Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456
151 ile 171 arası toplam 171 sonuç

Konu: Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu İlk Maçı: Partizan - Fenerbahce

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Uğur yetenekli fakat istikrarsız bir oyuncu. Gün olur (Sevilla maçları gibi) karşısında Daniel Alves bile olsa dağıtır rakip takımı fakat gün olur karşısında sıradan oyuncular olsa bile etkili olamaz.

Gürhan bu sene geçen sene Gökhan'ın yaptığı patlamayı yapabilir.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by hp-fm-gs View Post
    Uğur Boral'a Euro 2008'de "yetersiz" dediğimiz zaman bize karşı çıkan arkadaşlar vardı. Haklı çıktığımızı düşünüyorum. Sürekli bir oyuncu olmadığı için her zaman göz önünde olamıyor. Bu da taraftarın hoşuna gitmiyor doğal olarak..

Orada karşı çıkılmasının sebebi elmizde ondan daha iyi bir sol açık yoktu o şartlarda.Tabi Arda,Tuncay gibi oyunculardan sonra.Yani zaten yedekti takımda.Sadce bir maçta ilk 11'de oynamış ve Almanya'ya hem golünü atmış hemde iyi oynamıştı.

İstikrarsız bir futbolcu olduğunu ve bu takıma bir sol açık almamız gerktiğini söylüyordum ne zmandan beri.Gürhan ligi birkaç maç dışında götürür ama Avrupada bişey yapamaz.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Kazım'a tepkiler büyük...!
    Taraftarlar bir maçta(Mtk) vezir ettikleri Kazım'ı, dünki kötü performansı, umursamaz tavırları ve daha da önemlisi kulüp için manevi değeri yüksek olan formayı yere fırlatması sonucu rezil ettiler...Yarısından fazlası gönderilmesi gerektiğini savunuyor, forumları takip ettiğim kadarıyla vardığım kanı bu...

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Eğer formayı gerçekten yere attıysa taraftar tepkisinde haklı bence..
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Kazım'ın umarsamaz bi hali var zaten..

Tomas en son formayı attığında kadro dışı kalmış ve gönderilmişti. Kazım da para cezası alabilir, kadro dışı da bırakılabilir, eğer gerçekten böyle bir şey yaptıysa cezasını çekmeli, kadro dışı bırakılmalı.

Nesil
    2006

Kazım'a herhangibi bir tepki yok. Tomas o formayı atarken daha sahadan çıkmadan yere çok sert bir şekilde bıraktı. Kazım ise saha kenarında ki kulübede oturmak üzereyken attı. Zaten her futbolcu atar ama; atarken düşündüğü niyet önemli.

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Kazım'a herhangibi bir tepki yok. Tomas o formayı atarken daha sahadan çıkmadan yere çok sert bir şekilde bıraktı. Kazım ise saha kenarında ki kulübede oturmak üzereyken attı. Zaten her futbolcu atar ama; atarken düşündüğü niyet önemli.
    Batuhan tepki yok falan diyip adamı yalancı durumu sokma; mesajları tek tek alıntı yaptırtma.Hatrı sayılı bir kesim tepki gösterdi.Tabi tepki gösterenlere karşı çıkanlar da baya bir fazlaydı, yere fırlatmadı sinirli bir şekilde bıraktı diyenler.Ben sadece okuduklarımı söyledim

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by BlackEagle19o3 View Post
    Batuhan tepki yok falan diyip adamı yalancı durumu sokma; mesajları tek tek alıntı yaptırtma.Hatrı sayılı bir kesim tepki gösterdi.Tabi tepki gösterenlere karşı çıkanlar da baya bir fazlaydı, yere fırlatmadı sinirli bir şekilde bıraktı diyenler.Ben sadece okuduklarımı söyledim
    Grup CK & GFB'nin resmi sitelerinin yanı sıra a.n.t.u'da herhangibi bir tepki yok. Bu yüzden bana göre sorun yok. He forumda üyelerin yazması tepki oluşturur mu bilmem. Türkiye'de 70milyon insan yaşıyor. Bu insanlar içinde elbette tepki gösteren Fenerbahçeli çıkar o yüzden bana göre sorun yok.

Bu arada seni yalancı durumuna düşürmek istemem, zatende öyle bir amacım yok.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Eğer formayı fırlattıysa "ben görmediğim için eğer yazdım" mutlaka bunu gören olmuştur ve Aragones'e söylemiştir. Aragones de gereken cezayı mutlaka verecektir. Kazım'ı adam edebilecek birisi, bu yaşta bu şekilde takımdan gönderilip parlak geçmesi muhtemel futbol kariyerinin sönük geçmesine izin vermez. Oyuncuyu kazanacaktır.

Ama taşıdığı formanın ağırlığı, değeri çok fazladır. Onu öyle yere fırlatmak cezasız kalmaz, gereken cezanın eğer olay doğruysa verileceğinden şüphem yok.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

İspanya orta sahada tek kanat oynuyordu euro 2008de bence böyle daha iyi olur hem emre hem yeni ön libero oynar kazım veya uğurdan biriside çıkar..

