 finishing 20 adamda top ona gelirse adım atmadan çakar çatala
    sen istersen 20 hız 20 hızlanma ol finishing ve composure özürlüysen (örn etoo martins) adamlar sana getirir getirir sen kaleciye vurursun getirirler verirler auta vurursun
    şu iki senede etoo yerine adebayor - klose falan olsa varya 70-80 tane gol atarlardı. arkasında messi ronaldinho varken.

ben diyorum araştırın 10 ligin son 10 gol kralını kıyaslayın finishingimi iyi hızımı
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    bakın aklıma geldi. ligde bulunan hızı finishiginden yüksek oyuncular.
    serhat akın, youla, promise, ömer rıza, serkan çalık, balili, cangele, jaba, tita, theoue, murat hacıoğlu, holosko, atkinson, tuncay ve birsürü

hangisi gol kralı olmuş yada hangisi potaya girmiş . Ligin en değerlilerinden holosko bile yeni 14 gol attı. angisi 15 golü geçmiş bunların kaç senedir.

Bir çoğu uzun stoperlerden dayak yeyip kaybolduğu için kanatlara çekilmemişmi (hepsi çekilmiş )

bide gol krallarına bakın yada krallığa yalaşanlara hakan şükürler jardeller noumalar fatih tekkeler ümit karanlar hoijdonklar zafer biryollar okanlar falan

santrafor bu saydıklarımdır. her ligde gol krallığına bu adamlar oynar.

bir santrafor için finsihing composure off the ball jumping streng hız hızlanmadan çok daha önemlidir.

aksine iddaa eden en fazla beni cehaletiy sinir eder. onun dışında bi işe yaramaz iddası
    Last edited by extensor : 13.Ağustos.2008 at 00:19 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
    Fikirlerim burada

Mesaj Yetkileri