1 ile 30 arası toplam 1016 sonuç

Konu: [TSL] Fenerbahçe Araştırması FM2008 - 8.0.2

Hybrid View

Güiza için extensor hızlanmasıyla ilgili bir şey söylemiş de merak ettiğim nokta extensor Güiza'yı kaç defa izledin de yorum yapıyorsun hızı ve hızlanmasıyla ilgili? Mallorca'da en az 10 maçını izlediysen o zaman dediklerini saygı duyarım ama 2-3 maçını seyrettiysen bu yorumlarına katılmıyorum. İspanyol araştırmacıların bir bildiği vardır değil mi?

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    Güiza için extensor hızlanmasıyla ilgili bir şey söylemiş de merak ettiğim nokta extensor Güiza'yı kaç defa izledin de yorum yapıyorsun hızı ve hızlanmasıyla ilgili? Mallorca'da en az 10 maçını izlediysen o zaman dediklerini saygı duyarım ama 2-3 maçını seyrettiysen bu yorumlarına katılmıyorum. İspanyol araştırmacıların bir bildiği vardır değil mi?
    Ispanyol arastirmacilarin bir bildigi oldugu konusuna katilmamakla beraber , henuz degelendirmek icin pek izlemedigimize katiliyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eGowiCh View Post
    10 maç izlemişimdir. fenerbahçede üç avrupa şampiyonasında 1 (yunan maçı)
    mallarco da da 6 maç mutlaka izlemişimdir.
    ki hız hızlanması bir gökhan gönül kadar yoktur herkes biliyor bunu değilmi yada bir uğur boralda değil
    Fikirlerim burada

Mesaj Yetkileri