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Yalnız formayı atıp atmadığı kesin değil. Kimsede buna dair bir gözlem ve belge yok?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Ben pozisyonu görmedim ama tahminimce abartılacak bir şey yoktur kazım sadece dikkatsiz davramıştır..Kasten olmayadabilir yani..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

kazım'ın formayı atıp atmaması tartışılacak bir durum değil, futbolcu o anda sinirlenip üzerindekini atabilir, bu herhangi bir nesne de olabilir, bu takıma yapılmış bir saygısızlık anlamına gelmez. "forma kutsaldır aman ha" gibi bağnazlıklardan kurtulalım. neden öfkeyle yapılmış bir anlık hareketmiş diye değerlendirmiyoruz da buralara çekiyoruz.
    formasını yere ne kadar sert attığının dahi tartışmasını bile yapmışsınız yani söyleyecek söz bulamıyorum, böyle gereksiz konuları abartıp tartışma konusu yapmayın lütfen.
    ayrıca bazı arkadaşlar kazım'ın bu haberini provokatif bir dille foruma taşımışlar
    buna da gerek yok, lütfen biraz daha bilinçli hareket edelim.

Nesil
    2007
    Yer
    34

fmsmyrna die bi arkadaş vardı (hala var xD) durmadan sistemde orta saha boş kalıyor diyordu
    Bu doğru ama bunun nedeni oyuncu karakterleri
    Alex Boral savunma yapan oyuncular deil ve Boral'ın yerine Emre denense iyi olur
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by ogcj_me View Post
    fmsmyrna die bi arkadaş vardı (hala var xD) durmadan sistemde orta saha boş kalıyor diyordu
    Bu doğru ama bunun nedeni oyuncu karakterleri
    Alex Boral savunma yapan oyuncular deil ve Boral'ın yerine Emre denense iyi olur
    Emre ? SoLda ?
    Oynamaktan nefret ettiği böLgede oynatarak hiçbirşey kazanamaz fenerbahçe.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Quote Originally Posted by garydelgadov View Post
    Emre ? SoLda ?
    Oynamaktan nefret ettiği böLgede oynatarak hiçbirşey kazanamaz fenerbahçe.
    Sen sistemi tam olarak bilmiyorsun galiba arkadaşım
    Boral ortaya yakın solda oynuyor ve zaman zaman Selçuk'a yardım etmesi gerekiyor
    Bunuda en iyi Emre yapar
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Orta saha boş kalıyor derken nedenlerini de yazmıştım.Uğur Boral ve Kazım kanat oynamayı seven oyuncular onları içeriye pek fazla çekemiyoruz.Oyun karakterleri gereği sürekli kanadı savunuyorlar.İspanya orta sahasında Senna,Xavi,İniesta,Silva bu dört oyuncuda göbeği iyi kapatıyorlar,birbirlerine yakın oynuyorlardı.

Uğur'un yerine Emre oynamalı artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Quote Originally Posted by ogcj_me View Post
    Sen sistemi tam olarak bilmiyorsun galiba arkadaşım
    Boral ortaya yakın solda oynuyor ve zaman zaman Selçuk'a yardım etmesi gerekiyor
    Bunuda en iyi Emre yapar
    Eğer öyLeyse biLe Emre iş yapmaz.Emreden maksimum verim aLmak için şef oLarak oynatmaLısınız yani şuanda Semihin eskiden Alexin oynadığı öLgedeki ora Alexin mekanı.Yani yine aynı oLay ortaya çıkıyor.Emre çok iyi bir transfer ama gereksiz Lüks için yapıLmış bir transfer.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

NtsSpor seyrederken alt yazıda geçen canlı skor ekranında Fenerbahçe'nin 2-0 geride olduğunu görünce açıkcası çok şaşırdım çünkü Fenerbahçe'nin Partizan'dan daha güçlü olması sebebiyle böyle bir sonuç şaşırtıcı oldu gerçekten.Bu arada bir kaç net pozisyon daha bulmuşlar.Zaten Edu ve Lugano'lu Fenerbahçe savunmasının arkasına kim sarkmayı başarabiliyorsa çok net pozisyonlar veriliyor hep.Bunu geçen seneki Kadıköy'deki Beşiktaş maçlarında çok net görmüştüm.Neyse farkın açılmaması iyi olmuş.Fark açılsa Fenerbahçe'nin işi çok daha zor olurdu.Ayrıca devre biterken golün gelmeside çok iyi olmuş Fenerbahçe için.2.yarıda Güiza ile beraberliğin yakalanması ve maçın böyle bitmesi avantajlı bir skor sayılır.Hele hele 2-0 dan çevirdiğini göz önünde bulundurursak çok iyi bir iş başardı Fenerbahçe.Partizan'da baya eksik varmış diğer maça yetişirlermi bilmiyorum ama Fenerbahçe evinde turu geçecek skoru elde edecektir diye düşünüyorum.Tabii 2.maçı çok ciddiye alıp ona göre oynamak kaydıyla..
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

emre çok iyi bir transfer gereksiz değil ve ayrıca amc değil emre garydelgadov.
    emre sakatlıp problemi yaşamazsa çok iyi bir orta saha oyuncu, defansif orta sahanın önünde. bunun dışında emre sol kanatta oynayamaz 4-4-2'ye aykırı bir diziliş olur, fener sol kanattan atak gerçekleştiremez ancak gelen atakları daha ii kesebilir.
    Fenerin ideal 11'i:

Guiza
    Uğur Deivid
    (Gürhan) Alex (Kazım)

Emre
    (Maldonado)

Yabancı DM
    (Selçuk)

R.Carlos Edu Lugano Gökhan

Sayfa 6 / 6 İlkİlk ... 456

Mesaj Yetkileri