Gaziantepspor
Fenerbahçe
Beraberlik
Antep-Fenerbahçe maçlarını Fener genelde kazanır, 3-0 geriye düşse bileYine kazancaklar bence...
fenerbahçe kazanacak gibi duruyor ama... gaziantep te bu sezon iyi transferler yaptı, iddialı yani bu nedenle taraftarlarıın önünde bir sürpriz yapabilirler...
Gaziantep ne kadar iyi kadrosu olsada kaybeder maçı gelenek oldu artık![]()
Aragones'in disiplinli yapısı bizi galibiyete taşıyacaktır. Fenerbahçe yıllardır disipsizlikten ilk maçları kazanamıyordu ama; bu sefer şeytanın bacağını kırar.
Fenerbahçe puan kaybı yaşayacak gibi geliyor.Antep iyi takviyeler yaptı her zaman zor bir deplasman oldu beraberlik süpriz olmaz
Bizim Antepe satıpta geri çağırdığımz oyuncular nedeniyle bir belirisizlik ortamı oluşmuştur diye düşünüyorum.Zaten son yıllarda zor duran Antem maçlarını hep farklı kazanıyoruz.Yine kazanacağız büyük ihtimalle.
Fenerbahçe için bence zor bir deplasman olacak.Maçın favorisi tabii ki Fenerbahçe fakat ben bu maçtan beraberlik bekliyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Fenerbahce gelenegi sürdürür ve Antepi rahat yener.
antep bu sene iyi yabancılar aldı ama bu fenerbahçe nin galibiyetine engel olmayacaktır..gelenek sürecek bence..
G.Antep Nurullah Sağlam yönetiminde kadrosunu güçlendirecek transferler yapsada Fenerbahçe daha güçlü kadrosu sayesinde kazanır diye düşünüyorum.Yinede Fenerbahçe zorlanabilir Antep deplasmanında..
So what?
Saike
Fenerbahçe genellikle lige kötü başlıyor Bu gelenegi sürdürebilir.
Kazanacağımızı Düşünüyorum..Bu sefer Şeytanın Bacağını Kopartır,İlk maçı kazanırız ve Partizan Maçına Moralli Çıkarız...
Artık ilk maçları kazanmamız lazım.Zor bir maç olucak ama kazanmaya daha yakın olan tarafız.
Her ne kadar Fenerbahçe'den galibiyet beklense de beraberlik ihtimali yüksek olan bir maç. Ancak Fenerbahçe, Partizan maçı öncesi kazanmak isteyecektir.
Genelde ligin ilk maçlarını kazanamıyoruz ama Antep maçlarını kazanıyoruz.Zor maç umarım kazanırız..
Fenerbahçe'nin son yıllarda lige kötü abşaldıgı ortada..Fakat kolay takımlar karşısında genelde kaybediyordular..Hatırladıgım bir Rize'de 2-2 lik başlangıç var..Geçen seneki İBB maçı var..Bence bu maç onlardan farklı..Anadolu'da zorlu bir deplasman Antep..Bu sene flaş transferlere de imza attılar..Özellikle Tabata'yı nasıl Türkiye'ye getirdiler şaşırıyorum..Fakat Fenerbahçeli futbolcular maçın öneminin farkına varıp ciddiyeti elden bırakmazsa kazanacaktır..Geçen sene İBB maçında çok ciddi olduklarını düşünmüyordum..Bu arada yeni Antep'i de oldukça merak ediyorum ..
Hedef 3 puan ile başlamak hem zaten Partizan maçını fazla düşünmemek gerek. Lige nasıl başlarsak öyle gider diye düşünüyorum ve umarım iyi şekilde başlayıp iyi şekilde sürdürürüz. Yeni sezonda bütün takımlara başarılar.
(/s)
Fenerbahçe kadro kalitesi olarak çok daha üstün tabiki ama Antep'te bu senenin flaş ekiplerinden olacak bence.Zor maç beraberlik geçiyor içimden, Fener kazanırsa tek farkla kazanır..
[SIGPIC][/SIGPIC]
Fenerbahçe hep ilk haftada puan kaybeder yine öyle olacaktır G.Antep kazanır diyorum ben
Hakemler belli oldu
2008-2009 sezonu Turkcell Süper Ligi ilk haftasında görev alacak hakemler belli oldu. TFF'den yapılan açıklamaya göre 23 Ağustos 2008 Cumartesi günü Gaziantepspor ile Fenerbahçemizin deplasmanda yapacağı karşılaşmayı Yunus Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Alper Ulusoy, Volkan Narinç yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Hakan Özkan.
Olacak olacak, Aragones, Zico veya Daum gibi daha güler yüzlü ve yumuşak bir teknik adam değil. Zaten bunuda oyuncularına hissetirmiş durumda bu nedenle Aragones'den çekinerek oynayacaklar ve kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum. Daha hırslı bir Fenerbahçe bekliyorum.
Selçuk Kadroda Yok ...
tek ihtimalli maç...fener fark yapar bence...
Antep İnşallah küme düşecek bu sezon...
O biraz zor bence.Eğer Nurullah Sağlam ile istikrar sağlarlarsa bu sezon düşmezler diye düşünüyorum.Antep İnşallah küme düşecek bu sezon..
So what?
Saike
İnşallah G.Antepspor'umuz bu maçı alır ve 3 puanla başlar güzel bir maç oynanıcak ama Tabata ve Güiza'yı görmek istiyorum bakalım neler olucak...
Maldonado, ilkonbirde oynayacakmış. Bakalım nasıl performans gösterecek. Maldonado için belkide son şansı. Umarım büyük bir değişiklik olur.![]()
Bu maçtan süpriz bekliyordum Anteple FB arasında olan olaylardan sonra birazdaha süpriz olacağına inanıyorum
Alex de Souza ikinci dalya için!..
Fenerbahçe Futbol Takımı Kaptanı Alex De Souza, sarı-lacivertli takımın Türkcell Süper Lig'in ilk haftasında yarın deplasmanda yapacağı Gaziantepspor maçında görev alması halinde Fenerbahçe'de 200. maçına çıkmış olacak. Sarı-lacivertli kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Alex'in şu ana kadar lig, Türkiye Kupası, Avrupa Şampiyonlar Ligi, UEFA Kupası, özel ve hazırlık maçları olmak üzere toplam 199 kez Fenerbahçe formasını giydiği kaydedildi.
Brezilyalı oyuncunun, yarınki Gaziantepspor maçında da görev alması halinde, Fenerbahçe'de ikinci kez dalya diyeceği ve sarı-lacivertli formayla 200. maçına çıkmış olacağı ifade edildi.
22.08.2008Kaynak : AA